- Konu Sahibi bebetommmm
-
Bende 6 haftalık gebeyim, kızlar ilişki durumunuz nedir gebelikte benim eşim istiyor ben korkuyorum bebeğe bişey olur diye,ne yapmalıyım sizce
Benimde haziran sonu temmuz basi ins ama cinsiyetini daha bilmiyoruz sadece cok asiri mide bulantım var hayattan koptum resmen ilaclarla ayaktayimmmm ....(((
Ben mide bulantılarımdan eczaneden aldığım bulantı bilekliği sayesinde kurtulmuştum. Dünyayla bütün bağlantım kopmuştu.Camdan dışarı bile bakmak istemiyodum. Bi tanıdık bilekliği önerdi, ne etkisi olur ki dedim bi süre almadım. Sonra artık kurtulmak istedim ve denedim.Gözlerime renk geldi resmen. Hala saklıyorum ikinci bebeğimde de lazım olur diye
Benimde haziran sonu temmuz basi ins ama cinsiyetini daha bilmiyoruz sadece cok asiri mide bulantım var hayattan koptum resmen ilaclarla ayaktayimmmm ....(((
Bende 9 haftalik hamileyim daha cok erken ama simdiden gun saymaya basladim :) kismetse 28 haziranda dogum yapicam senin az kalmis allah sag saglim kucağına almayi nasip eder insallah hayirli dogumlar
Mrb.lar:) ben de 7hafta yi geride bıraktım vuslat temmuz 6 da inş . Allah'im hepimizi sag salim mutlu sona ulaştırsin ins:))
slm kizlar bende 20 ocak annesi olacsm ins. hazirliklar ne durumda bu arada bebegim kiz olacak
Merhaba herkese :) öncelikle Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de 7+5 haftalık hamileyim. Yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Hamileliğim bulantı ve baş dönmesiyle geçiyor. Hiç eski neşem yok herşeyden tiksiniyorumbu günlerin geçmesini bekliyorum biran evvel.
Bende 2014 te doğum yapacağım. Doktorum 11 Mart dedi ama Rabbim bilir şuan 17. haftanın içerisindeyim. Çok mutluyum :) inşallah dediğin gibi kazasız belasız kucağımıza alırız yavrularımızı :)
merhaba kızlar.. bende inşallah 2014 şubat 10 u gibi bekliyorum.. :)
Hepimize inşallah rabbim saglikli kolay dogum nasip etsin.benimde 17 şubat 2014 insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?