2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
ilk tüp bebek deneyimimde burdan duymuştum 10 tane anans aldım aldım yedim hepsiini yaptım gülüm ama nasip olmayınca olmuyo neler yapmadım ama işallah bu sefer akışına bırakıcam özendim çok sonucu yıktı beni en iyisi normal hayatıma devam edicem sadece ev de oturcam 3 gün ağır kaldırmma tecrübe oldu ilki DR SORDUM TUTUNMA İLE İLGİLİ DEDİ ORDA 5 SAAT YATTIM O ANDA TUTARSA TUTUYOMUŞ ZATEN YANİ SEN 10 GÜN ATSAN FAYADA YOK DEDİ......

ilk defa duyuyorum canım şaşırdım ben eve bir tek ananas suyu alıyorum bak başka meyve suyu içmiyorum .....birde selülitlere iyi geliyormuşşş

ne güzel işte canım,sen zaten içiyormuşsun..gerçekten çok güzel tadı..ama diğer topiklerde de çok gördüm okudum,bende almıştım transferim olucak diye ama kısmet olmadı..öyle yedik ananası..kabak çekirdeğinide eşim yiyor şimdi..yalnız kavrulmamış olanından olucakmış..öyle biliyorum.

Allah razı olsun ......

Tamam cnm gorusuruz sanada iyi pazar alisverileri

evet iiyorum canım...evet adı guzell...hayırlısı canım ..

haklısın canım .... ne yapalım bekleyeceğiz ....

teşekkür ederim canım inşallah,hepimizle birlikte..

huzun canım yasin okudum yolladım canım Allah kabul etsin inşallahhh dualarımız kabul olur inşallahhh........Aminn

merhaba sevvacım yaşını kaçıncı denemen ve hangi hastanede olacağını yazarsan listeye yazayım istersen????????????

merhaba sevvacım yaşını kaçıncı denemen ve hangi hastanede olacağını yazarsan listeye yazayım istersen????????????

SELAM CANIM NASILSIN kusura bakma canim islerim vardi o yuzden giremiyodum.yas 22,ikinci denemem,aslinda iki hastane dusunurum UMUT TUB BEBEKve firtijin hangisi daha iyi bilmiyorum dusunuyorum.

SELAM CANIM NASILSIN kusura bakma canim islerim vardi o yuzden giremiyodum.yas 22,ikinci denemem,aslinda iki hastane dusunurum UMUT TUB BEBEKve firtijin hangisi daha iyi bilmiyorum dusunuyorum.

selam canım hoş geldin olsun önemli değil sn iyi olda .... tamma canım hastaeyi kararsız yazarım canım yazmam hastaneyi .... araştır hangisi iyiyse ona git canım maddi koşula bakma drumun iyiyse...

sevva canım netimde sorun var birazdan ekleyeceğim canım yapamadım hata veriyorr]

selam canım hoş geldin olsun önemli değil sn iyi olda .... tamma canım hastaeyi kararsız yazarım canım yazmam hastaneyi .... araştır hangisi iyiyse ona git canım maddi koşula bakma drumun iyiyse...

evet bende bu safer madiyati dusunmiyorum ilk denemem basarisiz olduqu icin daha titizim bu safer.korkuyorum aman iyi olsun.rabim her kese yardimci olsun,gelsin bebisimizde bide hastane aramasin hic kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…