2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar , gecen phafta persembe gunu kanlı akıntı geldıgını zannedıp dr gıtmıstım ege rbır daha gelırse yatıs verıcez sana demıslerdı kanama alanı gozukmemıstı neyse , cuma aksamı makattan kan geldıgını fark ederek ben dun yanlıs anlamadım demekkı kanlı akıntı degıldı o dıye dusundum cumartesı gunu dr durumdan bu sekılde bahsettım

ılerı derecede ıdrar yolu enf ve mantarım var fıtıl kullanıyorum 7 tane 1 tane kaldı ve krem suruyorum travazol dıye

dun aksam ısten eve gıttıgımde camasırımda beyaz akıntıda kan damarları gordum kanlı akıntı bu oluyordu herhalde baska gelmedı ama o an sankı sıldıkce ufak ufak pecetede gorudm doktoru aramadım cunku annem enf fıtıl atıyosun ondan belkıde dedı eger tekrarlarsa arayayım dedım ayrıca rapor verırler dıyede korkuyorum cunku ıc yerım bunu kabul etmez sorun yasarız benım gorevımde baska bırı yok ısler sarpa sarar tabıkı bebegım cok onemlı ama agrım sızım yok cumartesı tekrr dotkordaydım kanama alanıda yok bugun 10+0 ılk gebelıgım tup bebektı ancak hıc boyle bısey yasamamıstım
yasadıgım sey cıddımı kestıremıyorum

sezeryan için gerekli oluyor ilk saatler kalkılamadığı için ama epidural yada spinalden sonra takılabilirmi ki
neyse bir sonraki ay teyzem sezeryan olacak o zaman tüm detaylarını öğrenirim

hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün.
normalde herkese 20. hafta da diyor benim 21. hafta hala gitmedim diğer aşın ile arasında 3 ayoldukten sonra problem olmaz
yani 5. ay ile 6. ay içinde gidebilirsin daha zamanının var

sezeryan için belki zorunlu olabilir
dün bir kitap aldım hypnobirthing diye mongan yöntemi daha şimdiden içim rahatladı ya harika
doğum hakkında bilinmesi ve bilinmemesi gereken herşey yazıyor

bu çocuk senin çocuğun ya git kimseye sormadan al ufak tefek kime ne ne aldığından.
benim kv de de başlarda acele etme falan dedi ama baktı ki dese de alıyorum artık ağzını açmıyor

sürekli yiyorum 3 kilo almış oldum
ama bugünden itibaren yediklerime dikkat edicem sağlıklı olanları yemek açısından
gerekli gereksiz bir sürü şey yedim bu 1 hafta boyunca
sabah kendime 1 LT su şişesi aldım sürekli kalk otur yapmamada gerek kalmayacak

hatunlar günaydıın
gününüz aydın olsun
henüz popousnda pireler uçuşanlar uyuyun bakalım daha
ben gene karga ile yarışıom

Günaydın canım

uyanmaktan nefret ediyorum ( uykusuz şirin ) gibi oldu

kronikdeli günaydın ?

sonda takılmak zorundamı ?

1) sadece sezeryan da mı takılıyor normal doğumda da var mı ?
2) epidural istiyorum ama iğneden sonra taksalar olmaz mı ?

Merhaba cnm benimki sezeryandı normal doğumda bildiğim kadarıyla sonda yok ki benim 8 sene önceydi dediğin gibi iğneden sonrada takılabilir tamamen anastezi olduktan sonrada belkide hiç takılmıyodur bu şekilde olanlarda varmış öyle çok vahim bişey acıyan bişeyde değil yeterki germe sıkma saniyelik girip saniyelik çıkıyo hatta ben hemşireyi biraz kızdırmıştım okadar kastım ki kendimi beni azarladı sen kocanla ilişkiye girmiyomusun dedi hatta mevzu biraz daha uzasaydı böyle şişirtin geldin kendini şimdi banamı nazlanıyorsun yemem ben bu ayakları felan diyebilirdi gıcık hemşire:)

ne biliyim çok ilginç bişey hiç takmasalar daha iyi :2:

doktorunla görüş gel derse gider görünürsün canım
belki oda ilaçlardan diyecek en azından için rahatlar

gunaydın kızlar nasılsınzı gece iyi uyudum ben bugün yani 4 kez uyandım sadece uykumu aldırmış oldum
bugün burda hava çok kapalı yağmur yağdı yağacak hava soğudu

CUTE canım bencede doktorunla görüş bir

pekı 10 haftalıkken altan muayne olurmu?
ellemı bakarlar of ne bıcım ıs ya ınt arastırıyorum gebelıkte kanlıa kıntı yazıyorum kanama cıkıyor
sadece kanlı akıntı sebebı yazdıgımda ıdrar yolu enf olabılecegınıde yazıyorlar bılemedım doktoru arayayım 10 gıbı

kız benmi çok cahilim doğum parası nedir yani doğum yapınca paramı ödeniyor şimdi ben öğretmenim benle ilgili bir durum var mı

Memurlar her ay maaş alıyor canım. Özel sektörde çalışanlara maaş yatmıyor doğum izninin sonunda toplu alıyorlar. Seni etkilemez bildiğim kadarıyla.
Nasılsın bu arada? Ağrın geçti mi?

Canım benim hem annem hem kayınvalidem 6.aydan önce bişey alınmaz bebeğe alma diye direttiler. Baktılar dinlemiyorum şimdi kendileri de alıyor. Takma sen kafana. Canının istediğini al. Birşey derlerse de he de geç. Kendini üzmene değmez.

Canım bildiğim kadarıyla 20.haftada ilk dozu yapılan tetanoz aşısı bebekteki yeni doğan tetanozunu önlemek ve annenin doğum esnasında aletlerden tetanoz olmasını engellemek için yapılıyor. Zararlı birşey olsa tüm sağlık ocakları tek tek arayıp çağırmaz doktorlarımızda yaptırmayın derdi. Bende yaptırmalısın. Ben haftam gelince yaptırıcam..

iyiyim canım geldik çalışıyoruz işte

Günaydınnnn

Nasılsınız karnında güzellik taşıyanlarrrrr

günaydın

aklıma ne geldi dün yattım kitap okuyorum karnım guruldadı bebek inanılmaz hareket etti
sonra 2 kere daha aynısı oldu amahareket etmesi öyle böyle deil aşağı yukarı hissediyorum
ya hoşuna gitti yada korktu artık bilmiyorum çok komikti
eşimde kızıyor dalga geçme kızımla diye

gerek görmedikçe bakmaz ama ultrason ile göremzse mecbur bakar

Günaydın annişlerrrrrr

Uzun bir zaman sonra gece deliksiz uyudum.
Sabah uyanınca da 10 dk tuvaletten çıkamadım

Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

canım geçmiş olsun yaaa hayırdır doktora gıt yıne ıhmal etme gulum aman

bende 5 kez uyandım bbilimim ya....gözlerim kıpkırmızı,alamadım uykumu ben hava burda da öyle dünden beri...tam uyku havası dimi

Jackim frostum nasılsın

iyiyim bebekim sen nasılsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…