2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Hamilelik takvimi de doldu her gün bakmaya çok alışmıştım halbuki iyi haberler alırız inşallah

Hanımlar ben 2 nisanda doğum Yaptım kontrole gitmiştim suyum gelince doğum için yarış verildi 3saat sancıdan sonra ger 3.05de defnemi normal doğumla kucağıma aldım, ANCA fırsat buluyorum yazmaya eve gelen çok hala idrak edemedim, Rabbim sizede hayırlısıyla kolay Doğumlar nasip etsin inş

Ay canım maşallah benim doğum günümle aynı zamanda doğmuş kızın allah uzun ömürler versin analı babalı büyütsün.. Pozisyonu iyi olmadığı için doktor 2 Nisan da alalım demişti gittik normal doğum pozisyonu almış dedi vazgeçtik normali bekledik zamanı geçti 2 gün Tekrar gittik doktora yine değiştirmiş pozisyonu cumartesi sezeryan olacak artık

ya cnm cok sevindim normal doğumla bebeğini kucağına almışsın allahım analı babalı büyütsün benimde yarın günüm doluyo normal için bekledik ama oğlum biraz iri büyük ihtimal sezeryan olucak rabbim hepimize bebeklerimizle sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Selam kızlar cumartesi epidural sezeryan oldum sezeryan ağrısı çok kötüymüş yada bana ağır geldi bebişin yüzünü görünce hepsine değiyor

slm kızlar hepimiz sırayla doğuruyoruz ben de çeçtiğimiz hafta (8 nisan) çarşamba günü kontrole gittim çatı muayenesinde 3 cm açılma olduğu görülünce hemen yatış verdiler ama bende ağrı falan yoktu. ertesi sabah saat 6 ya kadar ağrıyı bekledik gelmeyince 9 nisan perşembe günü sunni sancılı normal doğumla oğlumu kucağıma aldım. şimdi ikimizde iyiyiz şükür. rabbim bütün hamişlere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…