2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
sevvacım eşim geldi de kusura bakma yazamadım......

yazdım ekledim listeye sevva ...hayırlısı olsun canım inşallahhh

evet bende bu safer madiyati dusunmiyorum ilk denemem basarisiz olduqu icin daha titizim bu safer.korkuyorum aman iyi olsun.rabim her kese yardimci olsun,gelsin bebisimizde bide hastane aramasin hic kimse

amiinnn canım amiinnnnnn... inşallahhhhh....... kafein gibi bağımlılık yapacak bu hastaneler diye korkuyorum

günaydın arkadaşlar cumanız mübraek olsun :) bugün bir rüya gördüm hayır olsun bir oğlum varmış 5 yaşlarında falan elinden tutup yolda geziyoruz ve bir arkadaşıma oturmaya gidiyoruz orda birşey yemiyo böyle şikayet ediyorum hiç yemek yemiyo diye ama elimi hiç bırakmıyo maksimum 6 yaşlarında falan geçen haftada buna benzer bir rüya gördüm teyzem ve annem yolda giderken teyzem bana battaniye sarılı oğlan çocugu veriyo bende diyorum teyze senin bebeğinmi ? diyo gülüm senin oğlun diyo sarıyorum kucağımda işalalh mübarek cuma günün rüyalarım gerçekleşir:)

Hayirli cumalar cnm insallah ruyalarin gercek olur

Cnm insss ruyalarin gercege dönsun hayirlisi olsun
Dün 41 ayetelkursuyu okudum cnm senin adina allah kabul etsin inss

siznde cumanız hayırlı olsun kızlar....bu mubarek günde inşllah dualarımızı duyar rabbim ...rüyan çok güzel canım inşallah gerçek olur canım ...hayırlısıyla dualarım seninle ....bence bu sefer tutacak canım.......
bende bir kaç ay evvel rüyamda kabir başında ellerimi açıp fatiha süresi okudum çok iyi diyorlar ...inşallah Allahım yüzümüze bakar ..

alah kabul etsin işallah cümelmizin .......

amiiinnn canım amiinnnnnnnnnn...........

zaman su gibi akıp geçiyor kadınlar kulübüne üye olalı 10ay olmuş aşağı yukarı....inşallah bir yıl dolduğunda hayırlısıyla hamiş kalabilirim ........

slm arkadaşlar Cumanız mübarek olsun,tüm dualarımız kabul olsun inşallah..listeye beni de ekleyebilir misiniz acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…