2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

6.haftada kasıklarda baskı hissediyorum sizinde oluyormu

Eklentiler

• hamilelik-zor-is.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kizlar,
Ilk doktor kontrolunden yeni dondum. Hamileligim 6 haftalik olmasina ragmen karindan ultrasonla gorulmedi kese .
Doktorum bir takim kan testleri yazdi ogleden sonra onlari alip tekrar gidecegim ve bu sefer vajinal olarak bakacak. Dua edin de kesem ve icinde de bebisim gorulsun kizlar... Internetten biraz arastirma yaptim kesenin gorulmedigi durumlarda dis gebelik oluyormus genelde. Umarim oyle bir sey degildir .

canım 6.haftada bebiş zaten görünmüyo diye biliyorum. benim geçen hafta (6.haftaya girdiğim gün) kese ve yolk kesesi göründü bu cumaya randevu verdi ki bebeği görelim kalbini duyarım diye.. ha bk şunu da söyledi, alttan baksak görünür ama gerek yok şu an dedi. merak etme için rahat olsun görünür =)

Insallah gorunur canim yaa benim kesem de gorulmedi esas sorun o Neyse aksama ogrenmis olacagiz. Yazarim burdan.

6.haftada kasıklarda baskı hissediyorum sizinde oluyormu

CNM bende 6 hafta sayılır adet sancısı gıbı war bende her an sankı adet olacakmısım gıbı kan testı sonucumu bılmedıgım ıcın sancı olunca habıre ıdrar testı yapıyom :)

CNM bende 6 hafta sayılır adet sancısı gıbı war bende her an sankı adet olacakmısım gıbı kan testı sonucumu bılmedıgım ıcın sancı olunca habıre ıdrar testı yapıyom :)
ben kan testi yaptırdım sat 24 temmuz du 22. 08'de kan 612 çıktı doktor, bebek 20 gün önce yerleşmiş dedi bu sonuç normalmiş şu anda son adete göre 34 günlük henüz keseye baktırmadık eylül 2 ye gün aldık inşallah sağlıklıdır ...senin sonuç pozitifse bence sürekli test yapma ben hamile olduğumu bilmesem aybaşım gelicek sanırdım çünkü ağrılar aynı tek farkım göğüslerim deli gibi şişti ve kasığımda bir baskı var

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olacağım hayırlısıyla tabi. SAT 10 temmuz. yalnız bu benimki kaza bebeği oldu 1 yaşında oğlum var benim. adetimin bittiği gün 5.gündü sadece o gün korunmadık birşey olmaz diye düşündüm çünkü oğluma hemen hamile kalamamıştım 5 ay sonra kalabilmiştim. çok şaşırdık hiç beklemiyorduk ben genelde geç yumurtlardım demekki erken yumurtlamışım hala şok içindeyim. ayrıca oğlumdan önce karnımda bebeğim 14 haftalıkken kalbi durdu. çok zor zamanlar geçirdim. Allahıma şükür oğlumu sağlıkla kucağıma alabildim. şimdi kardeş geliyor hamileliğe hazır değildim daha yeni atlatmıştım ama ALlahtan geldi nasibi varmış :) sezeryan doğum yaptığım için bu da mecburen sezeryan olacak. hayırlısı... araları 20 ay olacak çok az yaa ben 3 yaş olsun diye hayal ederdim hep. çok zor olacak benim için ikiside bebek olacak ama napalım kısmet...

Merhaba kizlar,
Haberlerim kotu...Vajinal muayenede de keseyi goremedi doktor sonra daha hassas bir alete gittik bir de burda bakalim dedi ve keseyi gordu. Yalniz kese bozukmus. Olmasi gerektigi gibi degilmis. Dis gebelikte olabilir, bebek olusmaya baslayip ölmüş de olabilir fakat her halukarda almamiz gerekecek dedi... Simdi yarin bir takim testler yapip nedenini anlamaya calisacaklar sonra da persembe, en gec cuma gunu bebegimi alacaklar benden... O kadar kotuyum ki anlatamam... Bu kadar baglandigimi bilmiyordum, daha en basi oysa ki bir kere bile kalp atislarini duymadim ama canim cok yaniyor.

ayy canim inan cok uzuldum.. cok gecmis olsun.. Rabbim saglik sihhat versin yeter ki,O'nun izniyle yine bebegin olur.. tevekkul et,vardir bir hayr mutlaka.. uzme kendini,kalp atisini duysaydin daha da baglanirdin daha zor olurdu o zaman. moralini yuksek tut,iyi olmaya calis..

Canim cok gecmis olsun herseyde vardir bi hayir benim de 7 ay once bebegimin kalp atislari duyulmadigi icin alindi zor zamanlar ama geciyo iste Rabbim hayirlisini versin cnm

Ewet cnm gördüm ben de teşekkür ederim

mrb kızlar bende nisan annesi olucam inşallah daha doktora gitmedim sadece test yaptım 7 haftalık galiba cuma günü gitmeyi düşünüyorum.ilk gebeliğim 6 yıllık evliyim 3 ay önce bebek kararı aldık inşallah doktorda olumlu sonuçlar alırız çok heycanlıyım bulantım yada baş dönmesi yok sadece göğüslerimde biraz ağrı ve şişlik oluştu.beslenme hakkında bildiğiniz şeyler var mı

merhabalar bende 4 hafta 5 günlük hamileyim daha yeni evliyim ilk çocuğum bugün kontrole gidicem inş hiçbir sorunum yoktur. herkezin gözü ayın allahım sağlıkla doğum yapmayı kucağımıza almayı nasip etsin

Slm kizlar size bi sorum olacak bugun kan sonucumu aldim 15.000 cikti cok mu ki adetim geceli 11 gun oldu dr 6 haftanin icindesin diyo son adet tarihim 18 temmuz bu a normallik war mi ki yardim edin

slm kızlar ben de tahminim 6 haftalık hamileyim geç yumurtlama olduğu için bizimki de biraz kaza gibi oldu :) ilk öğrendiğimde nedense çok üzülmüştüm ama şimdi gayet heyecanlı hissediyorum ve her anın tadını çıkarmak istiyorum. Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Yalnız çok şişkinlik problemim var benim gibi olan var mı acaba?

Cnm sende kan tahlilini ne zaman yaptirdin kac cikti tam anlamadim

Slm kizlar size bi sorum olacak bugun kan sonucumu aldim 15.000 cikti cok mu ki adetim geceli 11 gun oldu dr 6 haftanin icindesin diyo son adet tarihim 18 temmuz bu a normallik war mi ki yardim edin
cnm benim bi bilgim yok ama yanımda ikizleri olan bi iş arkadaşım var o anormallik yok ama ikiz gebelik olabilir diyo

cnm benim bi bilgim yok ama yanımda ikizleri olan bi iş arkadaşım var o anormallik yok ama ikiz gebelik olabilir diyo
Insallah saol cnm ya yarin randevum war belli olacak kalp atisi bebek cikmicak diye cok korkuyorum ama bana cok fazla geldi ikiz olabilirmiki 3.5 yil o kadar cabaladik tup bebek yolunda giderken kendiliginden ikiz olabilir mi ki allah isterse olur da ne bilim saskinim

olabilir cnm çünkü o dediğim arkadaşımında 11 yıl sonra oldu hemde biri kız biri erkek hayırlısı olsun bende cuma gidicem o korku bendede var rabbim herkese iyi olumlu haberler almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…