2014 Şubat Anneleri

kızlar markafonide süper bi kampanya var baby room diye
kundak battaniye sormuştu hatırlayamadım kim olduğunu
ay çok tatlı süper figürlüleri var

memişlerim ve ben haha:1:
hala ön planda memiş var:ssz:

buarada body giydiydim bugün üstümdeki hırkayıda çıkarmıştım
dan diye bölümden iki irkek geldi zayıf halimle görmüşlerdi en son kaçamak kaçamak göbeeme baktılar ya:17:
galba hamile len bu diye içlerinden geçti annadılar kanımca:27:

Bana da aynen öyle oluyor, demek hala daha büyümemiş karnım, kaçamak bakışlar ardından lafa devam ediliyor. Hayırlısı olsun desek mi yok belki de göbektir, demeyelim diyor olabilirler.

Bu arada bende bugün iş yerinde yemek yerken çevreme baktım da bi sürü göbekli ve bi sürü hamile kadın var :51:

az bi yemek yedim hemen başladı bulantı :24::24: hala korkuyorum ya :18: tam olarak sanırım bulantım hiç geçmeyecek

bebeklere nevresim takımı aldık peki pike takımı gibi bişey alacak mıyız ? bu yaz için kullanılır mı ?

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldim..düne kadar erkek bildiğim bebeğim meğerse kızmış :)

nerdeeee bebişkoooom

Foto istiyoreeee. Açılmıyo canım link.

kızlar doktordan geldim..düne kadar erkek bildiğim bebeğim meğerse kızmış :)

Aaaaaaa Şubat annelerinde sürpriz sürpriz sürpriz :21::21:
Hayırlı uğurlu olsun canım kızçeniz.

Foto istiyoreeee. Açılmıyo canım link.

Aaaaaaa Şubat annelerinde sürpriz sürpriz sürpriz :21::21:
Hayırlı uğurlu olsun canım kızçeniz.

buyur kuzucannn:16:
$park.webp

Sen söyledin ya kampanyada diye aldım o gün ben :9::9::9:

Bilim sence 2-5 bebek bezi 200 tane çok gelirmi :44::44::44:

benden cok yasayacan :1: bbilime sorayım dediydim bende:9::16:

park yatak güzelmiş canım :34: yatak odana da koyarsın sığar

aynen canım.yatak odasına koycam:34:

yalnız tereddüt ettiğim bi konu var.şimdi bana pipi göremiyorum dedi ya dr bi ay önce,salı günü gittiğimde erkek derse napcam.bunu erkek kullanır mı ? :1:

ya da değiştirebilirim gönderip dimi?:26:

aynen canım.yatak odasına koycam:34:

yalnız tereddüt ettiğim bi konu var.şimdi bana pipi göremiyorum dedi ya dr bi ay önce,salı günü gittiğimde erkek derse napcam.bunu erkek kullanır mı ? :1:

ya da değiştirebilirim gönderip dimi?:26:

bana kalrısa erkek kırmızı kullanır neden kullanmasın ama içime sinmez dersen açma paketli kalsın olmadı iade edersin dr randevuna az kaldı sonuçta :34: fişini de atma

bana kalrısa erkek kırmızı kullanır neden kullanmasın ama içime sinmez dersen açma paketli kalsın olmadı iade edersin dr randevuna az kaldı sonuçta :34: fişini de atma

Çok datlı yavrum ama bence bekle salıyı. İçine sinmez sonra.:5:

aslında renk takıntım yok ben kız diye düşündüğüm halde mavi istedim aslında yatakta.babası kırmızı olsun daha güzel görünüyo dedi.o yüzden bunu alalım dedik.yani erkek olursa da yatırırım....hiç farketmezzz:16::16:

pembeye karsı takıntım var ama...kızım olursa da mavi giydircem pembe fazla bişi almıcam :1:

ayrıca yatakta son 4 ürün diyo...yine girer elbette ama heyecan yaptım daha bişi almadığım için...bir de kociş hazır al demişken alayım diye ölüyorummm :1:

ayrıca 150 tl falan karımız oluyo :31: dısarda 400 falan bu yatak:31:

Son düzenleme:
aslında renk takıntım yok ben kız diye düşündüğüm halde mavi istedim aslında yatakta.babası kırmızı olsun daha güzel görünüyo dedi.o yüzden bunu alalım dedik.yani erkek olursa da yatırırım....hiç farketmezzz:16::16:

pembeye karsı takıntım var ama...kızım olursa da mavi giydircem pembe fazla bişi almıcam :1:

ayrıca yatakta son 4 ürün diyo...yine girer elbette ama heyecan yaptım daha bişi almadığım için...bir de kociş hazır al demişken alayım diye ölüyorummm :1:

ayrıca 150 tl falan karımız oluyo :31: dısarda 400 falan bu yatak:31:

benim de oğlum olsaydı arabasını falan kırmzı alacaktım bana kalırsa erkeğe de gider
hazır indirimdeyken al git sonuçta alınacak

Back
X