2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
ve büyük gün geldi allahın izniyle yarın transferim var aradılar saat 12,30 da orda olcam dualarınızı bende esirgemeyin :)

allahım nasıl heyecanlıyım işallah devamıda böle olur :) yüreğim kıpır kıpır mutluluk bu olsa gerek ne olursa olsun o anı yaşamak bile güzel bir duygu yine bir umut yine hayatımın dönüm noktalarından biri sonuç ne olursa olsun yaşamaya değer yine ben sana bir adım atıcam ve seni yüreğimle çağırıcam meleğim ne olur bu sefer benimle ol ben seni çok bekledim çok ağladım çok üzüldüm rabbimden defalarca seni diledim bazen arkamı dönüp kabullendim ama yinede senin için bu yola baş koydum biliyomusun baban ve ben seni çok istiyoruz her akşam seni konuşuyoruz bu yalan dünyada aklıma gelip de beni heyecanlandıran tek sensin babanın sürekli hayalleri var her sofraya oturduğumuzda senden bahsediyo seninle yapıcaklarını anlatıyo bende onu dinliyorum ve içimden keşke demekten kendimi alamıyorum yüreğim umutlu ve mutlu ve yine sana ulaşmak için bir yol deniyoruz ne olur bu sefer bizimle ol seninle ilgili okadar hayallerimiz varki o cennet kokunu almaya bana nasip et annen şimdi ağlıyor bunları yazarken ama mutluluktan dileğim bizimle ol bu güzel yuvamız senle şenlensin mutluluğumuz dahada artsın ve bir gün geldiğinde sana bunları anlatmaya seni ne kadar çok isteğimi bir masal gibi dinlemeyi nasip etsin ..............

ve büyük gün geldi allahın izniyle yarın transferim var aradılar saat 12,30 da orda olcam dualarınızı bende esirgemeyin :)

cnm hadi inss yerin senin dondirikeri kap gel inss ve onlarda sana simsiki sarilsinlar bu yazdiklarini inss anlatmayi nasip etsin allah cnm
İdrara cok sıkışık olma cnm su icmeye cok onceden baslama ve en onemlisi bence stresten uzak ol inss allah isini rast getirsin cnm

Son düzenleme:

Dualarımız senınle canım inşallah ıyı başlar ve güzel sonuçlanır canım ben bile heyecanlarım kız inankii,,,,
Duyguların çok yoğun canım..seni anlayabiliyorum o duyguyu yaşamanın ne olduğunu bilemesemde ulaşmanın zorluğunu bile biliyorum inşallah evvel Allah bebişin gelecek meleğin gelecek canım stresten uzak olmaya gayret göster canım her zaman yanındayız yanında olmasakta canım:)haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olucaz canım

tşk ederim cnm işallah cümelmize nasip eder........

evet cnm bende heyecanlıyım şimdi kalktım kahvaltı ettim şuana kadar herşey normal allahın izniyle yanımda oldugunuz için tşk ederim allah sizden razı olsun cümlemizede bu duyguyu yaşatsın işallah açılışı ben yaptım devamı gelir.............

Tedavide olan arkadaşlar,

Elimde 1 adet 02.2014 son kullanma tarihli Cetrodite var karşı ödemeli kargo ile ücretsiz gönderebilirim.

Alan arkadaşın duası yeter Benim 1.tedavim negatif ,2 tane donmuşum var onları deneyeceğimden şuan ihtiyacım yok.İhtiyacı

olan adres bilgilerini özel mesajla gönderebilir.

canım umarım herşey yolunda gitmiştir..Allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah..

arkadaslar hersey yolunda gıttı 2 de 2 embrıyo transferım oldu çok mutluyum yenı geldım dınlenıyorum test tarıhım 10 şubat :)

cok sagoll daha baslamadım ama stres korku hepsi bi arada yasıyorum aslında hiç gitmek istemioru ama artık beklemekde istemiorum cok karısık duygular içindeyim

Anne adaylari canim arkadaslarim ...bir arkadasim tup bebekle ikizlere hamile kalmisti ve gecen yil kavustu bebislerine...esi ise azospermi idi ...simdi ise nasilsa olmaz diye korunmuyorlarmis ve kendiliginden hamile kalmis ...ne olmazlar oluyor eslerimizin spermi yavasmis canlisi yokmus falan dusuncelerine pek kaptirmayalim kendimizi bak olmaz denilen i olduruyo rabbim...

cok sagoll daha baslamadım ama stres korku hepsi bi arada yasıyorum aslında hiç gitmek istemioru ama artık beklemekde istemiorum cok karısık duygular içindeyim

Canim ilk kez yaptirCaksin sanirim...iyi dusun sonuda iyi olsun...bende ilkinde senin gibiydim ve sonuc nitekim negatif oldu...simdi 2.yi yaptiricam haziranda nasipse...cok stres tedaviyi olumsuz etkiliyo...ilkinde bunu anladim...hayatinda boyle bisey yokmus gibi yasa...rabbim hayirlisini versin...

Canim rabbim saglikla kucagina aldirsin esine ve kendine yaptigin kurleri nasil yaptigini acikca bizimle paylasir misin...rabbim bizede nasip etsin ins...

merhaba canım,incir kürü diyince ben suyunu içtin sandım,bu şekilde kullanıldığını bilmiyordum açıkladığn için teşekkür ederim..inşallah herşey gönlünce olur,evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

Kizlar merhaba.bende 4 klomen+catlatma ve 2 olumsuz asilama gecirdim.doktorum israrla 3. Asilamayi yapalim diyor.117 milyon sperm hareketlilik de iyi ama morfoloji 3.sanirim tup bebege gecicez.bursada olup tup yaptiracak varmi.nereleri onerirsiniz.cok bunaldim ve kafam karisik off

normal canım bende öyleydim ama zaman geçtikçe rabbim yol gösteriyor canım... üzülme sakın düzeleceğine inan yeter ..duanıda esirgeme gerisini rabbim inş. verir canım..

slmm uyuyamıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

neden uyuyamadınn kısss hayırdırrr........

merhaba canım...maalesef bursada değilim canım...bir bilgim yok ama sakın zülme rabbimin izniyle olacak inşallah... bende 2 ay klomen kullandım iğneye geçecektik ama doktor tüpe yönlendirdiği için iğneye başlamak nasip olmadı canım..

arkadaslar hersey yolunda gıttı 2 de 2 embrıyo transferım oldu çok mutluyum yenı geldım dınlenıyorum test tarıhım 10 şubat :)

ayyyyy çok sevindim canım benim .... inşallahhh on gün sonra iyi haberlerini bekliyor olucaz canım....... darrısı bizlerin başına inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…