siznde cumanız hayırlı olsun kızlar....bu mubarek günde inşllah dualarımızı duyar rabbim ...rüyan çok güzel canım inşallah gerçek olur canım ...hayırlısıyla dualarım seninle ....bence bu sefer tutacak canım.......
bende bir kaç ay evvel rüyamda kabir başında ellerimi açıp fatiha süresi okudum çok iyi diyorlar ...inşallah Allahım yüzümüze bakar ..
amiiinnn canım amiinnnnnnnnnn...........
slm canım,senin adına Meryem suresini okudum..Rabbim kabul eder inşallah..
aminn cnm inssstşk ederim arkadaşım allah razı olsun hepinize destediğiniz için dilerim cumalar yüzü hürmetine rabbim gönlümüzdekini nasip eylesin
tşk ederim arkadaşım allah razı olsun hepinize destediğiniz için dilerim cumalar yüzü hürmetine rabbim gönlümüzdekini nasip eylesin
amin işallah o günelri allahın izniyle isteyen herkes yaşar evet rüyan güzel işallah .......
merhaba kizlar rabim dualarinizi kabul etsin.(bende dahil).
slm canım,senin adına Meryem suresini okudum..Rabbim kabul eder inşallah..
slm arkadaşlar Cumanız mübarek olsun,tüm dualarımız kabul olsun inşallah..listeye beni de ekleyebilir misiniz acaba..
kızlar aranızda kilolu olan var mı ????ben naıl vereceğim 4 aya kadar bilmiyoru m ama vermem şart......
arkadaşlar şimdi geldim dr dan doktor herşeyin iyi olduğunu salı günü allahın izniyle transferim var :)
Arkadaşlar şimdi geldim dr dan doktor herşeyin iyi olduğunu salı günü allahın izniyle transferim var :)
Rahim aklınlığı falan çok iyi dedi rahim hazır sende hazırsan salı günü başlıyoruz dedi ağlıcam allahım ben ilkini hiç yaşamamışım ya bu benim asıl şimdi ilkim ve sonum olur işallah :) ilkin de kas katı olmuştum ne heyecan vardı ne de umut hayırlısı tüm isteyenlerin başına .........
inşallah canım amiinnn.......teşekkürler....
inşallah cannım hepimizinkini kabul etsin rabbim..
Allah kabul etsin Alah razı olsun eylülcüm...
selam canım seninde cuman mübarek olsun ... eklerim tabiki yaşını hangi hastane ve kaçıncı dnemen olacak yazarsan bilgilerini dahil ederim canım .......
herkese selamm bende tüp bebek yaptırcam önümüzdeki ay randevu alıcam hasteneden 2 ay sonra cagırıyorlarmıs sanırım
5 olumsuz asılamadan sonra gitmek istemesemdee(( baska cagre yok sanırım son sans son umut tüp bebek ((
Cnm neden son.umut Allahtan umut asla kesilmez suan.kanal 7anne olmak istiyorum var yarin 11onu izle cnm ladin 10tup bebek denemis ve bebek.sahibi umut oldugu surece basaririz unutma bende negatif sonuc aldim kasimda simdi tekrar denicem Allah omur ve guc verdigi surece umut vardir
neden son umut normal yoolla ve asılama ile olmadıgı için tüp bebek son umut demek istedim canım
tabi, allahım saglık verdigi sürece maddi ve manevi anlamd GÜCÜM yettıgi sürece bende tüp bebek yaptırıcam
yani sanırımm cok korkuyorum aslındaa hakımızda hayırlısı inşaallaahh
Hayirlisi insallah cnm herkes icin sorun.neydi sizde
benim kanallarımı tıkalıydıı 2 sene önce amaliyat ile biri acıldı tek kanlla olur dedii doktor olmadı
üzerine 5 asılamaa da negetiff yaklasık 5 senedir hiç hamile kalamadımm
baska da biri sorunumuz yok cok şükür doktora göre hiç sorun yok
Bizde bes yildir ugrasiyoruz olmadi sperm i az esimin normal yolla olmuyo asilamada yapilmiyo
nedenn asılama yapılmıorr bi arkadas bir milyon üçyüzle hamile kaldı ilk asılama ilee
kocasında varıkosel mi ne amaliyatı olmustuu
vitamin hapları falan yukseltmıormuu spermleri yada dogal besinler denediniz mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?