Walla hic belirtim yok sadece karnim sisti biraz bi de bi iki gündür sabahlari kahvaltiya otururken cokk k hafif bi bulanti hissi oluyo ama geciyo hemen. Hamile gibi degilim yani anlamadim millet neler yaziyo bende mi bi sorun var acaba. Senin SAT kac benim 12 temmuzcanım ben de 6+3 günük hamileyim :) ben de cuma günü doktora gidicem kalp atışını duymaya nasipse.. tevafuğa bak sen =) sendeki en bariz belirti ne?
Hayırlı olsun cnm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Merhaba arkadaslar bende bugun ogrendim hamis oldugumu insallah dewam edrr allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin allah razi olsun cnmHayırlı olsun cnm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Hayirli olsun allah kucagina almayida nasip etsin insallahWalla hic belirtim yok sadece karnim sisti biraz bi de bi iki gündür sabahlari kahvaltiya otururken cokk k hafif bi bulanti hissi oluyo ama geciyo hemen. Hamile gibi degilim yani anlamadim millet neler yaziyo bende mi bi sorun var acaba. Senin SAT kac benim 12 temmuz
Kan testi yaptin mi kaç çıktı cnmAmin allah razi olsun cnm
Amin insallah cnm sagolHayirli olsun allah kucagina almayida nasip etsin insallah
Yok yaptirmadim daha ewde idrar testi yaptim iki cizgi cikti yarin yaptirmayi dusunuyorum halen inanmiyorum cunku 3 yildir cabaliyodum dr tup bebek demisti oylesine yaptigim bi testi allahima suukurler olsun ki pozitif cikti dewam eder insallahKan testi yaptin mi kaç çıktı cnm
Herkese merhabalar,
Eskiden ara sira forumun gebelik kisiminda yazilanlari okurdum ve simdi ben de buraya yaziyorum, inanilir gibi degil.
Ben de 5 hafta 6 gunluk hamileyim SAT'e gore.
5 yillik evliyim ve kocamla bir bebis yapmaya karar verir vermez ilk denemelerde hamile kaldim...Yarin sabah ilk doktor randevum var. Umarim her sey yolunda gider ve saglikli bir gebelik surdurdugumu ogrenirim. Benim icin dua edin olur mu?
Hepinize sevgiler.
Cevabin icin cok tesekkurler, ister istemez hamile kalabildigimiz icin sansliyiz sanirimcanım hayırlı olsun, aynı senin gibiyim ben de, ilk denemedeama şu hamile imzasını oluşturamadım hata verip duruyor :/ doktor yarın keseye bakıp haftaya da kontrole çağıracaktır, dediydi dersin:)
Cevabin icin cok tesekkurler, ister istemez hamile kalabildigimiz icin sansliyiz sanirim.
Imzayi olusturabilmis gibi gorunuyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?