Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kimse bilmiyordu söylememiştim çünküü....burda sürekli dert yanan modda olmak istemiyorum tek stress attığım yerlerden biri burasıı....zaten bin türlü insan var biri çıkıpta kardeşim amma dert yanıyorsun Allaha bırak dersee ya da psikolojim bozuluyor anlatma burda olumsuz düşüncelerini derse çok üzülürüm diye olumsuzlukları olduğunca paylaşmamaya özen gösteriyorum:)
huzunbaz naptın kızz bütün çarşıyı toplamışsın maşallahgüle güle giysin bebişin
benim cinsiyet daha kesin değil o yüzden bişey almak gelmiyo içimden
![]()
MaşallahNe kadar büyümüş kuzum sabah sabah gözlerim pörtledi resmi görünce
Anam sessiz sessiz bizim haberimiz olmadan neler alınmışHepsi çok güzel kuzum sağlıcakla giydirmek nasip olsun inşallah...
Herkese günaydın
Lepi nasılsın kuşum rastlaşamadık kaç gündür![]()
MERHABA kızlar ben nısan annelerınden gelıyorum da
9+1 gunlukken dun tuvaletteyken kan geldı ama kanama gıbı degıl akıntı gıbı pecetede gordum uzayan bısey
doktora gıttık usg yapıldı kanama alanı gorulmedı bebektede bısey yok
yalnız 1.5 aydır enf var 10 gun once ılac kullandım gecmedı o kadar
sımdı dusuk rıskı gıbı algılamadı doktor ne agrı ne sızı bısey olmadıgı ve devamı gelmedıgı ıcın bende sımdı ıcım rahat bı sekılde yoluma devam etmelımıyım?
he yaa rastlaşamadık iyiym sen nasılsın bakalım:)
bugün dayanamadım butik bebeden alışveriş yaptım kocamın cebine bereket
buarada göbeemi gördün mü albümde :))![]()
Ben pek iyi değilim kaç gündür belim ağrıyorNeler aldın ekle görelim bizde
Gördüm gördüm büyümeye başlamış artık maşallah![]()
günaydın canlarr
bugün evdeyim mutfagı falan temizlerim artık bi de yemek yaparım
şaşkolozluktan dün koyduğum fotoda 18 haftaya 19 19 a da 18 demişim anca sabah farkettim
akşam yaptığım iş anca bukadar oluoD
MERHABA kızlar ben nısan annelerınden gelıyorum da
9+1 gunlukken dun tuvaletteyken kan geldı ama kanama gıbı degıl akıntı gıbı pecetede gordum uzayan bısey
doktora gıttık usg yapıldı kanama alanı gorulmedı bebektede bısey yok
yalnız 1.5 aydır enf var 10 gun once ılac kullandım gecmedı o kadar
sımdı dusuk rıskı gıbı algılamadı doktor ne agrı ne sızı bısey olmadıgı ve devamı gelmedıgı ıcın bende sımdı ıcım rahat bı sekılde yoluma devam etmelımıyım?
uvv maşallah ne güzel ne çok şeyler almışsın
güle güle giysin bebeğin
ben de senin gibi mavişli şeyler alcam erkek anasıyız ne de olsa![]()
eh bu hafta biraz başladı
ama bende de bel ağrısı başlamaya başladı
bazen sinire baskı yapıo sanırım ayağımı bastığımda iğne batıo gibi oluo resmen kalçamda
zaten belimin kavisi de artıo anlıyorum yürürken
galba değişioz:S
Bugece ilginç bir rüya gördüm, rica etsemde sizse yorumlarmısınız, gelinlikçi gibi bir yerde oturuyorum sonrasında gelinlik seçmek isteyen bir kız kaynana geliyor neyse bir anda kına geliyor bide gelinin kafasını örtmek için kırmızı duvak giliyor ne hikmetse önce benim başıma örtülüyor bende gelin yanımda deyip ona örtürüyorum sonra kına geliyor geline sürmemi istiyorlar bende serçe parmağıma sürüp kaynanasından yarım altını alıp kızın el içine sürüyorum bide diyorum ki ne güzel kınaymış hemen tuttu:)
Eki Görüntüle 801983 Eki Görüntüle 801988 Eki Görüntüle 801986 Eki Görüntüle 801985
bunlar bebeğime aldıklarım sağlıkla giysin inşallah oğlum
Güüüüüüüüüüüünayyyyyyyyyyydııııııııııııın![]()
Eki Görüntüle 801983 Eki Görüntüle 801988 Eki Görüntüle 801986 Eki Görüntüle 801985
bunlar bebeğime aldıklarım sağlıkla giysin inşallah oğlum
Bende de oluyor o batma olarak tarif ettiğin ağrı.Neden oluyor bir anlasam ona göre hareket edicem
Gelinlik ve kına iyi diye biliyorum bahazey.Hayır olsun inşallah
İlk baştakine bayıldım.Kız için seçenek çok evet ama erkek içinde renkler çok uyumlu oluyor.Çok beğeniyorum ben erkek kıyafetlerini.Sağlıcakla giysin inşallah
Nasılsın prolet![]()