2014 Şubat Annelerinin GÜZEL VE YAKIŞIKLI bebeklerinin resimleri

Senin agzini yirimmm zaynep. Masallah yavruma ya.dogdularda buyuduler ne zaman.gelinliklerini gorelim insallah.

ben yiyorum hergünagzını öpme diyolar dayanamıyorum aaau felan derken yicem geliyo

Hepsi çok ama çok tatlı maşallah bende resim koymak istiyorum ama beceremiyorum ne etsek nasıl yapcaz :) prensesler çok guzellerr

yasakııııııım oğluşunun fotosunu koydunda niye bana demiyosun maaşallah tosunuma
yirim ama ben bunu
kime benziyo bu böyle çok çikin

melekim canim kiscem kendi topigimizede yazdim orayi okumadinmi özellikle seni yazdim melekim görmek istiyodu koydum subat topikine bakin dedim....linkide yazmistim seni hic unuturmuyum her zaman aklimdasin her konuda bitanem

bu cirkini herkes kendien benzetiyobabasi tipki ben diyo ama ben kimseye benzetemiyorum daha bi gözleriyle kirpiklerini bana benzetiyolar diger kisimlarini herkes kendi tarafina benzetmeye calisiyo..

rabbim ins sanada en tatlisindan bi kiz bi erkek evlat nasip edecek dualarim senle canim arkadasim

amin canım arkadaşım inşbugün hıdırellezdi dün akşam çok dua ettim inş rabbim kabul eder
akşamüstü neti açınca göz atarken gördüm burayı kendi topiğimize bakmadım hiç şimdi geçiyorum oraya
teşekkür ederim kırmadığın için beni
biliyomusun eşimin yeğeni var hiç ona benzemiyo ama ablası aynı dayısı diyo
sizin tosunuda her bakan kendine benzetiyo o zamanbabaannesi kime benzetti acep
çok tatlı kuzucuk , rabbim nazardan korusun askerliğinide göstersin inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…