Çok sağol cnm :)) aslında doğru diyorsun pzt. Okullar açılacak iş başı bende düşünüyorum cmt.yapmayı korkuyorumda :/ bakalım nasipte ne varsa onu göreceğiz. ...
ÂMİN âmin cnm ne güzel dedin :))allahım isteyen butun kullarına canı gönülden nasip eyle yarabbim bizi elden eksik etme sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylegönlümüzdeki murada artık nail olalım ve onlara sarılarak bu zamanları masal dıye anlatalım :)
Haklısın cnm Rabbim mutlu pozitif son ile bitirsin bu bekleyiişimizi, evlâtlarımızı sağlık ve hayırla büyütmeyi nasipeetsin inşaallahyani net 10 gunde çıkıyo benım eşim cuma ızın alıcak o gun gıdıcez 11 gun oluyo ıdrar testı yapmaya cesaretım yok hayırlısı ise rabbım nasip edicek bende korkuyorum ama napalım bu bızım kaderımız rabbım bizimle olsun :)
allahım isteyen butun kullarına canı gönülden nasip eyle yarabbim bizi elden eksik etme sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylegönlümüzdeki murada artık nail olalım ve onlara sarılarak bu zamanları masal dıye anlatalım :)
İnsallah cnm transferini hayirlisiyla olur pozitif sonuclarini alirsin bizde burda sevincine ortakk oluruzmerhaba arkadaşlar..
26 yaşındayım. 1,5 yıldır evliyim..
benim de pazar günü 5 yumurtam toplandı. Rabbime binlerce şükür ki beşi de döllenmiş. transfer günüm belli değil daha. yarın ya da cuma olacak.
sağlık problemlerim sebebiyle ikiz gebeliği kaldıramayacağımdan dolayı doktorum tek embriyo transferini uygun gördü.
sürekli dua ediyorum, hayırlısını istiyorum Allah'tan. sizler de dua edin ne olur..
inşallah hepimizin sonuçları hakkımızda hayır olur. Dualarda olabilmek dileğiyle..
Merhaba !Bende aranıza katilmak istiyorum. 36 yaşındayım. Adim Müge.. Yaklasik 2 aydır sizi takip edip, okuyorum. . İlk kez yazıyorum, yeni uye oldum. 1, 5yillik evliyim. Pko 'luyum. Gecen cuma günü 31.01.2014 de tedaviye başladık. Ya Allah, bismillahh diye. .:). Heyecanlıyim.. sakin olmaya, endiselenmemeye uğraşıyorum. Bana tavsiyeleriniz ve uyarilariniz varsa heyecanla paylasmanizi bekliyorum. . Nelere dikkat edeyim ? Şimdiden teşekkürler. .
İnsallah cnm transferini hayirlisiyla olur pozitif sonuclarini alirsin bizde burda sevincine ortakk oluruz
Canim ben nete girmeyeli transferin yapilmis hayirli ugurlu olsun insallah bu kez saglicakla kavusturur rabbim meleklerine...bizede nasip olur ins.bu kisimlara gelip beklemek
merhaba arkadaşlar..
benim de pazar günü 5 yumurtam toplandı. Rabbime binlerce şükür ki beşi de döllenmiş. transfer günüm belli değil daha. yarın ya da cuma olacak.
sağlık problemlerim sebebiyle ikiz gebeliği kaldıramayacağımdan dolayı doktorum tek embriyo transferini uygun gördü.
sürekli dua ediyorum, hayırlısını istiyorum Allah'tan. sizler de dua edin ne olur..
inşallah hepimizin sonuçları hakkımızda hayır olur. Dualarda olabilmek dileğiyle..
hayırlısı olsun cnm rabbim gönlümüze göre versin........
teskkur ederim cnm iyiyim is guc 15 tatil oglumla geziyoruz iste gunler geciyor mart gelsede tedaviye baslasam diyorum iste
allahım isteyen butun kullarına canı gönülden nasip eyle yarabbim bizi elden eksik etme sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylegönlümüzdeki murada artık nail olalım ve onlara sarılarak bu zamanları masal dıye anlatalım :)
Merhaba !Bende aranıza katilmak istiyorum. 36 yaşındayım. Adim Müge.. Yaklasik 2 aydır sizi takip edip, okuyorum. . İlk kez yazıyorum, yeni uye oldum. 1, 5yillik evliyim. Pko 'luyum. Gecen cuma günü 31.01.2014 de tedaviye başladık. Ya Allah, bismillahh diye. .:). Heyecanlıyim.. sakin olmaya, endiselenmemeye uğraşıyorum. Bana tavsiyeleriniz ve uyarilariniz varsa heyecanla paylasmanizi bekliyorum. . Nelere dikkat edeyim ? Şimdiden teşekkürler. .
merhaba arkadaşlar..
hım ne güzel canım yat kalk dua etki bir evladın var canım .... senin yerinde olmayı çok isterdim inanki!!!! hakkımıza hayırlısı üzülme az kaldı zaman su gibi akıp geçiyor inanki!!!!1
aminn canım inşallahhh sayılı gün bak nasılda geçti tatlım az kaldı hadi iyi haberlerini bekliyoruzzz...
tabiki katılabilirsiniz canım nedemek .. takibinden dolayı teşekkürler yazarsan artık daha mutlu oluruz canım ... bende pkosluyum canım malesefff ....anlıyorum seni... doğal yollarla denemek için mi başladınız tüp bebek için mi tedaviye başladınız canım ona göre yardımcı olmak isterim sana ?????????
merhaba canım topiğimze top geldin ... negüzel bak toplanmış beşide döllenmş maşallahh darsı bizlere inşallahhh canım ...sağlık problemin nedir sorması ayıp canım merak ettim şimd bak:18::26: inşallah ciddi ir problemin yoktur..
dualarımız seninle canım sende dualaını bizden esirgeme olur mu?
Amin inşallah..
cuma günü test gününmüş sanırım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..
selam kızlar hiç derdim bitmiyor maalesef Allah beterinden korusun diyorum artık inanki!! dünden beri göğüsümün ucundan kan geliyor canım sıkkın kendiliğinden gelse koşa koşa giderdim ama dün göğüsüm ağrııdı muaynee ettim kendim sıktım baktı m kan gldi iki yıldır sıvı geliyor ama kan gelişi bu 3. oldu ultrason çektiriyorum bir sorun çıkmıyor anlayamadılar doktorlar ama dedikleri şey kendiliğinden gelmediği mühlet korkma diyorlar süt kanalların açık diyorlar ....onun için pek takmıyorum açıkçası ama kanayınca korkuyorum :18::26::26::26:
selam kızlar hiç derdim bitmiyor maalesef Allah beterinden korusun diyorum artık inanki!! dünden beri göğüsümün ucundan kan geliyor canım sıkkın kendiliğinden gelse koşa koşa giderdim ama dün göğüsüm ağrııdı muaynee ettim kendim sıktım baktı m kan gldi iki yıldır sıvı geliyor ama kan gelişi bu 3. oldu ultrason çektiriyorum bir sorun çıkmıyor anlayamadılar doktorlar ama dedikleri şey kendiliğinden gelmediği mühlet korkma diyorlar süt kanalların açık diyorlar ....onun için pek takmıyorum açıkçası ama kanayınca korkuyorum :18::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?