2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

Bende 9 haftalik hamileyim daha cok erken ama simdiden gun saymaya basladim :) kismetse 28 haziranda dogum yapicam senin az kalmis allah sag saglim kucağına almayi nasip eder insallah hayirli dogumlar

Herkese hayirli olsun saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin allahim benimde 19.haftam bitti nasipse nisan basi yada ortasi dogum .

herkeze slm benim kısmetse doğumum haziran rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşş

Bende 6 haftalık gebeyim, kızlar ilişki durumunuz nedir gebelikte benim eşim istiyor ben korkuyorum bebeğe bişey olur diye,ne yapmalıyım sizce

Herkese merhaba oncelikle;Allah sagsalim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.Ben 19+2 haftalik hamileyim bebegim erkek.Tahmini dogum zamanim Nisan ayi 3.haftasi,simdiden hepinizi Allah kurtarsin..

Herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar inşallah arkadaşlar. Ben de 25 haftalık hamileyim.Tahmini mart 20 de bir erkek annesi olucam allahın izniyle inşallah Gebeliği daha küçük olup midesi bulanan arkadaşlara şiddetle eczaneden bulantı bilekliği almalarını tavsiye edebilirim. Bende işe yarayan tek şey o olmuştu . Dünyayla bütün bağım kopmuştu, bilekliğin etki edeceğine inanmayarak geçirdiğim heran için pişman oldum. Keşke baştan alsaymışım. Tamamen geçmiyo ama en azından yaşadığınızı yeniden hissediyosunuz. Benim gözlerime renk gelmişti resmen.. 3 aydan sonra da tamamen geçti şükürler olsun. Onun dışında da şuana kadar hiç sorun yaşamadım çok şükür

Bende 6 haftalık gebeyim, kızlar ilişki durumunuz nedir gebelikte benim eşim istiyor ben korkuyorum bebeğe bişey olur diye,ne yapmalıyım sizce

Arkadaşım gebeliğin daha küçükmüş.Ben 6 haftalıkken en kötü günlerimi yaşıyordum, bulantılar falan. Haliyle istek falan da yoktu. Ama sende öyle bişey yoksa ilişki bebeğine zarar vermez.Son ayına gelene kadar cinsel bir yasak yok.Tabi ilerleyen zamanda erken doğum gibi riskin olmazsa ki onu da doktorun söyler zaten korkmana gerek yok...

Merhaba, ben şu anda 19 haftalik hamilayim 3 mayis dogum tarihim, dr.bana kızın olacak dedi ama biz erkek istiyorduk.acaba aranizda dr oyle deyipte sonra yanilan oldumu, cevaplarsaniz sevinirim.

Kızlar benimde tahmini doğum tarihim 6 agustos yaz bebeği olcak :) beklemek çok heyecanlı zaman geçmiyor sanki daha cook var doğuma :)

Benimde haziran sonu temmuz basi ins ama cinsiyetini daha bilmiyoruz sadece cok asiri mide bulantım var hayattan koptum resmen ilaclarla ayaktayimmmm ....(((

Benimde haziran sonu temmuz basi ins ama cinsiyetini daha bilmiyoruz sadece cok asiri mide bulantım var hayattan koptum resmen ilaclarla ayaktayimmmm ....(((

Ben mide bulantılarımdan eczaneden aldığım bulantı bilekliği sayesinde kurtulmuştum. Dünyayla bütün bağlantım kopmuştu.Camdan dışarı bile bakmak istemiyodum. Bi tanıdık bilekliği önerdi, ne etkisi olur ki dedim bi süre almadım. Sonra artık kurtulmak istedim ve denedim.Gözlerime renk geldi resmen. Hala saklıyorum ikinci bebeğimde de lazım olur diye

Saolasın arkadaşım deneyim o zaman bende inan çok fena çünki inşallah sana iyi geldiği gibi banada iyi gelir

Bende 9 haftalik hamileyim daha cok erken ama simdiden gun saymaya basladim :) kismetse 28 haziranda dogum yapicam senin az kalmis allah sag saglim kucağına almayi nasip eder insallah hayirli dogumlar

Ay canım hayırlı olsun insallah RABBİM bütün hamişlerimize rahat hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin

Mrb.lar:) ben de 7hafta yi geride bıraktım vuslat temmuz 6 da inş . Allah'im hepimizi sag salim mutlu sona ulaştırsin ins:))

Canım sanada hayırlı olsun yaz bebişleri geliyor bayramı nebisine geçirirsin âmin canım cümlemize ulaştırsın ins

slm kizlar bende 20 ocak annesi olacsm ins. hazirliklar ne durumda bu arada bebegim kiz olacak

Ayyy ne guzel az kalmış doğumuna maşallah RABBİM kolay doğumlar nasip etsin bebisini saglık versin :)

Canım ay seyleri bir cogumuz yasıyoruz insallah seninkiside 3ay deyince geçirverir benimde öyle olmuştu bazilarinki cok uzun sürüyor bugünler geçsin bebeğini bir hisset bu günlerini pek hatırlamazsın ins.rahat bir hamilelik geçirirsin ins

Bende 2014 te doğum yapacağım. Doktorum 11 Mart dedi ama Rabbim bilir şuan 17. haftanın içerisindeyim. Çok mutluyum :) inşallah dediğin gibi kazasız belasız kucağımıza alırız yavrularımızı :)

Canım hemen hemen aynı zamana den geliyoruz kazasız belasız kolay doğumlar nasip etsin yüce mevlam

merhaba kızlar.. bende inşallah 2014 şubat 10 u gibi bekliyorum.. :)

Canım seninde az kalmış sayılır sayılı günler çabuk derler heyecanlimisin? :)

Hepimize inşallah rabbim saglikli kolay dogum nasip etsin.benimde 17 şubat 2014 insallah.

Aminnnnn...Maşallah az kalmış heyecanlimisin canım.? 2bucuk ayım var benim simdiden cok heyecan yapiyorum

Hayırlı cumalar anne adayları....ben bi süredir bu topigime girmiyordum...yazılanlarını görünce cok mutlu oldum eger siz burayı bırakmazsanız bende herzaman burda olurum insallah...hepimiz birbirimize dua edelim birbirimize destek verelim insallah ALLAH'A emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…