2014 Şubat Anneleri

Ama bizim 3-6 yaz aylarına gelecek :26::26::26:
kıs ne yazı
şubat başı benimkinin doğumu kısmetse şubat-mart-nisan
nisanda 3 aylık olur nisan yazmıki anacım daha burda tam oalrak yaz mayıs sonu haziran başı gelir bizim için bile birde bebek bunlar haziran ortasından sonra kısa kollu giyerler büyük olasılık
yani nisan mayıs haziranda tam olarak 3-6 aylıkken hala uzun kollu lazım çok kalın olmamak suretiyle :34:
ben çok hapşuruyorum ya hasta mı olucam anlayamadım :17:
bugün 2 kez de burnum kanadı:43:
benimde kanıyor burnum diş etlerinde başlar normal bunlar
bi dur kızım ya bi dur al al nereye kadar :)) benimde duygularım depreşiyo sonra:27::52:
eksiklerimiz bitene kadar haciiii :1:

ben de sabah bi burnumu temizliyim dedim
böyle kan pıhtısı birikmiş hepsi çıktı :S
biara ben de hapşuruodum hasta olmadım şartlama kendini hapşır gitsin:

cumartesi doktora gittiğimde sabah 8de uyandım gögsümde inanılmaz bir ağrı vardı sırtıma vuruyordu resmen :40:
hatta doktora da sordum üşütmüş olabilirsin dedi:2: o gece hırka çorap falan giyip yattım battaniye örttüm üstüme acayip soğuktu
mandalina falan aldı eşim 2 gündür de hasta olmamak için mandalina yiyorum.

diş etim zaten vampir gibi sürekli kanıyor :ssz: şimdi bide burnum çıktı:25:
kışı nasıl atlatıcaz Allah yardım etsin hasta olmadan geçiriz inşallah

sonbahar geçiş döneminde doktor çok dikkat et dedi sizlerde dikkatr edin

teşekkür ederiz teyzelerimizee ben çoklu alıntı yapmayı başaramıyorum da ondan böyle tek tek yazıyom :) bi de şu ifadeleri nası yapıyonuz çok cahal galmışam gardaş :D

bak tatlım sana resimli anlatayım dedim.

$Ekran Alıntısı1.webp

önce bölye yapıyosun.tek tek alıntılamak istediğin yeri tıklıyosun.mesela bu resimde gördüğün sarı yerler lepi ve senden alıntı gördüğün gibi.....bunları alıntıla diye işaretledikten sonra KONUYA CEVAP VER diyosun :1:

$Ekran Alıntısı2.webp

konuya cevap ver diyince çıkan sayfa bu....burda da kırmızı yuvarlak içine aldıklarım senin ve lepinin alıntıları.mavi zikzaklı yerlere de cevabını yazarsın işte...:34:
en altta mavi çerçeve içine aldığım ifadeler yok mu sende?eğer sende görünmüyosa açarız onları görünür hale getiririz.görününce zaten üstüne tıkladınmı çıkar iletinde:34:

umarım anlatabilmişimdir:18::9::9:

ben çok hapşuruyorum ya hasta mı olucam anlayamadım :17:
bugün 2 kez de burnum kanadı:43:

Ben normalde çok hapşuruyorum hamile kaldığımdan beri.Normal diolar umarım hasta olmazsın dikkat et kendine.Bu arada karnın kocaman olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben artık 3*6 aya çalışmayı düşünüyorum yenidoğan için falan bir sürü oldu annem de durdurak bilmiyor :23:

Benim 3*6 hazır yenidoğan yok :27::27::27: Haftaya alcaz annemle:16::16::16:

kıs ne yazı
şubat başı benimkinin doğumu kısmetse şubat-mart-nisan
nisanda 3 aylık olur nisan yazmıki anacım daha burda tam oalrak yaz mayıs sonu haziran başı gelir bizim için bile birde bebek bunlar haziran ortasından sonra kısa kollu giyerler büyük olasılık
yani nisan mayıs haziranda tam olarak 3-6 aylıkken hala uzun kollu lazım çok kalın olmamak suretiyle :34:

eksiklerimiz bitene kadar haciiii :1:

Benim şubat sonuna geliyor ya ondan karıştı. Mayıs sonunda 3 ay dolmuş oluyor bizim :34::34::34:

kızlar bnde aynı durumdayım acaba klimadan mı bu hapşırık :(

olabilir arada kapatıyorum işyerinde havalandırmak için

Ben normalde çok hapşuruyorum hamile kaldığımdan beri.Normal diolar umarım hasta olmazsın dikkat et kendine.Bu arada karnın kocaman olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar:

normalde bende alerji var ilaca o ilacı da içmiyorum hala neden hapşuruyorum anlamadım:44:
inşallah olmam canım karnım büyüdü kızım sağolsun..

çıkınca tüm eksikler alınıyor zaten :D

olabilir arada kapatıyorum işyerinde havalandırmak için

normalde bende alerji var ilaca o ilacı da içmiyorum hala neden hapşuruyorum anlamadım:44:
inşallah olmam canım karnım büyüdü kızım sağolsun..

çıkınca tüm eksikler alınıyor zaten :D

Hastalık belirtisidir belki ben bir haftadır hastayım nerdeyse salgın var sanırım işyerindekilerde bir halsiz sanki. Dikkat et kendine :34::34::34:

bak tatlım sana resimli anlatayım dedim.

Eki Görüntüle 791740

önce bölye yapıyosun.tek tek alıntılamak istediğin yeri tıklıyosun.mesela bu resimde gördüğün sarı yerler lepi ve senden alıntı gördüğün gibi.....bunları alıntıla diye işaretledikten sonra KONUYA CEVAP VER diyosun :1:

Eki Görüntüle 791741

konuya cevap ver diyince çıkan sayfa bu....burda da kırmızı yuvarlak içine aldıklarım senin ve lepinin alıntıları.mavi zikzaklı yerlere de cevabını yazarsın işte...:34:
en altta mavi çerçeve içine aldığım ifadeler yok mu sende?eğer sende görünmüyosa açarız onları görünür hale getiririz.görününce zaten üstüne tıkladınmı çıkar iletinde:34:

umarım anlatabilmişimdir:18::9::9:

Canım harika anlatmışsın. Ama o alttaki ifadeler çıkmıyor bende.Nasıl açıcaz? Engin bilgilerinle beni de aydınlatır mısın? :1:
Ben üşenmeyip onları bi excel e yapıştırdım tek tek. Ordan bakıp yazıyorum :1:

slm güzel anneler, bu gün mide bulantısından duramadım işten izin aldım şimdi evde dinleniyoruz, herkesin mide bulantısı bu aylarda son bulurken benim daha yeni başladı umarım geçici olur

Canım harika anlatmışsın. Ama o alttaki ifadeler çıkmıyor bende.Nasıl açıcaz? Engin bilgilerinle beni de aydınlatır mısın? :1:
Ben üşenmeyip onları bi excel e yapıştırdım tek tek. Ordan bakıp yazıyorum :1:

Onların kullanıcı kontrol panelinden açılması gerek :26::26::26:

aynen canım biz de beğenip alamadık henüz yenidoğan takımı, eşim de hiç bir şey aldırtmıyo. artık anneciğimle gizli gizli alıp onların evine koyarım

Back
X