Merhaba kizlar,
Ilk doktor kontrolunden yeni dondum. Hamileligim 6 haftalik olmasina ragmen karindan ultrasonla gorulmedi kese.
Doktorum bir takim kan testleri yazdi ogleden sonra onlari alip tekrar gidecegim ve bu sefer vajinal olarak bakacak. Dua edin de kesem ve icinde de bebisim gorulsun kizlar... Internetten biraz arastirma yaptim kesenin gorulmedigi durumlarda dis gebelik oluyormus genelde. Umarim oyle bir sey degildir.
Insallah gorunur canim yaa benim kesem de gorulmedi esas sorun ocanım 6.haftada bebiş zaten görünmüyo diye biliyorum. benim geçen hafta (6.haftaya girdiğim gün) kese ve yolk kesesi göründü bu cumaya randevu verdi ki bebeği görelim kalbini duyarım diye.. ha bk şunu da söyledi, alttan baksak görünür ama gerek yok şu an dedi. merak etme için rahat olsun görünür =)
6.haftada kasıklarda baskı hissediyorum sizinde oluyormu
ben kan testi yaptırdım sat 24 temmuz du 22. 08'de kan 612 çıktı doktor, bebek 20 gün önce yerleşmiş dedi bu sonuç normalmiş şu anda son adete göre 34 günlük henüz keseye baktırmadık eylül 2 ye gün aldık inşallah sağlıklıdır ...senin sonuç pozitifse bence sürekli test yapma ben hamile olduğumu bilmesem aybaşım gelicek sanırdım çünkü ağrılar aynı tek farkım göğüslerim deli gibi şişti ve kasığımda bir baskı varCNM bende 6 hafta sayılır adet sancısı gıbı war bende her an sankı adet olacakmısım gıbı kan testı sonucumu bılmedıgım ıcın sancı olunca habıre ıdrar testı yapıyom :)
bende yapamadım yeni siteye geçme çalışması var falan yazıyorKizlarr şu hamileliği imza alanina eklemek istiyorum ama link hata veriyo sürekli siz nasıl yaptınız
Merhaba kizlar,
Haberlerim kotu...Vajinal muayenede de keseyi goremedi doktor sonra daha hassas bir alete gittik bir de burda bakalim dedi ve keseyi gordu. Yalniz kese bozukmus. Olmasi gerektigi gibi degilmis. Dis gebelikte olabilir, bebek olusmaya baslayip ölmüş de olabilir fakat her halukarda almamiz gerekecek dedi... Simdi yarin bir takim testler yapip nedenini anlamaya calisacaklar sonra da persembe, en gec cuma gunu bebegimi alacaklar benden... O kadar kotuyum ki anlatamam... Bu kadar baglandigimi bilmiyordum, daha en basi oysa ki bir kere bile kalp atislarini duymadim ama canim cok yaniyor.
Canim cok gecmis olsun herseyde vardir bi hayir benim de 7 ay once bebegimin kalp atislari duyulmadigi icin alindi zor zamanlar ama geciyo iste Rabbim hayirlisini versin cnmMerhaba kizlar,
Haberlerim kotu...Vajinal muayenede de keseyi goremedi doktor sonra daha hassas bir alete gittik bir de burda bakalim dedi ve keseyi gordu. Yalniz kese bozukmus. Olmasi gerektigi gibi degilmis. Dis gebelikte olabilir, bebek olusmaya baslayip ölmüş de olabilir fakat her halukarda almamiz gerekecek dedi... Simdi yarin bir takim testler yapip nedenini anlamaya calisacaklar sonra da persembe, en gec cuma gunu bebegimi alacaklar benden... O kadar kotuyum ki anlatamam... Bu kadar baglandigimi bilmiyordum, daha en basi oysa ki bir kere bile kalp atislarini duymadim ama canim cok yaniyor.
Ewet cnm gördüm ben de teşekkür ederimcanım ben de aynını yaşadım =) meğer profil bilgilerin kısmına girip orda kişisel bilgilerini sorduğu yer var ya doğum tarihin medeni durumun fln, onların az aşağısında hamilelik takvimi kısmı var. tahmini doğum tarihini yazıp kaydediyosun. olduda bitti maşallah :)
ben kan testi yaptırdım sat 24 temmuz du 22. 08'de kan 612 çıktı doktor, bebek 20 gün önce yerleşmiş dedi bu sonuç normalmiş şu anda son adete göre 34 günlük henüz keseye baktırmadık eylül 2 ye gün aldık inşallah sağlıklıdır ...senin sonuç pozitifse bence sürekli test yapma ben hamile olduğumu bilmesem aybaşım gelicek sanırdım çünkü ağrılar aynı tek farkım göğüslerim deli gibi şişti ve kasığımda bir baskı var
cnm benim bi bilgim yok ama yanımda ikizleri olan bi iş arkadaşım var o anormallik yok ama ikiz gebelik olabilir diyoSlm kizlar size bi sorum olacak bugun kan sonucumu aldim 15.000 cikti cok mu ki adetim geceli 11 gun oldu dr 6 haftanin icindesin diyo son adet tarihim 18 temmuz bu a normallik war mi ki yardim edin
Insallah saol cnm ya yarin randevum war belli olacak kalp atisi bebek cikmicak diye cok korkuyorum ama bana cok fazla geldi ikiz olabilirmiki 3.5 yil o kadar cabaladik tup bebek yolunda giderken kendiliginden ikiz olabilir mi ki allah isterse olur da ne bilim saskinimcnm benim bi bilgim yok ama yanımda ikizleri olan bi iş arkadaşım var o anormallik yok ama ikiz gebelik olabilir diyo
olabilir cnm çünkü o dediğim arkadaşımında 11 yıl sonra oldu hemde biri kız biri erkekInsallah saol cnm ya yarin randevum war belli olacak kalp atisi bebek cikmicak diye cok korkuyorum ama bana cok fazla geldi ikiz olabilirmiki 3.5 yil o kadar cabaladik tup bebek yolunda giderken kendiliginden ikiz olabilir mi ki allah isterse olur da ne bilim saskinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?