2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Dün akşam kontrole gittik bebek 2400 olmuş doğum Kanalı'na girmiş haftaya çatı muayenesi var 15 Nisan'a doğurursun dedi of bi stres korku bastı ya

Neden erken tarih verdi ki doktor 35. Haftada benimki de 2600 dü çatı muayenesi de yapmadı daha 37. Haftadayım

Neden erken tarih verdi ki doktor 35. Haftada benimki de 2600 dü çatı muayenesi de yapmadı daha 37. Haftadayım
Bebek doğum Kanalı'nda olduğu için erken gelir dedi haftaya 36 Olcaz o zaman çatı muayenesi olcak,nstde bakacak Sancı görünüyor mu diye bi de kansızlık için iğne vermişti onlar bitti tekrar tahlille bakılacak ya normali beklicez Yada sezeryan için gün verecek

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ben doğurmadım ama 2hafta içinde geliyor sanırım bebiş, 3 cm Açıklık varmış ve hafif Sancı çıktı haftaya tekrar gidicez bakalım

ben de çarşamba günü kontrole gittim bir sıkıntı yok dedi artık sona yaklaştık doğumla ilgili normal mi olur yapım müsait mi diye sordum? sağolsun daha erken 2 hafta sonra gelince bakıcaz dedi sonra nst ye girdim sonucunu kendim gösteremedim içeride hasta vardı asistanı gösterdi haftaya geliyorsunuz kontrole dedi. acaba ağrı mı çıktı neden ole dedi merak ettim eşim de bu gidişle direk doğuma gelcez galiba dedi. nst de ağrı olup olmadığı nasıl anlaşılıo bilen varmı ?????

Nst de sarı çizgiler sancıyı gösteriyor sanırım 40 ın üstüne çıkınca da sancı var diye kabul ediliyor her makine farklı da olabilir tabi

Ben cumartesi gittim beni de bir hafta sonra çağırdı sanırım bebek döndü mü diye bakacak ama son haftalarda zaten hafta da bir kontrol olur diye biliyorum

bugün kan sonuçlarımı gösermeye gittim bi problem çıkmadı şükür nst yi de tekrar sordum o da normalmiş haftaya sadece nst ye girecekmişim. ultrasonlu muayene gene 2 hafta sonraymış asistanı yanlış anlamış hayırlısıyla doğursak

İnşallah hayırlısıyla kolay doğum yaparız iyice sonuna yaklaştık

İnşallah 37 haftayı tamamlar da prematüre ihtimali ortadan kalkar
İnşallah canım doktorum Bebeğin Gelişimi önden yarın 36ya giriyoruz inş bi sıkıntı olmicak kasıklarıma doğru baskı var kemiklerim acıyor pilates topuna oturmaya başladım artık

Hakkaten büyüdükçe her yerim ağrımaya başladı benim de
İnşallah canım doktorum Bebeğin Gelişimi önden yarın 36ya giriyoruz inş bi sıkıntı olmicak kasıklarıma doğru baskı var kemiklerim acıyor pilates topuna oturmaya başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…