2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Önemli deil derilerse gönlünü ferah tut o zmn cnm inşallah sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimiz Erdem hast. Çok duydum Via hospital'a randevu aldım Dr. Tuğba Gürbüz adında doktora hakkında güzel şeyler duydum bakalım o sıcaklığı alabilecek miyim ben kendi tüp bebek doktoruma devam etmiştim şimdiye kadar Başkasına alışmak çok zor gelicek o kdr çok seviyor güveniyordum ki doktoruma inşallah hayırlısı olur benim doğumum sezeryanla olucak ne yazık ki sanırım bakalım

Başka hastane doğum için doktor öneren yok mu yaaa !!!

sağol canım yaa inşallah dediğin gibi olur
sen niye bıraktın ki kendi doktorunu? bende bi doktorda karar kılana kadar 6 ayı geçirdim

sağol canım yaa inşallah dediğin gibi olur
sen niye bıraktın ki kendi doktorunu? bende bi doktorda karar kılana kadar 6 ayı geçirdim
A

Ya Gittiğim yer tüp bebek merkeziydi hamile kaldıktan sonra da kendi doktoruma devam etmeye karar verdim zaten zorlu bi süreçti düşük tehdidi yaşadım 4 aya kadar kesenin altında kanama görülüyordu çok şükür o zor günler geçti bu nedenle de kendi doktoruma devam ettim doğumumda da o olsun istedim fakat çağıracağım hastaneye gelirse kendisine 2500 lira Ücret ödemem gerekicekti çok maliyetli oluyo o zaman da öyle işte bakalım bundan sonrası o kdr ilgili alakalı bi doktordan sonra karşıma nasıl bi doktor çıkıcak hiç bilmiyorum korkuyorum da açıkçası senin doktorun nasıl

merhaba canım,

bende tüp bebek ile hamile kaldım. ve hamilelikten sonra dr umu değiştirdim. sebebi ise tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor genelde. sadece tüp bebek tedavisi ile ilgileniyor. gebelik takibini aynı ekipte baska bir dr yapıyor.

biz zaten önce diger dr a başlamıstık sonra gebe kalamayınca tedavi için bu dr a yönlendirmişti. şimdi ise takip için geri aldı. her ikisinide cok sevdim ve cok memnun kaldım.

ayrıca benim de senin gibi sürecim biraz zor gecti 5 ay kanamam oldu. her gün yürek carpıntısı ile uyandım. cok şükür şimdilik iyiyiz ama zor günler gecirdik

Ah canım benim o korku Endişe yaşamayan anlamaz... Tedbir senden takdir Allah'tan demişler Rabbim nasip etti de bebişlerimiz bizimle kaldı sen hangi hastaneye gidiyosun peki yani İstanbul'da mısın dün gittim bi doktora çok gazın var bu kdr Zayıf olmana rağmen... ilaç vermedi keçi boynuzu hergun 3 tane ye ve mutlaka 45 dk Yürü dedi gaz sancı yapar durumunu zorlaştırır dedi tuzu kesmemi de söyledi genel olarak iyiydi doktor ama kendi doktorumu anlaşılan özlicem sen Sezeryan mı düşünüyosun bu doktor doğum tarihini bile belirledi

istanbuldayım cnm bende atasehir memorial da olacak dogum ama doktorun kendi klinigi var.
benimde kontrolüm yarın. bakalım ne dicek. şimdiye kadar 4,5 kg aldım. iyi gidiyorum. ama yürüyüş felan yasak bana. plesanta previa vardı bende bir ara. cok asırı kanamalı bir sürec gecirdim. şimdi de cok kasılıyor karnım ondan dolayı min hareket ediyorum. doktor henuz bişi söylemedi. o nerde o şekilde dogurmak isterim.

sende dikkat et bakalım belki yürüyüşler rahatlatır seni.sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Kendi doktorumu bıraktım 7.aya girdim işte Via hospital hast gittim Dr Tuğba Gürbüz adında bi doktor bilmiyorum bakalım nasıl bi doktor olucak herhangi bi yorum yapamıyorum şimdilik ikinci gidişimde inşallah o samimiyeti alırım doğum konusunda derecesi varmış tecrübeli ve başarılı bi doktormuş araştırdığım kadarıyla Abi'm de hastanenin yönetimini tanıyo daha itinalı olun dicek inşallah onun demesini gerektirmişti kadar hastalarını saygılı ve özverilidirler

dün kontrolümüz vardı.
bebişim cok iyiymis. bende ki şekerden kaynaklı bir sorun yok dedi dr. bebegin kilosu amniyo sıvısı hersey yolunda ded.

Allah işini gücünü rast getirsin inşallah bebişinde sağsalim kucağına alırsın canm
iyi gibi duruyo doktorum ama ben çok stresliyim. kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum sürekli ağlıyorum falan
bakalım önümüzdeki hafta içinde muayenemiz var. çok özledim oğlumu bi ay oldu görmeyeli

Özlenmez mi ... Amin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim ben de çok özledim alışveriş yaptıkça daha çok sabırsızlanıyor insan bian önce kucağına almak istiyor insan teyzesi bebek arabasını aldı dün akşam mesela eve getirdim denedim defalarca benim karnım öyle çok çıkmadı ya çok fazla kilo da almadım

benimde ablam sağolsun kendi çocuğunun kıyafetlerini verdi ev bebe çamaşırı doldu. bende zor tutuyorum kendimi bişeyler almamak için :))) bikaç parça aldım içim hala soğumadı
demek ki iç karnın büyükmüş senin. genelde iç karnı büyük olan hamileler hem kilo almazlar hem de karnı pek gözükmez. bizim komşuda öyleydi
ooooo ben nerdeyse herşeyini hazırladım yaa çok sabırsızım
sadece kıyafetlerini yıkayıp ütülemem kaldı

Kızlar çok oldu yazmayalı ben bu haftalar çok bunalmaya başladım geçen hafta çalışabilir raporumu aldım mart sonuna kadar çalışıcam ama nası çalışıcam sizde durumlar nasıl ben nisan annesi olucam diyodum ama mart sonunu zor bulucam bu gidişle

herkeslere slm neredeyse hergün girip bakıorum uzun zamandır kimse yok buralarda ben de artık bayaa ağırlaştım özellikle geceleri uyku çok sıkıntı miğde yanmaları nefes darlığı... v.s. v.s. yarın doktor kontrolüm var hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim bebişim bu aralar çok dengesiz. bazen çok hareketli bazen ne kadar uğraşsam da tık yok. açıkçası korkutuyor yaramaz pozisyonu nedir döndü mü kafamda binlerce soru bir de bebişim zamanından önce gelir diye endişeliyim inşallah ole bişi yapmaz

biz geçen hafta gittik doktorumuza bendede mide yanmaları vardı bi baktık bebişimizin saçları çıkmaya başlamış
doktorum bebek doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda dedi büyük ihtimal seninkide öyledir inşallah hayırlı habrlerle dönersin ben son iki hafta kalaya kadar çalşıcam bende korkuyorum işyerinde fln suyum gelicek diye

bazı günler ne yapsamda dizginleyemiorum miğde yanmasını bazı günler de hiç yanma olmuyor bence saçından ziyade yediklerimiz etkiliyor. ben de aşağı kısımda ara ara bayaa baskı hissediorum döndüğünü düşünüorum umarım oledirartık rüyalarımda suyumun geldiğini bebeğimin doğduğunu falan görüorum son haftalar geçmek bilmior

ah bu son haftalar millet zor geçiyo bunalıyorum derdide anlamazdım şimdi çok iyi anlıyorum iş yapsan belin ağrıyo yapmasan ev başını alıp gidiyo tuvalet ayrı bi dert eğilsem geliyo kalksam geliyo Allah hepimize yardım etsin

aynen katılıorum özellikle de tuvaletle yapışık ikiz olsam bu kadar olrdu herhalde

Ay bende teli değiştirdim parolayı ANCA hatırladım da geldim offf bende de aynı durumlar var doktorumuz Nisan sonu Mayıs'ın 3ü diyordu şimdi 8ine kadar bekleriz diyor ama ben Mayıs'tan önce doğururum ya bebek dönmüş zaten Ayakları tam Göğüs altımda resmen kaburgalarım acıyor artık kilosu geçen hafta 2251 gr dı bakalım haftaya gidince nolcak, bel ağrısı fena tuvaletle yakın ilişki bende de var ya

Selam kızlar mide yanması bende de var o yüzden gaviscon alıyorum yoksa dayanamıyorum ellerimde şişlik var parmaklarım zor oynuyor ellerim mayalı hamur gibi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…