- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar ben kızıma 3-6 ay için şu tarz şeyler almak istiyorum bunuda çok beğendim fakat henüz almaya cesaret edemedim belki ay ortası gibi alırım kart durumuna göre
sizce nasıl Nevzat Bebe Kalpli Patiksiz Set 2`li Pembe - e-bebek.com
vede buna benzer böyle patiksiz şeyler görürseniz bana söylerseniz sevinirim![]()
Ama bizim 3-6 yaz aylarına gelecek :26::26::26:
ben çok hapşuruyorum ya hasta mı olucam anlayamadım
bugün 2 kez de burnum kanadı![]()
kıs ne yazıAma bizim 3-6 yaz aylarına gelecek :26::26::26:
benimde kanıyor burnum diş etlerinde başlar normal bunlarben çok hapşuruyorum ya hasta mı olucam anlayamadım
eksiklerimiz bitene kadar haciiiibi dur kızım ya bi dur al al nereye kadar :)) benimde duygularım depreşiyo sonra![]()
Eki Görüntüle 791720 bu ayda bu kadar kocaman olan var mı bi tek ben miyim :)
ben de sabah bi burnumu temizliyim dedim
böyle kan pıhtısı birikmiş hepsi çıktı :S
biara ben de hapşuruodum hasta olmadım şartlama kendini hapşır gitsin:
benimde kanıyor burnum diş etlerinde başlar normal bunlar
teşekkür ederiz teyzelerimizee ben çoklu alıntı yapmayı başaramıyorum da ondan böyle tek tek yazıyom :) bi de şu ifadeleri nası yapıyonuz çok cahal galmışam gardaş![]()
ben artık 3*6 aya çalışmayı düşünüyorum yenidoğan için falan bir sürü oldu annem de durdurak bilmiyor![]()
kıs ne yazı
şubat başı benimkinin doğumu kısmetse şubat-mart-nisan
nisanda 3 aylık olur nisan yazmıki anacım daha burda tam oalrak yaz mayıs sonu haziran başı gelir bizim için bile birde bebek bunlar haziran ortasından sonra kısa kollu giyerler büyük olasılık
yani nisan mayıs haziranda tam olarak 3-6 aylıkken hala uzun kollu lazım çok kalın olmamak suretiyle
benimde kanıyor burnum diş etlerinde başlar normal bunlar
eksiklerimiz bitene kadar haciiii![]()
kızlar bnde aynı durumdayım acaba klimadan mı bu hapşırık![]()
Ben normalde çok hapşuruyorum hamile kaldığımdan beri.Normal diolar umarım hasta olmazsın dikkat et kendine.Bu arada karnın kocaman olmuş
Benim 3*6 hazır yenidoğan yokHaftaya alcaz annemle
![]()
olabilir arada kapatıyorum işyerinde havalandırmak için
normalde bende alerji var ilaca o ilacı da içmiyorum hala neden hapşuruyorum anlamadım:44:
inşallah olmam canım karnım büyüdü kızım sağolsun..
çıkınca tüm eksikler alınıyor zaten![]()
kronik alcam kızını oğluma :)
gentlegirl im seninkine arkadaş ggeliyor :)
bak tatlım sana resimli anlatayım dedim.
Eki Görüntüle 791740
önce bölye yapıyosun.tek tek alıntılamak istediğin yeri tıklıyosun.mesela bu resimde gördüğün sarı yerler lepi ve senden alıntı gördüğün gibi.....bunları alıntıla diye işaretledikten sonra KONUYA CEVAP VER diyosun
Eki Görüntüle 791741
konuya cevap ver diyince çıkan sayfa bu....burda da kırmızı yuvarlak içine aldıklarım senin ve lepinin alıntıları.mavi zikzaklı yerlere de cevabını yazarsın işte...
en altta mavi çerçeve içine aldığım ifadeler yok mu sende?eğer sende görünmüyosa açarız onları görünür hale getiririz.görününce zaten üstüne tıkladınmı çıkar iletinde
umarım anlatabilmişimdir:18:![]()
Hastalık belirtisidir belki ben bir haftadır hastayım nerdeyse salgın var sanırım işyerindekilerde bir halsiz sanki. Dikkat et kendine![]()
Canım harika anlatmışsın. Ama o alttaki ifadeler çıkmıyor bende.Nasıl açıcaz? Engin bilgilerinle beni de aydınlatır mısın?
Ben üşenmeyip onları bi excel e yapıştırdım tek tek. Ordan bakıp yazıyorum![]()
Onların kullanıcı kontrol panelinden açılması gerek :26::26::26: