2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
kızlar bu hafta huzun için dua edelim nedersniniz katılak isteyen var mı cumartesye kadar dua edip topiğe ettiğimiz duayı yazalım olur mu? ben yasin okurum bugün perşembe bu gece ben duamı ederim yazarım inşallahhhh nedersiniz??????​

Son düzenleme:
çıkmışlar !!!!neyse gelirlerse görürler ......

bende yumurta rezervi azlığı var,normalden fazla kullandım iğnelerimi yinede 2 tane yumurtam toplandı canım,biri döllendi biri hiç döllenmedi ne yazıkki..ankaraya giderken yolda aradılar transferimin gerçekleşemeyeceğini..birgün önceden de zaten kötüye gittiğini söylemişlerdi merkezden ama insan yinede umut ediyor işte..belki iyi olur diye..yolda haberi alınca gerçekten kötü oldum eşimde bende..sonra hocayla görüştük mart ayına kadar dinlenmemi söyledi..martda ilk adetimle birlikte tekrar gideceğiz..başka bir protokolle başlayacağız..ben o güzel duyguları yaşayamadım,transferi,sonra 12 günlük bekleme süresini..gerçekten çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç..

tatlım sana bir tavsiyede bulunacağım.. hayıt tohumunu biliyor musun ? marta kadar kullansan diyorum yumurtalıklara çok faydası var benimde yumurtam tembeldi ama doktor yumurta rezervin var yumurtalıklafrın var dedi ama kloenle büyümediler pkodan dolayı ... pko engelledi yani ....anlayacağın bana o yönden iyi geldi hormon değerlerim düştü iyi geldi diyeyim yani...

işallah canım cümlemize cennet kokusunu almak nasip eder .....

bende okurum canım çok güzel düşündüğün için tşk ederim çok mutlu ettin beni allahın izniyle bir aksilik olmazsa cumartesi salı günü transferim olucak işallah .........

canım,ibrahim saraçoğlundan bugün bir kür gelecek,marta kadar onu kullanayım dedim,hayıt tohumu çekmecemde duruyor,o da aklımda..sonra incir kürü yap dediler,incir duruyor..eşim aktardan macunlu karışım almış onu yiyorum..görsen benim mutfak aktar gibi..adaçayı,karanfil..bal tarçın çörekotu karışımı..bir yandan macunları yiyorum,bir yandan incir yiyorum,kürünü henüz yapmadım..sonra soğan suyu dediler:)bir yandan da spor yapmaya çalışıyorum..kilolarım da arttı haliyle..ya normal yolla hamile kalmak mucize gibi birşeymiş heralde..ha bu arada bende birde çikolata kisti de var ama zararsızmış öyle dediler,bu arada yaşımda 38..geç evlendim,bebekte geç mi olacak,hiç mi olmayacak orasını da yüce Rabbim biliyor..ben elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum..sence hangi yolu izlemeliyim?

geldim canım hem çalışıyorum hem giiryorum işyerinden :)

bende okurum canım çok güzel düşündüğün için tşk ederim çok mutlu ettin beni allahın izniyle bir aksilik olmazsa cumartesi salı günü transferim olucak işallah .........

hayırlı işler canım önemli değil....ben bu gece okurum sende bu gece okumaya çalış perşembe gece dua edilmesi daha makbul biliyorsundur... rica ederim canım nedemek daha sonra bizlerde başla arkadaşlara dua edeceğiz inşallahhh........mutlu olmana sevindim canım......inşallah hayırlısıyla olur canım

maşallah sende de yok yok benim gibi canım adaçayına ben karşıyım hamile kalırsan düşük yaptırıyor onun için söktürücü niyetine kullanıyorlar onu bence kullanma derim ... kürleri birbirine karıştırma canım uzmanlar öyle söylüyor ayda bir kür yap !! hepsini karıştırma sakınnn

bu gece okurum canım bende işallah o günleri allahın izniyle nasip olurda yaşarız geçen hafta kontrole gittiğimde bir kadın vardı 44 yaşındaymış tutmuş hamileymiş nasıl mutlu anlatamam onun yerinde olmayı nasıl isterdim olursa biz onların kıymetini çok iyi bilcez sabrın mükafatını işalalh hepimiz alırız.....

merhaba,transferin hayırlı olur inşallah..canım transferden 3 gün önce kabak çekirdeği ve ananas yemeyi tavsiye ediyorlar,bilgin var mı bilmiyorum ama söylemek istedim..transferden önce ve sonra bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş ananas ve kabak çekirdeği..

oku canım ... başka okumak isteyen yok sanırsam kimse yazmadı canım ....hakkımızda en iyisi neyse o olsun canım .... rabbim öyle bbir sınıyor ki bazısına istemediği halde veriyor bazısına da isteediği hlde vermiyor sınanıyoruz canım inşallah geçeceğiz bu sınavııııı

cnm moralin yuksek olmasi senin icin iyi allah insss busefer gonlune gore versin cnm

kızlar aranızda kilolu olan var mı ????ben naıl vereceğim 4 aya kadar bilmiyoru m ama vermem şart......
ben 77 kiloyum eskiden 72 dim ama bu tedaviler kilo aldirdi boyum1.73 ben hic veremiyorum ya diyeti de yapamiyorum hayirlisi artik
Cnm senin kilon 80 boyun kac peki boyun varsa okadar cok sayilmaz bence

cnm bende arkadasimiza41 tane ayetel kursu okuyayim ozaman insss allah kabul etsin

cnm kullandiklarin insss sana sifa olarak dönsun cnm allah isini rast getirsin inssss

ilk defa duyuyorum canım şaşırdım ben eve bir tek ananas suyu alıyorum bak başka meyve suyu içmiyorum .....birde selülitlere iyi geliyormuşşş

şimdilik saraçoğlundan gelene başlayım ozaman..sonra diğerlerine başlarım..

nesecim Allah razı olsun okumana sevindim duayı kimse okumayacak sandım ...sağolasın... canım boym uzun değil 158 booyum 15 kilo vermem gerek en az.... evet haklısın bende ilaçlar yüzünden aldım kiloyyuu... 38 bedendim 46 oldum 7 yıldaa...kafayı yicemmmmmmm

kızlar bana musde pazara çıkacağım ... görüşürüz tekrar inşallahhh öpüyoru hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…