2014 Şubat Anneleri

canım kimse bilmiyordu söylememiştim çünküü....burda sürekli dert yanan modda olmak istemiyorum tek stress attığım yerlerden biri burasıı....zaten bin türlü insan var biri çıkıpta kardeşim amma dert yanıyorsun Allaha bırak dersee ya da psikolojim bozuluyor anlatma burda olumsuz düşüncelerini derse çok üzülürüm diye olumsuzlukları olduğunca paylaşmamaya özen gösteriyorum:)

:( kuuzm rabbime emanet olsun inşalalh

huzunbaz naptın kızz bütün çarşıyı toplamışsın maşallah:nazar::nazar: güle güle giysin bebişin:16: benim cinsiyet daha kesin değil o yüzden bişey almak gelmiyo içimden :31:

günaydın canlarr:21:
bugün evdeyim mutfagı falan temizlerim artık bi de yemek yaparım:1:

şaşkolozluktan dün koyduğum fotoda 18 haftaya 19 19 a da 18 demişim anca sabah farkettim
akşam yaptığım iş anca bukadar oluo:DD

Maşallah :nazar::nazar::nazar: Ne kadar büyümüş kuzum sabah sabah gözlerim pörtledi resmi görünce :9::9::9:

Eki Görüntüle 801608
oğlumun cicileri toplu.ayrı ayrıda çekicek üşengeç annesi :D

Anam sessiz sessiz bizim haberimiz olmadan neler alınmış :19::19::19: Hepsi çok güzel kuzum sağlıcakla giydirmek nasip olsun inşallah...

Herkese günaydın :16::16::16:

Lepi nasılsın kuşum rastlaşamadık kaç gündür :3::3::3:

MERHABA kızlar ben nısan annelerınden gelıyorum da
9+1 gunlukken dun tuvaletteyken kan geldı ama kanama gıbı degıl akıntı gıbı pecetede gordum uzayan bısey
doktora gıttık usg yapıldı kanama alanı gorulmedı bebektede bısey yok
yalnız 1.5 aydır enf var 10 gun once ılac kullandım gecmedı o kadar
sımdı dusuk rıskı gıbı algılamadı doktor ne agrı ne sızı bısey olmadıgı ve devamı gelmedıgı ıcın bende sımdı ıcım rahat bı sekılde yoluma devam etmelımıyım?

Maşallah :nazar::nazar::nazar: Ne kadar büyümüş kuzum sabah sabah gözlerim pörtledi resmi görünce :9::9::9:

Anam sessiz sessiz bizim haberimiz olmadan neler alınmış :19::19::19: Hepsi çok güzel kuzum sağlıcakla giydirmek nasip olsun inşallah...

Herkese günaydın :16::16::16:

Lepi nasılsın kuşum rastlaşamadık kaç gündür :3::3::3:

he yaa rastlaşamadık iyiym sen nasılsın bakalım:)
bugün dayanamadım butik bebeden alışveriş yaptım kocamın cebine bereket:1:
buarada göbeemi gördün mü albümde :)):17:
9+1 gunlukken dun tuvaletteyken kan geldı ama kanama gıbı degıl akıntı gıbı pecetede gordum uzayan bısey
sımdı dusuk rıskı gıbı algılamadı doktor ne agrı ne sızı bısey olmadıgı ve devamı gelmedıgı ıcın bende sımdı ıcım rahat bı sekılde yoluma devam etmelımıyım?

merhaba nisan annesi:10:
ilk üç ay önemli ama kanaman yoksa durumun iyi demektir
doktorum 10 gün kanamasız vakit olmalı demişti kanamadan sonra
o süre geçti ise iyisin demektir

he yaa rastlaşamadık iyiym sen nasılsın bakalım:)
bugün dayanamadım butik bebeden alışveriş yaptım kocamın cebine bereket:1:
buarada göbeemi gördün mü albümde :)):17:

Ben pek iyi değilim kaç gündür belim ağrıyor :14::14::14::14: Neler aldın ekle görelim bizde :34::34::34:
Gördüm gördüm büyümeye başlamış artık maşallah :nazar::nazar::nazar:

Ben pek iyi değilim kaç gündür belim ağrıyor :14::14::14::14: Neler aldın ekle görelim bizde :34::34::34:
Gördüm gördüm büyümeye başlamış artık maşallah :nazar::nazar::nazar:

eh bu hafta biraz başladı
ama bende de bel ağrısı başlamaya başladı
bazen sinire baskı yapıo sanırım ayağımı bastığımda iğne batıo gibi oluo resmen kalçamda
zaten belimin kavisi de artıo anlıyorum yürürken
galba değişioz:S

Bugece ilginç bir rüya gördüm, rica etsemde sizse yorumlarmısınız, gelinlikçi gibi bir yerde oturuyorum sonrasında gelinlik seçmek isteyen bir kız kaynana geliyor neyse bir anda kına geliyor bide gelinin kafasını örtmek için kırmızı duvak giliyor ne hikmetse önce benim başıma örtülüyor bende gelin yanımda deyip ona örtürüyorum sonra kına geliyor geline sürmemi istiyorlar bende serçe parmağıma sürüp kaynanasından yarım altını alıp kızın el içine sürüyorum bide diyorum ki ne güzel kınaymış hemen tuttu:)

$denizci tulum.webp$ekoseli tulum.webp$nazarbocuklu corap.webp$slopet takım.webp
bunlar bebeğime aldıklarım sağlıkla giysin inşallah oğlum:nazar:

Eklentiler

• $ekoseli tulum.webp
    $ekoseli tulum.webp
    666 bayt · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Ohhh maşallah pipiline :nazar::nazar:
Çok güzel görünüyor kuzum. Yarısı gitti kaldı yarısı. Ha geyret :31:

günaydın canlarr:21:
bugün evdeyim mutfagı falan temizlerim artık bi de yemek yaparım:1:

şaşkolozluktan dün koyduğum fotoda 18 haftaya 19 19 a da 18 demişim anca sabah farkettim
akşam yaptığım iş anca bukadar oluo:DD

Allam bendeki de ne göz yarabbim. Fotoğrafın altında tamda bunları yazmıştım :34::34:

Canım benim de 2 defa kanamam oldu. İlki ilişki sonrası ve rahimin alt kısmındaydı. 2 gün falan devam etti azar azar ve geçti çok şükür. Diğeri akıntı şeklindeydi onu ultrasonda göremediler ve durduk yerde oldu. Doktor adet dönemlerinde bu tarz akıntılar olabileceğini söyledi. Bende ona yordum bu durumu. Dert etme. bol bol yat dinlen, önlemini al sadece..

uvv maşallah ne güzel ne çok şeyler almışsın:nazar:
güle güle giysin bebeğin:emir_bebek:
ben de senin gibi mavişli şeyler alcam erkek anasıyız ne de olsa:51:

eh bu hafta biraz başladı
ama bende de bel ağrısı başlamaya başladı
bazen sinire baskı yapıo sanırım ayağımı bastığımda iğne batıo gibi oluo resmen kalçamda
zaten belimin kavisi de artıo anlıyorum yürürken
galba değişioz:S

Bende de oluyor o batma olarak tarif ettiğin ağrı.Neden oluyor bir anlasam ona göre hareket edicem :14::14::14:

Bugece ilginç bir rüya gördüm, rica etsemde sizse yorumlarmısınız, gelinlikçi gibi bir yerde oturuyorum sonrasında gelinlik seçmek isteyen bir kız kaynana geliyor neyse bir anda kına geliyor bide gelinin kafasını örtmek için kırmızı duvak giliyor ne hikmetse önce benim başıma örtülüyor bende gelin yanımda deyip ona örtürüyorum sonra kına geliyor geline sürmemi istiyorlar bende serçe parmağıma sürüp kaynanasından yarım altını alıp kızın el içine sürüyorum bide diyorum ki ne güzel kınaymış hemen tuttu:)

Gelinlik ve kına iyi diye biliyorum bahazey.Hayır olsun inşallah :16::16::16:

İlk baştakine bayıldım.Kız için seçenek çok evet ama erkek içinde renkler çok uyumlu oluyor.Çok beğeniyorum ben erkek kıyafetlerini.Sağlıcakla giysin inşallah :16::16::16:

Güüüüüüüüüüüünayyyyyyyyyyydııııııııııııın :52::52::52:

Nasılsın prolet :16::16::16:

Günaydın canlar:16:nasılsınız görüşmeyeli?:34:

dün misafirim gelecek diye önceki gün aksamdan hazırlığa başladım.eve gittim,kek yaptım,milföylü börek yaptım.sonra yemeğe giriştim.sonra yedik bulaşıklar ve ev temzledim.....işe başladığımda saat 6 idi oturduğumda 10 :50:

tabi ben bi uzandım o sırada ve bi daha kalkamadım....kalçamdan bi agrı girdi ve bacağıma ayağıma belime yayıldı....ama ne agrı...bi kaç kez olmuştu ama bu kadar acılısı olmamıştı...eşim götürdü yatağa.gece boyunca uyuyamadım.....bir de kırk kez tuvalete kalkınca gece düşünün...bi kaç eşime söyledimmmm o götürdü ama kıyamadım sonra kendim gidim dedim resmen sürünerek gittimmm:5:dün de o yüzden gelemedim işe....

su an otururken yok ama yürürken sag ayağımı bastığımda acıyo kalçam.....uzandığımda daha cok acıyo....aklıma gelen bi kaç neden var aslında....

1-hamilelikle alakalı...sonuçta bünye değişiyo....:26:
2-cok yoruldum(ama daha önce de oldu yorgun falan da değildim):26:
3-bi iki gün topuklu giydim(alakası olabilir mi):26:
4 ve son olarak aklıma gelen bel fıtığı...onun ağrısı gibi....kime sorsam olabilir dedi:5:

kendi dr uma bahsetmiştim gittiğimde daha erken aslında dedi konu değişti...fizik dr una mı gitmeliyim sizce.ne yapsam?:31:

teşekkür ederim kızlar
kanama seklinde degıldı akıntı gıbıydı ve durduk yere oldu usg hıc bısey goremedıler nromal hayatına devam et dedıler
bır daha olursa o zaman ılac verıceklermıs mısaıfrlerım gelecek bu aksam temızlık yapmamız lazım
napsam bılemedım ustelık 2. gebelıgım ılkı tup bebektı onda sureklı yattım ama hıc kan fılan gelmemıstı :(

buarada aldıgınız cıcıler cok guzel Allah o gunlerı bızlerede gostersın ınsallah

Bende de oluyor o batma olarak tarif ettiğin ağrı.Neden oluyor bir anlasam ona göre hareket edicem :14::14::14:

Gelinlik ve kına iyi diye biliyorum bahazey.Hayır olsun inşallah :16::16::16:

İlk baştakine bayıldım.Kız için seçenek çok evet ama erkek içinde renkler çok uyumlu oluyor.Çok beğeniyorum ben erkek kıyafetlerini.Sağlıcakla giysin inşallah :16::16::16:

Nasılsın prolet :16::16::16:

İyiyim kuzum çok şükür. Sen nasılsın?
Leğen kemiklerimiz yukarı doğru kayıyormuş sanırım bu haftalarda. Ondandır o ağrılar..:31::31:

Back
X