2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
amin işallah o günelri allahın izniyle isteyen herkes yaşar evet rüyan güzel işallah .......

merhaba kizlar rabim dualarinizi kabul etsin.(bende dahil).

amin işallah o günelri allahın izniyle isteyen herkes yaşar evet rüyan güzel işallah .......

inşallah canım amiinnn.......teşekkürler....

merhaba kizlar rabim dualarinizi kabul etsin.(bende dahil).

inşallah cannım hepimizinkini kabul etsin rabbim..

slm canım,senin adına Meryem suresini okudum..Rabbim kabul eder inşallah..

Allah kabul etsin Alah razı olsun eylülcüm...

slm arkadaşlar Cumanız mübarek olsun,tüm dualarımız kabul olsun inşallah..listeye beni de ekleyebilir misiniz acaba..

selam canım seninde cuman mübarek olsun ... eklerim tabiki yaşını hangi hastane ve kaçıncı dnemen olacak yazarsan bilgilerini dahil ederim canım .......

kızlar aranızda kilolu olan var mı ????ben naıl vereceğim 4 aya kadar bilmiyoru m ama vermem şart......

Tatlim ben tup bebekten sonra cok kilo aldim yazdan bu yana bol bol su icerek hic ekmek yemeden 12 kilo verdim birde deniz egecenin kitabini alip okumani tavsiye ederim

Rahim aklınlığı falan çok iyi dedi rahim hazır sende hazırsan salı günü başlıyoruz dedi ağlıcam allahım ben ilkini hiç yaşamamışım ya bu benim asıl şimdi ilkim ve sonum olur işallah :) ilkin de kas katı olmuştum ne heyecan vardı ne de umut hayırlısı tüm isteyenlerin başına .........
arkadaşlar şimdi geldim dr dan doktor herşeyin iyi olduğunu salı günü allahın izniyle transferim var :)

hayırlı olsun canım ya,sözlerinle beni de heyecanlandırdın inanki..bende ilkinden hiçbirşey yaşamamıştım,transferim gerçekleşememişti yani..içim kıpır kıpır oldu biranda..inşallah herşey yolunda gider,bu sefer ilk ve son olur umarım..tüm iyi dileklerim seninle canım..

canım yaş 38..benim 2.denemem olucak,mart ayında,hastane ankara anatolia tüp bebek merkezinde..teşekkür ederim..

herkese selamm bende tüp bebek yaptırcam önümüzdeki ay randevu alıcam hasteneden 2 ay sonra cagırıyorlarmıs sanırım
5 olumsuz asılamadan sonra gitmek istemesemdee (( baska cagre yok sanırım son sans son umut tüp bebek((

Cnm neden son.umut Allahtan umut asla kesilmez suan.kanal 7anne olmak istiyorum var yarin 11onu izle cnm ladin 10tup bebek denemis ve bebek.sahibi umut oldugu surece basaririz unutma bende negatif sonuc aldim kasimda simdi tekrar denicem Allah omur ve guc verdigi surece umut vardir

neden son umut normal yoolla ve asılama ile olmadıgı için tüp bebek son umut demek istedim canım
tabi, allahım saglık verdigi sürece maddi ve manevi anlamd GÜCÜM yettıgi sürece bende tüp bebek yaptırıcam
yani sanırımm cok korkuyorum aslındaa hakımızda hayırlısı inşaallaahh

Hayirlisi insallah cnm herkes icin sorun.neydi sizde

Hayirlisi insallah cnm herkes icin sorun.neydi sizde

benim kanallarımı tıkalıydıı 2 sene önce amaliyat ile biri acıldı tek kanlla olur dedii doktor olmadı
üzerine 5 asılamaa da negetiff yaklasık 5 senedir hiç hamile kalamadımm
baska da biri sorunumuz yok cok şükür doktora göre hiç sorun yok

Bizde bes yildir ugrasiyoruz olmadi sperm i az esimin normal yolla olmuyo asilamada yapilmiyo

Bizde bes yildir ugrasiyoruz olmadi sperm i az esimin normal yolla olmuyo asilamada yapilmiyo

nedenn asılama yapılmıorr bi arkadas bir milyon üçyüzle hamile kaldı ilk asılama ilee
kocasında varıkosel mi ne amaliyatı olmustuu
vitamin hapları falan yukseltmıormuu spermleri yada dogal besinler denediniz mii

Asilamada denedik ozelde varikosel ameliyatida oldu bir okadarda ilac kullandi simdide maranki nin tarifi bal karisimi var onu deniyiruz bir haftadir bu ay da bir hafta erken hasta oldum artik ilaclar hormon diye bisey birakmiyo insanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…