- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
Merhabalar, Son adet tarihinin ilk gunune gore hesapliyorsun. Ornegin benim SAT ilk gunu 15 temmuzdu. O gunu 0. haftanin baslangici olarak aliyorsun yani mesela benim durumumda 1. hafta 22 sinde basladi...slm kızlar bende hamileyim ama şuan tam kaç hafta kaç günlüğüm onu bilmiyorum doktorda net dememişti yani 22 sinde cuma günü muayenede çok şükür bebeğimi kese içindede gördük kalp atışınıda duyduk dokorumla oda 7 haftalık civarında demişti yoğun olunca bende soramadm tam bu hafta gitcem yanına ama siz mesela hafta artı gün diyosunuz hesaplarken en son hangi tarihte adet olduysanz ona göremi hesapladnz benimki düzensiz oluyodu yani (32 günde 37 günde filan oluydum)sondan doktorda tam hesaplayamamıştı sizlerin nasıldı
Amin insallahh hayırlı olsun.slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım inş sorunsuz hamilelikler geçiririz hep beraber
Hayırlı olsun2. bebisim olacak bnmde insaaallah
slm kızlar bende hamileyim ama şuan tam kaç hafta kaç günlüğüm onu bilmiyorum doktorda net dememişti yani 22 sinde cuma günü muayenede çok şükür bebeğimi kese içindede gördük kalp atışınıda duyduk dokorumla oda 7 haftalık civarında demişti yoğun olunca bende soramadm tam bu hafta gitcem yanına ama siz mesela hafta artı gün diyosunuz hesaplarken en son hangi tarihte adet olduysanz ona göremi hesapladnz benimki düzensiz oluyodu yani (32 günde 37 günde filan oluydum)sondan doktorda tam hesaplayamamıştı sizlerin nasıldı
Cnm sen kaç haftalik hamilesincanım valla benim doktorum sormadı bile son adet günümü direk söyledi ne kadar olduğunu onların cihazlarında var galiba bu bebeğin kaç haftalık olduğu doktorun sana söyleyebilir yani
Benim de 6 hafta 3 günlük cok şükür bi sikayetim yok umarim böyle gider.sen kalp atislarini duydun mu cnm[/QUOTE][QUOT E="ilkosss, post: 36637216, member: 542259"]selam kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok kötü geçiyor aşırı mide bulantısı kusma yaşıyorum inşallah siz de benim gibi olmazsınız
Mrb kizlar hesabima gore bende 5+4 gunluk hamileyim ama bulanti veya baska belirti yok az bulanti ole endiselenmem mi lazim bugun kan werdim yarin sonuc alacam dua edin nolur hamile olayim
Benim de 6 hafta 3 günlük cok şükür bi sikayetim yok umarim böyle gider.sen kalp atislarini duydun mu cnm
Tam olarak kaç haftalikken duydunuz ben de cuma gidicem kalp atislari icin umarim sorun çıkmaz. Ilk gebeligim kalp atislari duyulmafigi icin sonlandi korkuyorum o yuzden bu hamileligim de sorun cikmaz inşallah.[/QUOTE]evet atışlarını geçen hafta çarşamba duyduk şimdi haftaya kan tahlillerimi yapacağız ve tekrar muayene olacağım
Cikmaz insallah ilk gebeliginde kacinci haftada duymadigin icin sonlandirildi cnm[/QUOTE]Tam olarak kaç haftalikken duydunuz ben de cuma gidicem kalp atislari icin umarim sorun çıkmaz. Ilk gebeligim kalp atislari duyulmafigi icin sonlandi korkuyorum o yuzden bu hamileligim de sorun cikmaz inşallah.
Benim de 6 hafta 3 günlük cok şükür bi sikayetim yok umarim böyle gider.sen kalp atislarini duydun mu cnm
Kizlarr şu hamileliği imza alanina eklemek istiyorum ama link hata veriyo sürekli siz nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?