2014 Temmuz Annleri bebeğinin cinsiyeti belli olanlar burayaaaaa :)

15+4 te gittiğim son kontrolümde kendi doktorum daha erken dedi ve göremediğini söyledi.
Aynı gün sırf merakımızdan kızımızın cinsiyetini de bize söyleyen farklı bir doktora gittik.
Oğlumuz olacağını öğrendik.
Herşeyin hayırlısı, sağlıkla sıhhatle doğsun...

Bana ilk buyk ihtimal erkek dedi aldik mavileri sonra kiz dedi simdi 22haftalik hamileyim kizim olcak inşallah :)))

Ben 3.5 aylıkken gittiğimde belki kız demişti dr um ve havalara uçmuştum, 4.5 aylık dolup cinsiyetini tekrar öğrenmeye gittiğimde okadar heyecanlıydımki umarım hala kızdır diye okadar istiyodumki kız dedi ve ben gene havalara uçtum :) tabi sağlıklı olsun bebişlerimiz erkek kız farketmez ama sanırım ilk bebek olunca ister istemez böyle ayrım yapılıyor :17:

Şu anda 21. haftama giricem ve şimdiden adınıda koyduk bi değişiklik olmazsa tabiki kızımızın adı Mina :emir_bebek:

kızımız olacak inşallah.. ismi belli değil henüz.. ben elif istiyorum bakalım

16. haftada dr kız gibi ama yakınlarınıza söylemeyin dedi. tabi biz duramadık herkese söyledik ve 18. haftada oğlumuz olacağını öğrendik :emir_bebek: babaannesi pembeleri almış ama napalım artık :1:

ilk günden beri kız hissediyordum öyle imiş :) 13.haftada öğrendik,son kontrolumuzde kesinleşti.minnoşum annesini kırmadı :)

Back
X