2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

rica ederim canım nedemek ..her zaman yanındayız merak etme herşey güzel olacak inşallahhh.......amiiin canım inşallahhhh........

saol canım işallah bugün 3 gün oldu bile allahın izniyle dinleniyorum biraz iğneler canımı yakıyo göbekten vurunca sızlıyo allahın izniyle herşeye değer kızlar benim 14 günde gel dediler neden bilmiyorum ne merak var ne heyecan bu sefer daha değişik bıraktım kendimi sanki evde tatil keyfi yapıyor gibiyim sadece dikkat edıyorum saolsun annem 3 gündür yanımda şuna inanıyorum nasipse olucak nasip değilse hayırlıyısı rabbime bıraktım........
Huzun cnm transferin hayirli olsun insallah pozitif sonuclarinida burdan okuruz

Hayirlisi olsun hakkimizdaki hayri versin yuce rabbim gobekten ne ignesi oluyorsun daha ki

canım valla ilkinde bana vermedıler hap falan verdi bunda değişti transfer olurken bıle emryolog elimi tutdu ondan sonra yataga alındıktan sonra clexan 4000 diye 10 lu iğne aldırdılar birini vurdular hatta lavobaya çıkma 3 saat dolsun öğle kalk dolaş dediler hiç kalkmadım 3 saat sonunda gittim yaptım zaten çok su içmemiştim bıde ilginç olan normalde 28 oldu 10 sonrası 6 oluyo 10 çağırdılar anlamadım hayırlısı artık annem bile dedi ilkinde hiç böle ilgilenmediler falan dedi
Hayirlisi olsun hakkimizdaki hayri versin yuce rabbim gobekten ne ignesi oluyorsun daha ki

kızlar şimdi ben estrafem +progestan+asprin+folikasit +clesan 4000 iğne kullanıyorum neşe sen kullamışmıydım bu kadar ilaç bide 10 gündemi belli oldu beni 14 gün çağırdılar dondurulmuş teavileri böylemi oluyo?

İgneyi jel yerine vermislerde bildigim kadariyla gobek degilde kalcadan yapiliyodu nerede tedavi oldun sen

Mrb cnm iyi aksamlar
Cnm ben pregesteron jel estrofem ve folik asit kullanmistim cnm 10.gun istemislerdi sen bunlara takilma cnm her hastanenin protokolu farkli inss allah hayirlisini versin cnm kendine iyi bak

olmuyoo olmadı yine yokkkkkkkkkkkkkk

Mrb cnm iyi aksamlar
Cnm ben pregesteron jel estrofem ve folik asit kullanmistim cnm 10.gun istemislerdi sen bunlara takilma cnm her hastanenin protokolu farkli inss allah hayirlisini versin cnm kendine iyi bak

Doktor bankada protestan jel verdı ama almadım esime sipariş etmışti eczaneye vazgeçtim almaktan tedavıyı ertelediğimiz için neden boşuna 75 lira vereyim ki !!!

Böyle düşünmene çok sevındım canım olumlu pozitif ve stresin inşşallah olacak canım bugün dört gün oldu bak altı gün sonra test yapacaksın inşallah hayırlısıyla

ve bugün 4 günümüzde allahın izniyle geçti 10 şubat çabuk gel işallah bayramım olursun o gün :) mutluyum huzurluyum ve çok rahatım allahın izniyle işallah hep böyle devam eder............

ve bugün 4 günümüzde allahın izniyle geçti 10 şubat çabuk gel işallah bayramım olursun o gün :) mutluyum huzurluyum ve çok rahatım allahın izniyle işallah hep böyle devam eder............

Inşallah canım amiiiinn. Hep aklımdasın inanki ..... Dualarım senınle canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…