aynı sizin gibi derken ??? benimde bir oğlum var canım 5 yaşında ve normal doğumda dünyaya geldi
Yakın zamanda arkadaşım epidural sezeryan ile doğum yaptı sonda istemedi ama doktor ben bu riski alamam idrarını yapma ihtiyacı hissettiğinde dikişlerine zarar verebilir belki zorlanmazsın ama anlayamazsın onu daha uyuşuk olacağın için dedi.O da taktırdı.
aminnn...
benim minik kuzum 3. tüp bebek tedavisi sonucu oldu, sağlık ocağındaki hemşire senin durumun farklı olduğu için 20. haftada yapabiliris dedi yoksa 18 de yapıyorlarmış, 18 de olsam nolur dedim, düşük yapıyolar aşıya bağlıyorlar dedi çok korktumo yüzden geciktiriyorum, 20+2 gibi olsam geç kalmış olmam umarım.
canım bende sonda takılmadı takılsa anımsardım yani
sadece lavman yaptılar bana içeriyi temizlemek için çünkü ıkınırken altına kaçırabilirsin onun dışında idrarla ilgili bişi yapılmadı
kaldıki idrar aslında sanılanın aksine steril bişidir pis değildir ilk çıktığı anda yani
normal doğumda takmalarına gerke yok
eskiden kadınlar evde doğrurken düşün sondamı takıyorlardı yani illa takılması gerekmez
offf kızlar ya ben bu ailede katil olmak üzereyim ya
ilk çocuğum herşeye heves ediyorum boğazıma diziyolar hevesimi hiçbişey aldırmıyorlar bana ya erken diyolar ya var diyolar yada gerek yok diyolar
sinir oldum ya kavga ettim eşimle arabasını vs görümcem vericekti bağırdım çağırdım ananla sana inat çorabına kadar kendim alcam dedim kimse hiçbişi getirmesin diye ağlamak istiyom ağlayamıyom çok gerildim inannın
kızlar nabersiniz benim sürekli karnım acıkıyo doktor bundan sonra 2 kilo alıcaksın her ay geçmemeye çalış dedi nasıl olucak o bilmem artıkbugün okulda ceviz üzüm meyve falan yedim geçiştirdim sabah kahvaltımı iyi yapmıştım ama.. akşam da yemek yedik şimdi yine kurt gibi açım yicem bişeyler siz de böyle misiniz?
hatunlar günaydıın
gününüz aydın olsun
henüz popousnda pireler uçuşanlar uyuyun bakalım daha
ben gene karga ile yarışıom
sonda takılmak zorundamı ?
1) sadece sezeryan da mı takılıyor normal doğumda da var mı ?
2) epidural istiyorum ama iğneden sonra taksalar olmaz mı ?
ozaman ne ısmarlıon bacım eğer sendensen:))
bir bardak ılık süt alabilirim yanında da haşlanmış yumurta ve siyah zeytin
Merhaba cnm benimki sezeryandı normal doğumda bildiğim kadarıyla sonda yok ki benim 8 sene önceydi dediğin gibi iğneden sonrada takılabilir tamamen anastezi olduktan sonrada belkide hiç takılmıyodur bu şekilde olanlarda varmış öyle çok vahim bişey acıyan bişeyde değil yeterki germe sıkma saniyelik girip saniyelik çıkıyo hatta ben hemşireyi biraz kızdırmıştım okadar kastım ki kendimi beni azarladı sen kocanla ilişkiye girmiyomusun dedi hatta mevzu biraz daha uzasaydı böyle şişirtin geldin kendini şimdi banamı nazlanıyorsun yemem ben bu ayakları felan diyebilirdi gıcık hemşire:)
gunaydın kızlar , gecen phafta persembe gunu kanlı akıntı geldıgını zannedıp dr gıtmıstım ege rbır daha gelırse yatıs verıcez sana demıslerdı kanama alanı gozukmemıstı neyse , cuma aksamı makattan kan geldıgını fark ederek ben dun yanlıs anlamadım demekkı kanlı akıntı degıldı o dıye dusundum cumartesı gunu dr durumdan bu sekılde bahsettım
ılerı derecede ıdrar yolu enf ve mantarım var fıtıl kullanıyorum 7 tane 1 tane kaldı ve krem suruyorum travazol dıye
dun aksam ısten eve gıttıgımde camasırımda beyaz akıntıda kan damarları gordum kanlı akıntı bu oluyordu herhalde baska gelmedı ama o an sankı sıldıkce ufak ufak pecetede gorudm doktoru aramadım cunku annem enf fıtıl atıyosun ondan belkıde dedı eger tekrarlarsa arayayım dedım ayrıca rapor verırler dıyede korkuyorum cunku ıc yerım bunu kabul etmez sorun yasarız benım gorevımde baska bırı yok ısler sarpa sarar tabıkı bebegım cok onemlı ama agrım sızım yok cumartesı tekrr dotkordaydım kanama alanıda yok bugun 10+0 ılk gebelıgım tup bebektı ancak hıc boyle bısey yasamamıstım
yasadıgım sey cıddımı kestıremıyorum
Günaydınnnn
Nasılsınız karnında güzellik taşıyanlarrrrr
kız benmi çok cahilim doğum parası nedir yani doğum yapınca paramı ödeniyor şimdi ben öğretmenim benle ilgili bir durum var mı
offf kızlar ya ben bu ailede katil olmak üzereyim ya
ilk çocuğum herşeye heves ediyorum boğazıma diziyolar hevesimi hiçbişey aldırmıyorlar bana ya erken diyolar ya var diyolar yada gerek yok diyolar
sinir oldum ya kavga ettim eşimle arabasını vs görümcem vericekti bağırdım çağırdım ananla sana inat çorabına kadar kendim alcam dedim kimse hiçbişi getirmesin diye ağlamak istiyom ağlayamıyom çok gerildim inannın
Ben ilk hamileliğimde olmamıştım doktorum ozellikle ol dememişti ama saglık ocagından da arayıp kimse haber vermemişti. Bir sorun olmadı allaha şükür ama bu sefer saglık ocagından hemşire aradı 20. Haftada gelin dedi tam da emin değilim ama haftasından,
Ama emin değilim ben henüz yaptırsam mı yaptırmasam mı diye..
Daha once yaptıran var mı ilk hamileliğinde falan? Bir rahatsızlık yapmıyordur herhalde değil mi?
Ne haber spidim
Günaydınnnn
Nasılsınız karnında güzellik taşıyanlarrrrr
pekı 10 haftalıkken altan muayne olurmu?
ellemı bakarlar of ne bıcım ıs ya ınt arastırıyorum gebelıkte kanlıa kıntı yazıyorum kanama cıkıyor
sadece kanlı akıntı sebebı yazdıgımda ıdrar yolu enf olabılecegınıde yazıyorlar bılemedım doktoru arayayım 10 gıbı
canım geçmiş olsun yaaa hayırdır doktora gıt yıne ıhmal etme gulum amanpekı 10 haftalıkken altan muayne olurmu?
ellemı bakarlar of ne bıcım ıs ya ınt arastırıyorum gebelıkte kanlıa kıntı yazıyorum kanama cıkıyor
sadece kanlı akıntı sebebı yazdıgımda ıdrar yolu enf olabılecegınıde yazıyorlar bılemedım doktoru arayayım 10 gıbı
gunaydın kızlar nasılsınzı gece iyi uyudum ben bugün yani 4 kez uyandım sadece uykumu aldırmış oldum
bugün burda hava çok kapalı yağmur yağdı yağacak hava soğudu
CUTE canım bencede doktorunla görüş bir
Jackim frostum nasılsın
iyiyim bebekim sen nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?