merhaba,transferin hayırlı olur inşallah..canım transferden 3 gün önce kabak çekirdeği ve ananas yemeyi tavsiye ediyorlar,bilgin var mı bilmiyorum ama söylemek istedim..transferden önce ve sonra bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş ananas ve kabak çekirdeği..
ilk defa duyuyorum canım şaşırdım ben eve bir tek ananas suyu alıyorum bak başka meyve suyu içmiyorum .....birde selülitlere iyi geliyormuşşş
şimdilik saraçoğlundan gelene başlayım ozaman..sonra diğerlerine başlarım..
cnm moralin yuksek olmasi senin icin iyi allah insss busefer gonlune gore versin cnm
ben 77 kiloyum eskiden 72 dim ama bu tedaviler kilo aldirdi boyum1.73 ben hic veremiyorum ya diyeti de yapamiyorum hayirlisi artik
cnm senin kilon 80 boyun kac peki boyun varsa okadar cok sayilmaz bence
cnm bende arkadasimiza41 tane ayetel kursu okuyayim ozaman insss allah kabul etsin
cnm kullandiklarin insss sana sifa olarak dönsun cnm allah isini rast getirsin inssss
nesecim Allah razı olsun okumana sevindim duayı kimse okumayacak sandım ...sağolasın... canım boym uzun değil 158 booyum 15 kilo vermem gerek en az.... evet haklısın bende ilaçlar yüzünden aldım kiloyyuu... 38 bedendim 46 oldum 7 yıldaa...kafayı yicemmmmmmm
kızlar bana musde pazara çıkacağım ... görüşürüz tekrar inşallahhh öpüyoru hepinizii
ne güzel işte canım,sen zaten içiyormuşsun..gerçekten çok güzel tadı..ama diğer topiklerde de çok gördüm okudum,bende almıştım transferim olucak diye ama kısmet olmadı..öyle yedik ananası..kabak çekirdeğinide eşim yiyor şimdi..yalnız kavrulmamış olanından olucakmış..öyle biliyorum.
ilk tüp bebek deneyimimde burdan duymuştum 10 tane anans aldım aldım yedim hepsiini yaptım gülüm ama nasip olmayınca olmuyoneler yapmadım ama işallah bu sefer akışına bırakıcam özendim çok sonucu yıktı beni en iyisi normal hayatıma devam edicem sadece ev de oturcam 3 gün ağır kaldırmma tecrübe oldu ilki DR SORDUM TUTUNMA İLE İLGİLİ DEDİ ORDA 5 SAAT YATTIM O ANDA TUTARSA TUTUYOMUŞ ZATEN YANİ SEN 10 GÜN ATSAN FAYADA YOK DEDİ......
cnm moralin yuksek olmasi senin icin iyi allah insss busefer gonlune gore versin cnm
ben 77 kiloyum eskiden 72 dim ama bu tedaviler kilo aldirdi boyum1.73 ben hic veremiyorum ya diyeti de yapamiyorum hayirlisi artik
Cnm senin kilon 80 boyun kac peki boyun varsa okadar cok sayilmaz bence
cnm bende arkadasimiza41 tane ayetel kursu okuyayim ozaman insss allah kabul etsin
cnm kullandiklarin insss sana sifa olarak dönsun cnm allah isini rast getirsin inssss
Tamam cnm gorusuruz sanada iyi pazar alisverileri
Allah razı olsun ......
canım bende meryem suresini okuyayım..allah kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun ......
AMİN cnm inssssssteşekkür ederim canım inşallah,hepimizle birlikte..
herkese iyi akşamlar canlar,müsait olduğumuzda yine görüşmek üzere inşallah..
merhaba sevvacım yaşını kaçıncı denemen ve hangi hastanede olacağını yazarsan listeye yazayım istersen????????????
SELAM CANIM NASILSIN kusura bakma canim islerim vardi o yuzden giremiyodum.yas 22,ikinci denemem,aslinda iki hastane dusunurum UMUT TUB BEBEKve firtijin hangisi daha iyi bilmiyorum dusunuyorum.
selam canım hoş geldin olsun önemli değil sn iyi olda .... tamma canım hastaeyi kararsız yazarım canım yazmam hastaneyi .... araştır hangisi iyiyse ona git canım maddi koşula bakma drumun iyiyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?