2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

meslektaşmışız sizinle :) şuan seminerlerdeyiz ama pazartesiden itibaren bende boşa çıkıyorum nil yeşilinden bebek tulumu başladım erkekte giyer kızda nasılsa sizin gibi kuran okuyorum(hergün farklı bi sure meryem,yusuf,ibrahim,insan) kitap okuyorum bunun dışında esma çekiyorum(esmaların sayısı baya fazla oyalıyor beni) 2 kutuda puzzle aldım haa birde bebeğimle ilgili günlük tutuyorum(neler yaşıyorum hamileliğim nasıl geçiyo gelişim süreci ultrason fotoları vs) ilerde büyüdüğünde kendisine vericem

aynı ben de hoca hanım ya...
öyle zor ama güzel..
pazartesi öğrencileri görmek daha da zor olacak ama fedakarlık gerekiyo güzel şeyler için.
örgü de biraz biliyorum ama üniversite iş vs... unuttum bildigimi de hoş olur ama cesaret edemiyorum
kurs düşünüyorum mefruşatla keman baakım artıkın :)

merhaba kızlar biliyorum çok erken ama iş işten geçmeden önlem alalım dedim.
forumda çatlaklar diye bir bölümde bayanlar baya dertliiii
benim de ilk gebeliğim olacak ilki düşük
korkuyorum çatlaklardan şimdiden kullanayım dedim krem yağ vs... ne gerekiyosa
sizin kullandıgınız ya da bildiginiz önlemler neler????

ben baktığımda bol su içmek
fazla yağlı yememek diyordu...

bi arkadaşım var şuan 24 haftalık ilk dönemlerde bebe yağı kullanmış şimdi pek faydası olmuyormuş doktorun verdiğide pek işe yaramamış onun yerine kakao yağlı bi krem almış aktardan... çatlak vücut yapısınada bağlıymış ama şimdiden önlem için bolca su içip bebe yağı kullanıyorum bende

nette çok güzel tarifler var hocam tane tane açık açık anlatılmış o sitelerden faydalanabilirsiniz ben hamilelikten önce resim kursuna gidiyordum bıraktım kursada ben cesaret edemiyorum uzun süre ayakta kalıp hareket edemiyorum kasık ağrım oluyor o yüzden evde kalmayı tercih ediyorum

evet hocam baktım baya bi ,antepliyim zaten genlerde var elişi.bakalım bi cinsiyet belli olsaydı :)

kursa da mefruşatı bebiş için uğraşırım diye istiyorum kemanı da eşim istiyo devam edeyim diye...

evde olmak beni dinginleştirdi, zorlanırım sıkılırım diyodum ama iiyim şükür :)

eşimde havaya giriyo hergün hazır yemekler vs..
siz ne yaptınız ayrılıyo musunuz görevden

ben il emrindeydim hocam bu dönem görevlendirme istemedim hergün sabah maaş karşılığı mem gidip imza atıp gelecem o kadar şimdilik evde yatmayı dinlenmeyi tercih edecem sanırım

Bende inş sizler gibi 2014 Ocak ayı sonu yada Şubat'ın ilk haftası yani benim doğum günüme gelecek prensesim Allah herkezin yavrusunu bağışlasın anacıklarına babacıklarına bende çalışan biriydim hayatımda ilk defa bu kadar evde duruyorum çalışanlar beni anlar evde tıkılı kaldım birde 2 ayımda da ileri derece köklü nasırlarımla başım dertte eşim evde temizlikte yaptırmıyor birlikte yapıyoruz tabi annemde arada geliyor ama hamile olunca herşey kısıtlanıyor haliyle içimi dökmek istedim yeni yıla dünyalara değişmeyeceğiz mucize olan yavrucuklarımızla girmiş olucaz süper birşey ama ben doğumdan çok korkuyorum normal yada sezeryan hiç farketmiyor benim için şimdiden stres yapmaya başladım son aylara doğru Halim nice olur bilemiyorum kötü bir anım var kürtajla ilgili çok acı çektim operasyonda doğum daha kötüymüş gerçi asistan bana kürtajınım çok zor geçtiğini 5 doğuma bedel birşey seninki dedi ama nafile çok korkuyorum kızlar Allah yardımcımız olsun birde avcılar tarafında oturan varmı ? Hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz

geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin inşallah... benim de ilk bebegim kürtajdı
zor ama Allah ın kaderi en güzeli vardr hikmeti bana da suni sancı vermişlerdi az çok sancıyı tahmin ediyorum ama Allah şükür ki o zaman ki boş bir sancıydı bebiş yoktu şimdi Rabbim saglıklı sıhhatli bebişlerimizi nasip ederse sancı geçer gider inşallah :)

geçmiş olsun benimde ilk gebeliğim 10 haftalıkken aşırı kanamadan dolayı kürtajla sonlandırıldı üstelik ben o dönem sarıkamışta görev yapıyordum doktorun özel muayenehanem dediği eski kerpiç bir evin odasında üstelik lokal anesteziye bile gerek duymadan çok kötü şartlarda kürtaj yapılmıştı allahım kimselere yaşatmasın inş. doğumla ilgili çok güzel rahatlatıcı yazılar var şimdiden kendinizide bebeğinizi de strese sokmayın bence hatta imkanınız varsa bi uzmandan terapi almaya başlayın olumlu düşünün olumlu olsun herşey mesela hergün sabah uyanınca gün içinde aklınıza geldikçe şunları tekrar edin
*Bebeğimin doğumuna hazırlanırken bütün korkuyu bir kenara bırakıyorum.
*Gevşemiş durumdayım ve bebeğim bana geldiği için mutluyum.
*Düzgün , kolay bir doğuma odaklanmış durumdayım.
*Bedenime güveniyorum ve onun izinden gidiyorum.
*Zihnim gevşemiş durumda; bedenim gevşemiş durumda.
*Kendimi güvende hissediyorum; kendimi emin hissediyorum, kendimi emniyette hissediyorum.
*Doğumu kolaylaştırmak için kaslarım tam uyum içinde çalışıyor.
*Bedenimde akan doğal bir sakinlik hissediyorum.
*Doğumun her evresinde hızla ve kolayca ilerlerken gevşiyorum.
*Rahim ağzım dışarı doğru açılıyor ve bebeğimin aşağı doğru yavaşça hareket etmesine izin veriyor.
*Bebeğim doğumun her evresi için mükemmel biçimde konumlanmış durumda.
*Tamamen gevşiyorum ve doğumumu doğaya teslim ediyorum.
*Bebeğimin rahmimden usulca geldiğini görüyorum.
*Ben bu kadar gevşemiş olduğum için bebeğimin doğumu kolay olacak.
*Nefesimi doğru kullanıyorum ve gerginliğimi bertararf ediyorum.
*Doğumum ilerledikçe, daha derine, bebeğimin olduğu yere doğru gidiyorum.
*Bedenimin gevşemeyle nazikçe salındığını hissediyorum.
*Doğumumu bebeğime ve bedenime teslim ediyorum.
*Nefesimin muhteşem bir balonu şişirdiğini görüyorum.
*Her türlü doğum şekline hazırım.
*Doğum kanalımdaki dokular pembe ve sağlıklı.
*Bebeğimin sağlıklı olması için iyi, güvenli,besleyici gıdalar yiyiyorum.
*Doğum ielrledikçe kendimi daha derin bir gevşeme durumuna getiriyorum.
*Her dalgayla karın nefesi alıyorum.
*Bebeğimi mutluluk ve neşeyle karşılıyorum.
*Bebeğimin pembe ve sağlıklı dokuları geçip aşağıya ilerlediğini görüyorum.
*Bebeğim doğduğu için damarlarım uygun ölçüde kapanıyor.
allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inş

Çok güzel bir yazı yayınlamışsın ŞEKERPORTAKAL ..nerdeyse erken doğum yapacağımı hissettim okurken öyle rahatladımki :)).. İnşallah NAGEHAN arkadaş okur endişelenmeyi bırakır.. Her Dr aynı değil ..Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ..

Foruma yeni üye oldum bebişimle ilgili paylaşımda bulunmak sizlerle birlikte fikir alışverişi yapmak için :) bende 16 haftalık hamileyim şubat sonu mart başı gibi inşallah doğum olacak. Bu haftalarda cinsiyeti belli olmayan varmı aranızda? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…