2014 Şubat Anneleri

Alla alla riske girmek demekki,boşa gitmiş 3 sene:) ben de istanbulumu özledimmm..bayramda gelicem inş hem boşalmış olur:)

Yani gayet iyisin..bizim eski ofis de öyleydi..bunu da ilk kez duydum ayol ne güzel kilolu olsun daha kolay bakılır sağlıklı olur..ayrıca bebeğin kaç kg doğacağını şimdiden tahmin edecek engin bilgiye sahip olduğu için tebrik edeydin ilginç insanlar..

çevremde çok o ilginçlerden canım:) gel bayramda istanbula belki biz de istanbuldan gidersek şehir 2 kişi+1 prenses eksilmiş olacak:)

:)) olursun belki ilerde belli mi olur bitsiz olursun ama:)) ben de turizmi olacak dünyayı gezecektim yurtdışında çalışacaktım,babam antalyaya bile yollamıyodu rahmetli ya hayal işte:)..4yıl turizm okuyup bankacı olduk iyimi..1yıldır da ev hanımıyım:))

Bundan sonra ancak, yurtdışında çocuğuna çığırarak türk olduğunu ispatlayan bir anne turist olabilirim. Bitli olmayım artık, ayıp :D

Turizm okuyup bankacı mı? Hayalinin büyük bir kısmını halletmişsin ama sonra ne oldu :( Ben arkadaşlarımla İstanbul'a yakın mesafelere ve İstanbul içinde arkadaşlarla kalmalı tatillere izin veriyordu sağolsun. Ama hep başımız da hem onların güvendiği hem de bize çok kafa olan biri olurdu yanımızda :)

Bundan sonra ancak, yurtdışında çocuğuna çığırarak türk olduğunu ispatlayan bir anne turist olabilirim. Bitli olmayım artık, ayıp :D

Turizm okuyup bankacı mı? Hayalinin büyük bir kısmını halletmişsin ama sonra ne oldu :( Ben arkadaşlarımla İstanbul'a yakın mesafelere ve İstanbul içinde arkadaşlarla kalmalı tatillere izin veriyordu sağolsun. Ama hep başımız da hem onların güvendiği hem de bize çok kafa olan biri olurdu yanımızda :)

:)) hepimiz öle olucaz kesin..Sonra iş bulamadım turizm sektöründe olanlar da şehir dışı..istanbulda da okuyunca ailemden hiç ayrılmamıştım babam da şehir dışında çalışmaya izin vermezdi olan işlerde zaten istediğin kadar oku en altlardan başlıyordu,güvenli suları seçtim ben de:) babam anca tanıdığı arkadaşlarımın evinde kalmaya izin veriyod u bi de üniversiteye giderken bikaçgün tatile izin vermişti hakkını yemiim:)

Son düzenleme:
İi geceler canım:)ben de çıkıyorum herkese pembe rüyalarr..
bu da hediyem olsun örmeyi becerseydim yapardım yahu:) $image.webp

Son düzenleme:
:)) hepimiz öle olucaz kesin..Sonra iş bulamadım turizm sektöründe olanlar da şehir dışı..istanbulda da okuyunca ailemden hiç ayrılmamıştım babam da şehir dışında çalışmaya izin vermezdi olan işlerde zaten istediğin kadar oku en altlardan başlıyordu,güvenli suları seçtim ben de:) babam anca tanıdığı arkadaşlarımın evinde kalmaya izin veriyod u bi de üniversiteye giderken bikaçgün tatile izin vermişti hakkını yemiim:)

Nasip :) Ben de hiç becerikli değilim maalesef, ne güzelmiş o patikler :)

Herkese hyırlı geceler. Ben de kaçtım. :)

Canım göbüşün çok tatlı maşallah:) ben de 5kg aldım totalde..dr um normal dedi eşim çok diyo sinirrr 18 le kapatırsın bu gidişle diyerek kafaya 2.saksıyı hak etti biraz önce:)

Sağol canım benim :)) ben 2,5 3 kilo aldım bence seninde normal kocan saksıyı baya bi haketmiş :)

bir koca milkayı yedim.ayrıntılılıya öyle girdim ama iki eliyle gard alıp yüzünü kapadı serseri :) umarım seninki açar
eheehh bu beişkolar daha şimdiden parmaklarının ucunda çeviriyorlar bizi ya

Aminn yaaaaa inşallah daha çok var :) şu an tekmeliyo sorucam sana dercesine :D aynen biz hapı yuttuk kuzu :D

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.

İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.

Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.

Kız çocukları her zaman çok özeldir.

(İnanın çok şaşkınım nasıl bu hikayeden kız çocuğunun özel olma durumunu çıkarabilmişler hayret doğrusu)

ben içtenlikle düşüncemi söyliyeyim bu hikayede erkek ne kadar hayırsızsa kız bir okadar vicdansız saygısız nasıl olurda bizleri yetiştiren büyüten anne babalarımız için kapı açmama kararı alınabilir üstüne üslük eşinin anne babasına bu şekilde vicdansızca davranıp kendi anna babasına kıyamamak onun hayırlı evlat olduğunu mu kanıtlar e nerde kaldı insanlık nasıl bir kız evlat yetiştirmek bu bu hikayenin gurur duyulabilecek nesi var? şu bir gerçekki kız evlatta erkek evlatta aynı yeterki rabbim hayırlısını vicdanlısını merhammetlisini versin hayatta ne ekersen onu biçersin bana göre hikayenin ana teması bu

sağlıkla günleri geçsin bu odada kuzummm.güle güle kullanın.bu ikeanın sundvik i mi gullvier imi
gulliverin heryeri çıta idi tatlım sevgili kocam beğenmedi:)
bu sundvik cancağızım
bide miniik beşik alcaz sallananküçük odaya küçük eşyalar
bakalım kurunca nasıl olcak:)

Kızlar;
Hafta değişimlerinde sizde de pembe nokta kadar akinti ve kasikta agri oluyor mu!
Her hafta olmuyor bu akinti. Ama bazi haftalarda olabiliyor.
Acaba bebek hafta degisimi oldukca büyüdügü icinmi oluyor dersiniz? Her gün süren bi durum degil. İgne ucu kadar geliyor hafta degisimleri olacagi zaman. Bu gece 22 haftanin icine giricez ondandir diyorum
doktoruna bi danış istersen canım belki bebek büyüdükçe damarların hassasdır bi çatlama yapıodur hafiften kan geliodur

canım progestan hariç diğerlerini alıyorum çok canım acıyor ben yerimden kalkamdanmı durucam 9 ay:( rabbim sana emanet yavrumda bende :(
bazılarına progestada veriolarmış sen onu bi danış
hatta geçmezse farklı ilaçlarda var diye biliyorum
gerekirse yatcan canım napacaksın ben de hiç iş yapamıyorum torbaları eşim taşıo evi o süpürüp silio
9 ay böyle geçecek yoksa hemen kötü oluyorum
Allah hepimizi beterinden korusun

valla limoncum ben üzülüyorum normalden az kiilo alanlara.hep dediğim bişey var ;herşeyin oluru var.ben böyle yazınca bir arkadaş beni kilolu sanmış.resmim göbek topiğinde var isteyen bakabilir
valla nurtopu gibi 6 kilo aldım hehe:D napayım ekstra yediğim çok az şey var vucut alıo demekki
bebek varkende kısamam yani yiyom gidio:D

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.

İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.

Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.

Kız çocukları her zaman çok özeldir.

(İnanın çok şaşkınım nasıl bu hikayeden kız çocuğunun özel olma durumunu çıkarabilmişler hayret doğrusu)

ben içtenlikle düşüncemi söyliyeyim bu hikayede erkek ne kadar hayırsızsa kız bir okadar vicdansız saygısız nasıl olurda bizleri yetiştiren büyüten anne babalarımız için kapı açmama kararı alınabilir üstüne üslük eşinin anne babasına bu şekilde vicdansızca davranıp kendi anna babasına kıyamamak onun hayırlı evlat olduğunu mu kanıtlar e nerde kaldı insanlık nasıl bir kız evlat yetiştirmek bu bu hikayenin gurur duyulabilecek nesi var? şu bir gerçekki kız evlatta erkek evlatta aynı yeterki rabbim hayırlısını vicdanlısını merhammetlisini versin hayatta ne ekersen onu biçersin bana göre hikayenin ana teması bu

yaa ben bunu okumuştum doğru kızlar kıyamıo
erkeklerde bazen bunu anlamıo
oyüzden benim eşim sanırım kız isterdi ama nasipte erkek varmış<:)
kısmetse ikinci kız olursa o da kutlar:))

gulliverin heryeri çıta idi tatlım sevgili kocam beğenmedi:)
bu sundvik cancağızım
bide miniik beşik alcaz sallananküçük odaya küçük eşyalar
bakalım kurunca nasıl olcak:)

doktoruna bi danış istersen canım belki bebek büyüdükçe damarların hassasdır bi çatlama yapıodur hafiften kan geliodur

bazılarına progestada veriolarmış sen onu bi danış
hatta geçmezse farklı ilaçlarda var diye biliyorum
gerekirse yatcan canım napacaksın ben de hiç iş yapamıyorum torbaları eşim taşıo evi o süpürüp silio
9 ay böyle geçecek yoksa hemen kötü oluyorum
Allah hepimizi beterinden korusun

valla nurtopu gibi 6 kilo aldım hehe:D napayım ekstra yediğim çok az şey var vucut alıo demekki
bebek varkende kısamam yani yiyom gidio:D

yaa ben bunu okumuştum doğru kızlar kıyamıo
erkeklerde bazen bunu anlamıo
oyüzden benim eşim sanırım kız isterdi ama nasipte erkek varmış<:)
kısmetse ikinci kız olursa o da kutlar:))

Bence de kız erkek evlat değil hayırlı evlat olmaları önemli.. Ne kız evlatlar goruyoruz etrafta.. Benim 2 oğlum olacak kısmetse ama hep hayırlı evlat olsunlar diye dua ediyorum. Cinsiyetin hiç önemi yok. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin..

çok geçmişler olsun kuzum

gözün aydınnn.bebişin boyu posu ne alemde :)

seninkilerde alem kuzum yaaa.erkek olsa kendi adı kız olur karısının adı ohoooo

:nazar: çok güzelsinizzzz maşallahhh

kız bence kuzummm.benimkide ayrıntılıda gard aldı yüzünü göstermedi

aynen ya sinir oldum bende ama söyledim söylüce mi bozuldu tabi ama yapcak bişey yok

Bence de kız erkek evlat değil hayırlı evlat olmaları önemli.. Ne kız evlatlar goruyoruz etrafta.. Benim 2 oğlum olacak kısmetse ama hep hayırlı evlat olsunlar diye dua ediyorum. Cinsiyetin hiç önemi yok. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin..

Hep dua etmişimdşr zaten hayırlı vakitte hayırlı bi evlat verain Allah diye nasip bu sene erkek evlat olcak inşallah.tabikisi de hayırlısı olsun ama eşimin içimden geçen kendine aşık bi kız çocuğu idi ikinciye inşallah nasipse:))

Back
X