kız fasulyedende kücücük :) ya benımde regl dönemıne göre temmuz 1 dogum olacaktı,ama tahlıllerde 4 kasımda yapılanlarda 5 +1 di ama benım regl hesabıma göre 6+1 di 1 hafta sanırım döllenmeyle alakalı geriden geliyoruz 5 kasımda kendı doktoruma gittim kese gözüktü kalp atısı içinde 12 kasımda gel dedı bakalım salı gnü görücez insallah
Herkese merhabaaaa
Doktor randevusuna saatler kala heyecan dorukta :))
Bugün 15:30 da randevumuz var inşallah güzel haberle dönerim eve
kız fasulyedende kücücük :) ya benımde regl dönemıne göre temmuz 1 dogum olacaktı,ama tahlıllerde 4 kasımda yapılanlarda 5 +1 di ama benım regl hesabıma göre 6+1 di 1 hafta sanırım döllenmeyle alakalı geriden geliyoruz 5 kasımda kendı doktoruma gittim kese gözüktü kalp atısı içinde 12 kasımda gel dedı bakalım salı gnü görücez insallah
aynı durumdayız sanırımm ,
bişi daha sorcamm ara ara karın ağrın oluymu
nette normaldir diyo ama emin olamadım
hele dün gece öyle bi ağrıyla uyandım ki 2-3 dk sürdü ama sanki saatler sürmüş gibi
evet suan cekıyorum mesela hafif regl agrısı gibi ama daha hafif sonra gecıyo bi sag bi solda ama yerleşme agrıları herhalde dinlen bol bol
heeyy teyzeleri ben bugün bebeğimin kalp atışını duyduuumküçücük yavrumun küçücük kalbi varmış yaa rabbim bütün bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah,, rabbim onları korusun... daha görülmeyecek kadar küçük bir canın kalbi atıyor inanılır gibi değil ve bedenin içinde senden başka bir kalp daha var inanılmaz birşey.. şükürler olsun allahıma bu duyguyu yaşadığımız için kalp atışını duyduğumdan beri ağlıyorum ah bu hormonlar :2:
Herkese merhabaaaa
Doktor randevusuna saatler kala heyecan dorukta :))
Bugün 15:30 da randevumuz var inşallah güzel haberle dönerim eve
Canım biz senle aynıyız bende dün keseeyi gördüm ama gece çok fazla kanamam oldu doktor kese duruyor dedi ama düşmüşte olabilir çok üzgünüm bugün belli olacak özele gitcem hayırlısı bebeğime dua edin ne olur
öyle bir baş dönmesi var anlatamam. çarşamba günü genel bi tarama için kan ve idrar verdim bobrekler kızamıkcık bisürü bişey saydı dr bakılıcakmıs haftaya cumarteside insallah kalp atışlarını duycaz bebişinn :26:
Bana dua edin bebeğim sağ salim benimlwdir inşallah bugün cuma tüm anneler dualarınızı istiyorum ne olut
Bana dua edin bebeğim sağ salim benimlwdir inşallah bugün cuma tüm anneler dualarınızı istiyorum ne olut
hadi bakalım bizede haber ver inşallah güzel şeyler duyacaksın,kalp atısı için mi bu kontrol
kapalı pakettekilerde cok katkı maddesi vardır ya ,valla ben anneme yapıştım tereyağ peynir süt olayını halledecek bir çiftlikten alıyor acık süt ama kaynatıp kaymak alıp yag yapıyor,sütünüde mayalıyor kaymagı alındıgı ıcın hafif oluyor ,öyle birşey bulabilirseniz aslında iyi olabılır.
hoş geldın hayırlı olsun,kese için 5 hafta kalp atısı işinde 6-7. haftalarda anca bellı olur ama vaginal istersen 4. haftada kese görünür
hiç bir şey olmaz içini ferah tut sen,nice ağır rahatsızlıkları olup bebek doguran kadınlar tanıdım ,gebelıgının tadını cıkar bence
ay ne güzel ya darısı bize insallah bende 12 kasımda görücem inşallah
bulantım baslamadı ama doktorumun verdiği bir ilaç var bitkiselmiş nette arastırdım,6 vitamin var içinde(folik asit dahil) birde bulantı önlüyor ilacın adı premesis nettende arastırabılırsın doktorunuzada bir danısın tabi
anladım evet 6.7. haftadan sonra kalp duyuluyor bazen 8.9. da olabılır kafanı cok takma
bulantı için bir ilaç kullanıyorum ,doktoruna danısıp alabılrsın sanırım ilacın adı premesis
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah yaz hemen buraya merak ederiz
Canım biz senle aynıyız bende dün keseeyi gördüm ama gece çok fazla kanamam oldu doktor kese duruyor dedi ama düşmüşte olabilir çok üzgünüm bugün belli olacak özele gitcem hayırlısı bebeğime dua edin ne olur
canım bence sen mutlaka doktoruna sor derim. bir danışmış olursun. çünkü bana doktorum kesinlikle açık süt mayalanmış yoğurt yok dedi.
Canım bişey sorcam senin geç döllenme olduğunu doktor mu söyledi yoksa Ultrason da mı yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?