ve 5 günde allahın izniyle geçti allahımhakkımızda cümlemiz için hayırlısını eyle :)
saol canım benim allah hepimize nasip eyler işallah.........
merhaba nasilsin?canim.insallah bu safer tutunur bebislerin,hayrli mutlu gunler dilerim.
iyim canim sen nasilsin?merakin icin saqol.ama iyim.bi kac kunluyune akrabama qonaq gitmisdim.ara-sira girib bakiyodum yine.hepinizi cok seviyorum.rabim sizleri korusun ve guzel,hayirli evladlar nasib etsin amin.
kendine iyi bak canim.tansiyonun dusmus olmasin.bi doktora gurunsen iyi olur.allah sifa versin.sen kendine cok iyi bak.her sey duzelir:18::18:
allah iyilik versin canım ....sevindim iy olmana ben 3 gündür iyi değilim canım ya baş dönemem var .... daha da geçmezse gideceğim doktora...canım sıkkın yani... iyi yapmışsın canım değişiklik iyi geliyor insana ... bizde seni seviyoruz canım ...amiiinnn inşallahhhh canım .....
6 günde mrh arkadaşlar evet evde günler hiç geçmiyo ama sabır diyerek tesbıh çekiyorum napayım tv izliyorum ama rabbıme sürkli dua ediyorum hepimiz için hiç bir belirtim yok sadece belim uzanmaktanmı bilmiyorum ağrıyor onun dışında herşey güzel allahın izniyle işallah bugünler de geçer hayırlı sonuçlar olurda bugünleri anı olarak anımsarım ve gülerim.........
yok tansiyonum normal büyük 12 küçük 6 tansiyonla alakası olduğunu düşünmüyorum ....bakalım geçmezse gideceğim canım...sende kendine iyi bak canım gene başladı azcık uzanayım tatlım kusuruma bakma öpüyrum seni Allaha emanet ol canım byby
Cnm cok gecmis olsun ictigin ilaclarin yan etkisi olmasin inss onemli bisey degildir cnkendine iyi bakcnm
merhaba canim nasilsin,nasil oldun?gitdinmi doktora?:94::94::94::96::96::96:
Aynen bende öyle tv.İzliyor arada kitap okuyorum bol bol dua ediyorum bu zorlu bekleyişte olan ve anne olmak isteyen arkadaşlarıma :) inşaallah dediğin gibi hoş bir hatıra olarak anımsarız bu günleriRabbim imkân versin tüm imkansızlıklarımıza. ....
teskkur ederim cnm iyiyim is guc 15 tatil oglumla geziyoruz iste gunler geciyor mart gelsede tedaviye baslasam diyorum istebelkide progestanın ekişi yeni yeni geçiyor bilmiyorum.... ama bir haftaya yakındır ilaç kullanmıyorum anlamadım ama bugün iyiyim şükürler olsun ani hareker yapmadığım mühlet bir sorun yok sağol canım ilgin için....sen nasılsın ?iyi misin?
ışallah cnm artık çabuk geçsin istiyorum amin cnm işallah rabbim yardımcımız olsun............
Mrb cnm nasilsin gecen gunlerinin sonu guzel bitsin inss
Aynen bende öyle tv.İzliyor arada kitap okuyorum bol bol dua ediyorum bu zorlu bekleyişte olan ve anne olmak isteyen arkadaşlarıma :) inşaallah dediğin gibi hoş bir hatıra olarak anımsarız bu günleriRabbim imkân versin tüm imkansızlıklarımıza. ....
senin kaçıncı gun oldu cnm aynımıyız senle ?
29 ocak çarşamba oldu benim transfer 3. Gün embriyosu transfer yapılan gün sayılmıyormuş :/ bugün 5. Gün dahave diş ağrısı başladı çok kötü aksiliğe bak yaaa
canım benim geçmiş olsun sende benden 1 gün sonra olmuşsun valla geçen test gününde dr sayıılıyo dedi bana 10 gün test oldum negatif sonuç aldım benle olan arkadaşında aynı anda girdik onunda pozitif çıktı hatta sonra dr dedi hatta 4 gun içinde vucudndan atılcak dedı atıldı bılmıyorum 10 gunde bellı oluyosa ben cuma gunu 11 gunu o gun kan vermeye gidicem bakıyorum forumda 9 gunu kan verip çıkanlar var hayırlısı artık senınde aslında cumartesı test yaptırsan çıkar aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?