ay canım daha yeni gördüm :)) hb arada geliyorum artık:) bebeişler iyiler şükür biraz yoruyolar ama olcak okadar tabi:) siz nasılsınız senin bebişin nasıl
Ay canım maşallah benim artık pilim bitti vermeyim diyordum ama dayanamayacağım uyumadığım için sütüm de çok yok zaten mecburen vereceğim muhallebiyi nasıl yapıyoruz?
Canim ilk vereceksrn irmikle suyu pisir ilininca pekmez karistir. Sonra sonra ceaiylendir elma kayisi incir hurma vs. Ben yulaf unu ve pirinc unuylada yapiyorm. Onlar sonra ama :)
Canim ilk vereceksrn irmikle suyu pisir ilininca pekmez karistir. Sonra sonra ceaiylendir elma kayisi incir hurma vs. Ben yulaf unu ve pirinc unuylada yapiyorm. Onlar sonra ama :)
Bizimde daha yeni bu duzen tabi ne kadar gider bilemiyorm. Dis cikarma arifrsindeymisiz gibi bu ara salyalar akmaya basladi be parmagini cigniyo agzina sokup.
Bizimde daha yeni bu duzen tabi ne kadar gider bilemiyorm. Dis cikarma arifrsindeymisiz gibi bu ara salyalar akmaya basladi be parmagini cigniyo agzina sokup.
Yumurta verdin mi canim ay ben bi cesaret edemiyorum bi turlu doktor bu ay ciksin yumurta basla dedi.
Niye emmiyo canim kuzular sutun mu olmadi. Devam sutu veriyomusun.? Benimde sutum azaliyo gibi korkmaya basladim
Canim aksam vereceksn corba siilde muhallebi yao bence. Corbayi oglen ver muhallebi daha doyurucu oluyo ben aksam 9 da yedirip uyutuyorum. Sabah 6 ya kadar uyuyor. Masallah
Doluca 1 tatli kasigi irmik 130 cc su. İrmigin cinsine gorede degisiyor ama canin ortalama olcu bu. İrmik tek cok tatsiz oluyo ya kuru meyve yada pekmez kullan canim.
Kabagin pismesine 5 dk once biraz irmik atiyorum islatma fln yapmiyorum.
Meyvelerin icine yulaf kepegi koyuyorum evet marketlerde var muhallebi icin yulaf unu onu markette bulamadim ben ( konyada yasiyorum esek kadar sehir) esnaf dukkanindn aldim. Cesitlendirmk icin kendimi paraliyorum resmen.