evet cnm bende heyecanlıyım şimdi kalktım kahvaltı ettim şuana kadar herşey normal allahın izniyle yanımda oldugunuz için tşk ederim allah sizden razı olsun cümlemizede bu duyguyu yaşatsın işallah açılışı ben yaptım devamı gelir.............
Huzun cnm transferin hayirli olsun insallah pozitif sonuclarinida burdan okuruz
Huzun cnm transferin hayirli olsun insallah pozitif sonuclarinida burdan okuruz
saol canım işallah bugün 3 gün oldu bile allahın izniyle dinleniyorum biraz iğneler canımı yakıyo göbekten vurunca sızlıyo allahın izniyle herşeye değer kızlar benim 14 günde gel dediler neden bilmiyorum ne merak var ne heyecan bu sefer daha değişik bıraktım kendimi sanki evde tatil keyfi yapıyor gibiyim sadece dikkat edıyorum saolsun annem 3 gündür yanımda şuna inanıyorum nasipse olucak nasip değilse hayırlıyısı rabbime bıraktım........
Hayirlisi olsun hakkimizdaki hayri versin yuce rabbim gobekten ne ignesi oluyorsun daha ki
kızlar şimdi ben estrafem +progestan+asprin+folikasit +clesan 4000 iğne kullanıyorum neşe sen kullamışmıydım bu kadar ilaç bide 10 gündemi belli oldu beni 14 gün çağırdılar dondurulmuş teavileri böylemi oluyo?
İgneyi jel yerine vermislerde bildigim kadariyla gobek degilde kalcadan yapiliyodu nerede tedavi oldun sen
yok cnm hemşire yaptı benim göbekten ilk gün ona göre yapın dedi izmir smryna tıp merkezi olabilir......
Gobekten olmasi senin avantajin bence kalca daha zor cunku insallah bunca fedakarliga deger cnm saglikla kucaginada alirsin bebisini
kızlar şimdi ben estrafem +progestan+asprin+folikasit +clesan 4000 iğne kullanıyorum neşe sen kullamışmıydım bu kadar ilaç bide 10 gündemi belli oldu beni 14 gün çağırdılar dondurulmuş teavileri böylemi oluyo?
olmuyoo olmadı yine yokkkkkkkkkkkkkknormal canım bende öyleydim ama zaman geçtikçe rabbim yol gösteriyor canım... üzülme sakın düzeleceğine inan yeter ..duanıda esirgeme gerisini rabbim inş. verir canım..
neden uyuyamadınn kısss hayırdırrr........
merhaba canım...maalesef bursada değilim canım...bir bilgim yok ama sakın zülme rabbimin izniyle olacak inşallah... bende 2 ay klomen kullandım iğneye geçecektik ama doktor tüpe yönlendirdiği için iğneye başlamak nasip olmadı canım..
ayyyyy çok sevindim canım benim .... inşallahhh on gün sonra iyi haberlerini bekliyor olucaz canım....... darrısı bizlerin başına inşallah....
olmuyoo olmadı yine yokkkkkkkkkkkkkk
Mrb cnm iyi aksamlar
Cnm ben pregesteron jel estrofem ve folik asit kullanmistim cnm 10.gun istemislerdi sen bunlara takilma cnm her hastanenin protokolu farkli inss allah hayirlisini versin cnm kendine iyi bak
saol canım işallah bugün 3 gün oldu bile allahın izniyle dinleniyorum biraz iğneler canımı yakıyo göbekten vurunca sızlıyo allahın izniyle herşeye değer kızlar benim 14 günde gel dediler neden bilmiyorum ne merak var ne heyecan bu sefer daha değişik bıraktım kendimi sanki evde tatil keyfi yapıyor gibiyim sadece dikkat edıyorum saolsun annem 3 gündür yanımda şuna inanıyorum nasipse olucak nasip değilse hayırlıyısı rabbime bıraktım........
ve bugün 4 günümüzde allahın izniyle geçti 10 şubat çabuk gel işallah bayramım olursun o gün :) mutluyum huzurluyum ve çok rahatım allahın izniyle işallah hep böyle devam eder............
Inşallah canım amiiiinn. Hep aklımdasın inanki ..... Dualarım senınle canım benım
ve 5 günde allahın izniyle geçti allahımhakkımızda cümlemiz için hayırlısını eyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?