- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
hangimiz uyuyabiliyoruz kiHerkes son zamanların iyi uyu derken ben uyuyamıyorum
Ben uyuyacagim dedikce kaciyo uyku gece gündüz farketmiyo :)hangimiz uyuyabiliyoruz kiimkanınız varsa gündüz bir miktar uyuyun gerçekten çok faydalı oluyor
Bebek doğum Kanalı'nda olduğu için erken gelir dedi haftaya 36 Olcaz o zaman çatı muayenesi olcak,nstde bakacak Sancı görünüyor mu diye bi de kansızlık için iğne vermişti onlar bitti tekrar tahlille bakılacak ya normali beklicez Yada sezeryan için gün verecekNeden erken tarih verdi ki doktor 35. Haftada benimki de 2600 dü çatı muayenesi de yapmadı daha 37. Haftadayım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBebek doğum Kanalı'nda olduğu için erken gelir dedi haftaya 36 Olcaz o zaman çatı muayenesi olcak,nstde bakacak Sancı görünüyor mu diye bi de kansızlık için iğne vermişti onlar bitti tekrar tahlille bakılacak ya normali beklicez Yada sezeryan için gün verecek
Âmin canım inşallah doktor doğum yakın deyince psikolojik olarak başladı sancılar kasılmalarHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bizde bugün kontrole gittik bebeğin kafası karnıma doğruymuş o yüzden normal doğum zor görünüyor dedi üzüldümHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah 37 haftayı tamamlar da prematüre ihtimali ortadan kalkarBen doğurmadım ama 2hafta içinde geliyor sanırım bebiş, 3 cm Açıklık varmış ve hafif Sancı çıktı haftaya tekrar gidicez bakalım
İnşallah canım doktorum Bebeğin Gelişimi önden yarın 36ya giriyoruz inş bi sıkıntı olmicak kasıklarıma doğru baskı var kemiklerim acıyor pilates topuna oturmaya başladım artıkİnşallah 37 haftayı tamamlar da prematüre ihtimali ortadan kalkar
İnşallah canım doktorum Bebeğin Gelişimi önden yarın 36ya giriyoruz inş bi sıkıntı olmicak kasıklarıma doğru baskı var kemiklerim acıyor pilates topuna oturmaya başladım artık
En yakın bendim herhalde daha doğuramadımheey millet nerelerdesinizdoğurdunuz mu yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?