sevva canım netimde sorun var birazdan ekleyeceğim canım yapamadım hata veriyorr]
evet bende bu safer madiyati dusunmiyorum ilk denemem basarisiz olduqu icin daha titizim bu safer.korkuyorum aman iyi olsun.rabim her kese yardimci olsun,gelsin bebisimizde bide hastane aramasin hic kimse
amiinnn canım amiinnnnnn... inşallahhhhh....... kafein gibi bağımlılık yapacak bu hastaneler diye korkuyorum
yazdım ekledim listeye sevva ...hayırlısı olsun canım inşallahhh
Rabim buyukdur kurtarir bizi su hastanelerden bi rahat nefes alIRIZ .AMIN INSALLAH
SAQOL canim insallah.HAYIRLISYLA...
huzun canım yasin okudum yolladım canım Allah kabul etsin inşallahhh dualarımız kabul olur inşallahhh........Aminn
günaydın arkadaşlar cumanız mübraek olsun :) bugün bir rüya gördüm hayır olsun bir oğlum varmış 5 yaşlarında falan elinden tutup yolda geziyoruz ve bir arkadaşıma oturmaya gidiyoruz orda birşey yemiyo böyle şikayet ediyorum hiç yemek yemiyo diye ama elimi hiç bırakmıyo maksimum 6 yaşlarında falan geçen haftada buna benzer bir rüya gördüm teyzem ve annem yolda giderken teyzem bana battaniye sarılı oğlan çocugu veriyo bende diyorum teyze senin bebeğinmi ? diyo gülüm senin oğlun diyo sarıyorum kucağımda işalalh mübarek cuma günün rüyalarım gerçekleşir:)
Hayirli cumalar cnm insallah ruyalarin gercek olur
işallah canım..... şimdi işyeride içimden dua ediyordum :)
günaydın arkadaşlar cumanız mübraek olsun :) bugün bir rüya gördüm hayır olsun bir oğlum varmış 5 yaşlarında falan elinden tutup yolda geziyoruz ve bir arkadaşıma oturmaya gidiyoruz orda birşey yemiyo böyle şikayet ediyorum hiç yemek yemiyo diye ama elimi hiç bırakmıyo maksimum 6 yaşlarında falan geçen haftada buna benzer bir rüya gördüm teyzem ve annem yolda giderken teyzem bana battaniye sarılı oğlan çocugu veriyo bende diyorum teyze senin bebeğinmi ? diyo gülüm senin oğlun diyo sarıyorum kucağımda işalalh mübarek cuma günün rüyalarım gerçekleşir:)
Duanda bizede yer ver olurmu
Cnm insss ruyalarin gercege dönsun hayirlisi olsun
Dün 41 ayetelkursuyu okudum cnm senin adina allah kabul etsin inss
alah kabul etsin işallah cümelmizin .......
allah kabul etsin allah senden razı olsun .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?