2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Merhabalar, Son adet tarihinin ilk gunune gore hesapliyorsun. Ornegin benim SAT ilk gunu 15 temmuzdu. O gunu 0. haftanin baslangici olarak aliyorsun yani mesela benim durumumda 1. hafta 22 sinde basladi...

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım inş sorunsuz hamilelikler geçiririz hep beraber

slm kızlar bende nasipse 2. çocuğuma hamileyim bir oğlum var 12 yaşında arayı baya açtık biz :) şu anda 5 hafta 5 günlük nasipse haftaya salı kontrole gidiyoruz geçen hafta gittim kan 618 di kese görünmedi vajinal ultrason istemediğim için eylül 2 ye gün aldık hayırlısı bakalım Allah herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

canım valla benim doktorum sormadı bile son adet günümü direk söyledi ne kadar olduğunu onların cihazlarında var galiba bu bebeğin kaç haftalık olduğu doktorun sana söyleyebilir yani

Kizlarr şu hamileliği imza alanina eklemek istiyorum ama link hata veriyo sürekli siz nasıl yaptınız

selam kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok kötü geçiyor aşırı mide bulantısı kusma yaşıyorum inşallah siz de benim gibi olmazsınız

[QUOT E="ilkosss, post: 36637216, member: 542259"]selam kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok kötü geçiyor aşırı mide bulantısı kusma yaşıyorum inşallah siz de benim gibi olmazsınız [/QUOTE]
Benim de 6 hafta 3 günlük cok şükür bi sikayetim yok umarim böyle gider.sen kalp atislarini duydun mu cnm

[QUOT E="ilkosss, post: 36637216, member: 542259"]selam kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok kötü geçiyor aşırı mide bulantısı kusma yaşıyorum inşallah siz de benim gibi olmazsınız
Benim de 6 hafta 3 günlük cok şükür bi sikayetim yok umarim böyle gider.sen kalp atislarini duydun mu cnm[/QUOTE]

evet atışlarını geçen hafta çarşamba duyduk şimdi haftaya kan tahlillerimi yapacağız ve tekrar muayene olacağım

Mrb kizlar hesabima gore bende 5+4 gunluk hamileyim ama bulanti veya baska belirti yok az bulanti ole endiselenmem mi lazim bugun kan werdim yarin sonuc alacam dua edin nolur hamile olayim

Benim de 6 hafta 3 günlük cok şükür bi sikayetim yok umarim böyle gider.sen kalp atislarini duydun mu cnm

evet atışlarını geçen hafta çarşamba duyduk şimdi haftaya kan tahlillerimi yapacağız ve tekrar muayene olacağım[/QUOTE]
Tam olarak kaç haftalikken duydunuz ben de cuma gidicem kalp atislari icin umarim sorun çıkmaz. Ilk gebeligim kalp atislari duyulmafigi icin sonlandi korkuyorum o yuzden bu hamileligim de sorun cikmaz inşallah.

evet atışlarını geçen hafta çarşamba duyduk şimdi haftaya kan tahlillerimi yapacağız ve tekrar muayene olacağım
Tam olarak kaç haftalikken duydunuz ben de cuma gidicem kalp atislari icin umarim sorun çıkmaz. Ilk gebeligim kalp atislari duyulmafigi icin sonlandi korkuyorum o yuzden bu hamileligim de sorun cikmaz inşallah.[/QUOTE]
Cikmaz insallah ilk gebeliginde kacinci haftada duymadigin icin sonlandirildi cnm

Tam olarak kaç haftalikken duydunuz ben de cuma gidicem kalp atislari icin umarim sorun çıkmaz. Ilk gebeligim kalp atislari duyulmafigi icin sonlandi korkuyorum o yuzden bu hamileligim de sorun cikmaz inşallah.
Cikmaz insallah ilk gebeliginde kacinci haftada duymadigin icin sonlandirildi cnm[/QUOTE]
8. Haftada 8 +1 di cnm

Herkese merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olucam sanırım ama şuanda kaçıncı haftamdayım bilmiyorum benimki geç döllenme olmuş sanırım çünkü son adt tarihim 3 temmuzdu ama geçen hafta doktora gittiğimde kan değerim 65 çıktı keseyi görmek için 2 eylülde gidicem tekrar zaman geçmiyo sanki bende göğüslerde aşırı hassasiyet bel ve kasık ağrısı var bide çok baş dönmesi sizlerde nasıl geçiyo acaba birde kilo alan varmı?

evet atışlarını geçen hafta çarşamba duyduk şimdi haftaya kan tahlillerimi yapacağız ve tekrar muayene olacağım[/QUOTE]

kalp atışları duyulduktan sonra tahliller yenileniyor mu? benim duyulmadan önce istemişti doktorum ?

Kizlarr şu hamileliği imza alanina eklemek istiyorum ama link hata veriyo sürekli siz nasıl yaptınız

canım ben de aynını yaşadım =) meğer profil bilgilerin kısmına girip orda kişisel bilgilerini sorduğu yer var ya doğum tarihin medeni durumun fln, onların az aşağısında hamilelik takvimi kısmı var. tahmini doğum tarihini yazıp kaydediyosun. olduda bitti maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…