2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
saol canım işalalh ilk ve son olur arkadaşım bundan 3 ay önce herşeyı bitirmiştim ama şimdi bakıyorumda ben ilk defa bu işe başlıyor gibiyim ne olursa olsun mutluyum herşeyden önce sonuda güzel olur işallah :)

Asilamada denedik ozelde varikosel ameliyatida oldu bir okadarda ilac kullandi simdide maranki nin tarifi bal karisimi var onu deniyiruz bir haftadir bu ay da bir hafta erken hasta oldum artik ilaclar hormon diye bisey birakmiyo insanda

inşaallaahhh sifa olur ne ilacı kullanıorsun bilmiorum ama
ben asılama oldugum aylarda 5 gün erken adet oldum her asılama oldugum ay ilaçlar yapıor:26::26:

canım,benim soru işaretli olan yerleri söyleyim.. mart ayı.. yaş 38..merkez, Ankara ANATOLİA tüp bebek merkezi..2.deneme.. tekrar teşekkür ederim..

Son düzenleme:
yok estrafem günde 3 tane içiyorum cumartesiden beri günde 3 tane progestan fıtıl kullanıyorum salı günü gelirken de 10 bir iğne verdi adı closene 10 lu kan sulandırıcıymış hemşire öle söledi yanında getir dedi ......
mrb cnm ne ignesi cnm benden oyle bisey istememislerdi pregesteron igne mi cnm yoksa

cnm bana vermemislerdi kanda pihtilasma varsa ondan vermislerdir cnm merak etme dr guven cnm

merhaba arkadaşlar,
ben bir ay önce enson incir kürü yapacağımı söyleyip aranızdan ayrılmıştım:)çünkü eşim devamlı forumu okuyup etkilenmemden rahatsız oluyordu. evet incir kürünü denedim. eşimde azosperm vardı. doktor hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yapın demişti.biz de sömestr tatilini yani bugünü bekliyorduk tedavi için. ama adetim 4 gün gecikti. ilk önce idrar testi yaptım bir belirgin ve bir silik çizgi oluştu. neyapacağımızı şaşırdık. hemen kan testi yaptırdık. o bir saat nasıl geçti bilmiyorum. eşim tahlil sonucumu alıp geldiğinde sadece bakışlarından anladım evet pozitif:)) birbirimize sarılıp dakikalarca ağladık. yarın bir jinekoloğa gideceğim. Allah'ım herkese bu mutluluğu nasip etsin. umarım kötü bir sonuç almayız. Allahım hepimizin hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmasını nasip etsin.

Rabbim ne buyuk ne mucizeler duyuyoruz kucagina saglikla almayi nasip etsin rabbim umut oldun bizlere paylasimin icin cok tesekkurler

cnm mucizen hayirli olsun allah inss tamamina erdirsin cnm

çok teşekkür ederim:) amin .Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu

günaydın canım,hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirir..bu incir kürünü havuçla beraber mi yaptın yoksa yalnız incir mi yaptın canım..bende de yumurta rezervi azlığı var adetlerim 23 24 günde bir geliyor..adet döngüsü 35 40 gün olanlar havuçla beraber yapsınlar demişti saraçoğlu da..bende saraçoğlunun kürünü kullanmaya başladım inşallah senin gibi faydasını görürüm..

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım. ben sadece incir kürü yaptım. 15 gün boyunca her akşam 2 inciri bölerek hakiki zeytinyağına batırdım. yani zeytinyağ üzerine gelecek kadar koydum. bir gece beklettim sabah birini eşim birini be yedik. sabah kahvaltıdan önce. benim eşimde azosperm vardı. inşallah her şey gönlünüzce olur. ama bence en büyük etken dua oldu:) Allahım dualarımızı kabul etti.herkese dua ettirdim sanırım. ben incirleri ya Şafi diyerek yedim. Allahım hepimize şifa nasip etsin

Cnm Allah hayirli saglikli bir sekilde kucagina alabilmeyide nasip etsin darisi burdakiherkesin basina insallah

canım başta bizle hikayeni paylaştığın için sonrada bizlere morel ve umut olduğun çin sana çok teşekkür ediyorum...hayat mucizelerle dolu dedikleri bu olsa gerek canım senin adına çok sevindim ... inşallah kucağına almayıda rabbim nasip eder inşallah...

merhaba canım olumsuzluk bize kötülük getirmekten başka birşeye yramıyor buna inan iyi düşün güzel şeylerle karşılaşalım rabbimn izniyle inşallah tedavin iyi geçecek önce rabbimin izniyle canım ....hakkında hayırlısını diliyorum.....

Tatlim ben tup bebekten sonra cok kilo aldim yazdan bu yana bol bol su icerek hic ekmek yemeden 12 kilo verdim birde deniz egecenin kitabini alip okumani tavsiye ederim

maşallahh canım maşallahh darsı başıma inşallahhh.......

Arkadaşlar şimdi geldim dr dan doktor herşeyin iyi olduğunu salı günü allahın izniyle transferim var :)

ayyy çok sevindim tatlım..inşallah hayırlısıyla güzel geçer bişey kalmamış yarın gidiyorsun :) haberlerini bekliyoruz canım....

kızlarhfta sonu çok yoğun geçti arkadaşıımın kızkardeşi evlendi cumartesi kına pazar düğün derken gelemedim ...kusuruma bakmayın ....bugünde çok yorgunum ama gelip bir bakınayım dedim neler yapmışsınız diye .......

Rose merhaba.Hasret ben.İsimim değiştirdim.Dr bana da boşu uğraşmayın tüpbebek yaptırın dedi cumartesi günü.

Rose merhaba.Hasret ben.İsimim değiştirdim.Dr bana da boşu uğraşmayın tüpbebek yaptırın dedi cumartesi günü.

merhaba canım....canını sıkma desemde sıkılıp üzüleceksin biliyorum... ama üzülme lütfen demekki böylesi daha hayırlıymış tatlım inşallah tüp bebekle bebeğin gelir inşallah....inanmak ve inanarak bu yola çıkmak çok önemli canım

Son düzenleme:

merhaba canim cok sevindim,tebrik ederim.iyiki paylasdin bizlere cok umut oldun.rabim cok buyukdur darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…