- Konu Sahibi bebetommmm
-
meslektaşmışız sizinle :) şuan seminerlerdeyiz ama pazartesiden itibaren bende boşa çıkıyorum nil yeşilinden bebek tulumu başladım erkekte giyer kızda nasılsa sizin gibi kuran okuyorum(hergün farklı bi sure meryem,yusuf,ibrahim,insan) kitap okuyorum bunun dışında esma çekiyorum(esmaların sayısı baya fazla oyalıyor beni) 2 kutuda puzzle aldım haa birde bebeğimle ilgili günlük tutuyorum(neler yaşıyorum hamileliğim nasıl geçiyo gelişim süreci ultrason fotoları vs) ilerde büyüdüğünde kendisine vericemevdeyken geçmiyo zaman çalışırken ne güzel geçiyodu
bebişim için istedim ama zor geliyo
evde nelerle uğraşabilirim arkadaşlar
kitap okuyorum kuran okuyorum zaten ekstra aktivite bu yıl iyi bir ev hanımı olayım
hem de sıkılmadan geçireyim diyorum
bir katkısı oolsun bana
normalde öğretmenim bir yıl izin aldım
sancı derken o bendede oldu arada... ben hani sürekli hiç kesilmezse gercek sancılardan bahsettim sakın korkmagaz bendede var bebiş buyudukce kasık agrıları olabilir direk bebişin kalbini dinle hayırlısı sağlıklı olsunda ikizde olur tekte olur üçüzde olur
sana tek tavsiyem ağır iş yapma uzanma hele ağır asla kaldırma bol bol dinlen azda olsa sancımı hissetin nerdeysen hemen yat ama sendeki sancı uzun ve fazlaysa hemen kısa hemen gidiyorsa korkma cnm ama risk herkeste
Teşekkür ederim bebetommmm. Çok şükür ilk muayeneye gittik, kalp atışlarını da duyduk, içim çok rahatladı. Her şey yolunda dedi doktor, bugün 7 haftalık olduk. :)
Dediğin gibi azıcık bi ağrım bile olsa bulduğum yere atıyorum kendimi. Ara ara oluyor, uzun sürmüyor çok şükür. 1 ay sonra kontrol var, artık sabırsızlıkla kollarıma alacağım günü bekliyorum. Bu arada ikiz değilmiş, olsun, şu an tek isteğim sağlık ve afiyetle doğması...( bir de kız olması)
meslektaşmışız sizinle :) şuan seminerlerdeyiz ama pazartesiden itibaren bende boşa çıkıyorum nil yeşilinden bebek tulumu başladım erkekte giyer kızda nasılsa sizin gibi kuran okuyorum(hergün farklı bi sure meryem,yusuf,ibrahim,insan) kitap okuyorum bunun dışında esma çekiyorum(esmaların sayısı baya fazla oyalıyor beni) 2 kutuda puzzle aldım haa birde bebeğimle ilgili günlük tutuyorum(neler yaşıyorum hamileliğim nasıl geçiyo gelişim süreci ultrason fotoları vs) ilerde büyüdüğünde kendisine vericem
merhaba kızlar biliyorum çok erken ama iş işten geçmeden önlem alalım dedim.
forumda çatlaklar diye bir bölümde bayanlar baya dertliiii
benim de ilk gebeliğim olacak ilki düşük
korkuyorum çatlaklardan şimdiden kullanayım dedim krem yağ vs... ne gerekiyosa
sizin kullandıgınız ya da bildiginiz önlemler neler????
ben baktığımda bol su içmek
fazla yağlı yememek diyordu...
aynı ben de hoca hanım ya...
öyle zor ama güzel..
pazartesi öğrencileri görmek daha da zor olacak ama fedakarlık gerekiyo güzel şeyler için.
örgü de biraz biliyorum ama üniversite iş vs... unuttum bildigimi de hoş olur ama cesaret edemiyorum
kurs düşünüyorum mefruşatla keman baakım artıkın :)
nette çok güzel tarifler var hocam tane tane açık açık anlatılmış o sitelerden faydalanabilirsiniz ben hamilelikten önce resim kursuna gidiyordum bıraktım kursada ben cesaret edemiyorum uzun süre ayakta kalıp hareket edemiyorum kasık ağrım oluyor o yüzden evde kalmayı tercih ediyorum
hoşgeldinnn...ay canım benimle aynı gidiyorsun ne güzel sağlıklı sıhhatli bebişini kuacağına alırsın inaşallah
hoşbulduk canım, ne güzel yakın olan dönemlerde daha bir farklı oluyor paylaşımlar :),amin hepimiz için sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah, tüm yeni katılan arkadaşlara da merhaba, 4 gündür kan ilacına başladım bugun inanılmaz karın sancısı ve krampla birlikte çok afedersiniz siyah ishal durumu yaşıyorum. içimizde yaşayan varmı korkulası bir durum mudur Allah mhafaza .
sevgiler
evet hocam baktım baya bi ,antepliyim zaten genlerde var elişi.bakalım bi cinsiyet belli olsaydı :)
kursa da mefruşatı bebiş için uğraşırım diye istiyorum kemanı da eşim istiyo devam edeyim diye...
evde olmak beni dinginleştirdi, zorlanırım sıkılırım diyodum ama iiyim şükür :)
eşimde havaya giriyo hergün hazır yemekler vs..
siz ne yaptınız ayrılıyo musunuz görevden
Bende inş sizler gibi 2014 Ocak ayı sonu yada Şubat'ın ilk haftası yani benim doğum günüme gelecek prensesim Allah herkezin yavrusunu bağışlasın anacıklarına babacıklarına bende çalışan biriydim hayatımda ilk defa bu kadar evde duruyorum çalışanlar beni anlar evde tıkılı kaldım birde 2 ayımda da ileri derece köklü nasırlarımla başım dertte eşim evde temizlikte yaptırmıyor birlikte yapıyoruz tabi annemde arada geliyor ama hamile olunca herşey kısıtlanıyor haliyle içimi dökmek istedim yeni yıla dünyalara değişmeyeceğiz mucize olan yavrucuklarımızla girmiş olucaz süper birşey ama ben doğumdan çok korkuyorum normal yada sezeryan hiç farketmiyor benim için şimdiden stres yapmaya başladım son aylara doğru Halim nice olur bilemiyorum kötü bir anım var kürtajla ilgili çok acı çektim operasyonda doğum daha kötüymüş gerçi asistan bana kürtajınım çok zor geçtiğini 5 doğuma bedel birşey seninki dedi ama nafile çok korkuyorum kızlarAllah yardımcımız olsun birde avcılar tarafında oturan varmı ? Hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz
Bende inş sizler gibi 2014 Ocak ayı sonu yada Şubat'ın ilk haftası yani benim doğum günüme gelecek prensesim Allah herkezin yavrusunu bağışlasın anacıklarına babacıklarına bende çalışan biriydim hayatımda ilk defa bu kadar evde duruyorum çalışanlar beni anlar evde tıkılı kaldım birde 2 ayımda da ileri derece köklü nasırlarımla başım dertte eşim evde temizlikte yaptırmıyor birlikte yapıyoruz tabi annemde arada geliyor ama hamile olunca herşey kısıtlanıyor haliyle içimi dökmek istedim yeni yıla dünyalara değişmeyeceğiz mucize olan yavrucuklarımızla girmiş olucaz süper birşey ama ben doğumdan çok korkuyorum normal yada sezeryan hiç farketmiyor benim için şimdiden stres yapmaya başladım son aylara doğru Halim nice olur bilemiyorum kötü bir anım var kürtajla ilgili çok acı çektim operasyonda doğum daha kötüymüş gerçi asistan bana kürtajınım çok zor geçtiğini 5 doğuma bedel birşey seninki dedi ama nafile çok korkuyorum kızlarAllah yardımcımız olsun birde avcılar tarafında oturan varmı ? Hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz
slm kizlar bnde nisan ortasi nisan sonu dogum yapicm :) insallh 8+3 melegimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?