2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
yani net 10 gunde çıkıyo benım eşim cuma ızın alıcak o gun gıdıcez 11 gun oluyo ıdrar testı yapmaya cesaretım yok hayırlısı ise rabbım nasip edicek bende korkuyorum ama napalım bu bızım kaderımız rabbım bizimle olsun :)
Çok sağol cnm :)) aslında doğru diyorsun pzt. Okullar açılacak iş başı bende düşünüyorum cmt.yapmayı korkuyorumda :/ bakalım nasipte ne varsa onu göreceğiz. ...

allahım isteyen butun kullarına canı gönülden nasip eyle yarabbim bizi elden eksik etme sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle gönlümüzdeki murada artık nail olalım ve onlara sarılarak bu zamanları masal dıye anlatalım :)

ÂMİN âmin cnm ne güzel dedin :))

Haklısın cnm Rabbim mutlu pozitif son ile bitirsin bu bekleyiişimizi, evlâtlarımızı sağlık ve hayırla büyütmeyi nasipeetsin inşaallah

Canim ben nete girmeyeli transferin yapilmis hayirli ugurlu olsun insallah bu kez saglicakla kavusturur rabbim meleklerine...bizede nasip olur ins.bu kisimlara gelip beklemek

Merhaba !Bende aranıza katilmak istiyorum. 36 yaşındayım. Adim Müge.. Yaklasik 2 aydır sizi takip edip, okuyorum. . İlk kez yazıyorum, yeni uye oldum. 1, 5yillik evliyim. Pko 'luyum. Gecen cuma günü 31.01.2014 de tedaviye başladık. Ya Allah, bismillahh diye. .:). Heyecanlıyim.. sakin olmaya, endiselenmemeye uğraşıyorum. Bana tavsiyeleriniz ve uyarilariniz varsa heyecanla paylasmanizi bekliyorum. . Nelere dikkat edeyim ? Şimdiden teşekkürler. .

merhaba arkadaşlar..
26 yaşındayım. 1,5 yıldır evliyim..
benim de pazar günü 5 yumurtam toplandı. Rabbime binlerce şükür ki beşi de döllenmiş. transfer günüm belli değil daha. yarın ya da cuma olacak.
sağlık problemlerim sebebiyle ikiz gebeliği kaldıramayacağımdan dolayı doktorum tek embriyo transferini uygun gördü.
sürekli dua ediyorum, hayırlısını istiyorum Allah'tan. sizler de dua edin ne olur..

inşallah hepimizin sonuçları hakkımızda hayır olur. Dualarda olabilmek dileğiyle..

İnsallah cnm transferini hayirlisiyla olur pozitif sonuclarini alirsin bizde burda sevincine ortakk oluruz

ilk muayeneye gittiğimde doktor bey birkaç tane kist gördüğünü ve büyük ihtimal tedaviyi erteleyeceğini söyledi. gece sabaha kadar dua ettim, ertesi gün gittiğimde kistler yok olmuştu. böylece ben de senden 1 hafta önce 22 ocakta başladım tedaviye. fazla yumurta gelişmiyordu, strese giriyordum. doktorum sorun yok dese de içim rahatlamıyordu.
pazar günü opu oldum. 5 yumurtam vardı. moralim bozuktu az diye ama hepsi döllenmiş. bu haberi aldıktan sonra dakikalarca gözümden yaşlar aktı mutluluktan. ve o an anladım ki boşa endişeleniyorum. Allah o kadar büyük ki ve her an bizlerle öylesine meşgul ki. o istedikten sonra olamayacak bir şey yok..
olumsuzluklar illa ki olacak. sana tavsiyem bunlara takılmaman. içini ferah tutabilmen. ben öyle yapmaya çalışıyorum..
benim sonucumun da ne olacağı belli değil. tek embriyo transfer edilecek. ama içim rahat. Allah'a sığındım.. sürekli dua ediyorum.
sen de öyle yap..
''Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir'' esmalarını oku devamlı..

evet cnm allahın izniyle bugün 8 gün bakalım geri sayım başladı hayırlısı olur işallaş rabbim gönlümüze göre versin .......
Canim ben nete girmeyeli transferin yapilmis hayirli ugurlu olsun insallah bu kez saglicakla kavusturur rabbim meleklerine...bizede nasip olur ins.bu kisimlara gelip beklemek

hayırlısı olsun cnm rabbim gönlümüze göre versin........

teskkur ederim cnm iyiyim is guc 15 tatil oglumla geziyoruz iste gunler geciyor mart gelsede tedaviye baslasam diyorum iste

hım ne güzel canım yat kalk dua etki bir evladın var canım .... senin yerinde olmayı çok isterdim inanki!!!! hakkımıza hayırlısı üzülme az kaldı zaman su gibi akıp geçiyor inanki!!!!1

aminn canım inşallahhh sayılı gün bak nasılda geçti tatlım az kaldı hadi iyi haberlerini bekliyoruzzz...

tabiki katılabilirsiniz canım nedemek .. takibinden dolayı teşekkürler yazarsan artık daha mutlu oluruz canım ... bende pkosluyum canım malesefff ....anlıyorum seni... doğal yollarla denemek için mi başladınız tüp bebek için mi tedaviye başladınız canım ona göre yardımcı olmak isterim sana ?????????

merhaba canım topiğimze top geldin ... negüzel bak toplanmış beşide döllenmş maşallahh darsı bizlere inşallahhh canım ...sağlık problemin nedir sorması ayıp canım merak ettim şimd bak:18::26: inşallah ciddi ir problemin yoktur..
dualarımız seninle canım sende dualaını bizden esirgeme olur mu?

selam kızlar hiç derdim bitmiyor maalesef Allah beterinden korusun diyorum artık inanki!! dünden beri göğüsümün ucundan kan geliyor canım sıkkın kendiliğinden gelse koşa koşa giderdim ama dün göğüsüm ağrııdı muaynee ettim kendim sıktım baktı m kan gldi iki yıldır sıvı geliyor ama kan gelişi bu 3. oldu ultrason çektiriyorum bir sorun çıkmıyor anlayamadılar doktorlar ama dedikleri şey kendiliğinden gelmediği mühlet korkma diyorlar süt kanalların açık diyorlar ....onun için pek takmıyorum açıkçası ama kanayınca korkuyorum :18::26::26::26:

inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olur..
canım benim kanım kendime bile yetmiyor. bebek de beni daha kötü hale getirecek o yüzden doktorum ikiz olmasının söz konusu olmadığını söyledi.. aslında hamilelik zor geçecek benim için ama çok istiyorum.. Hakkımda hayırlıysa Rabbim verecektir inşallah..

Yarın transfer günüm.. Dualarınızda beni de unutmayın..

geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun bitanem .....

Cnm cok gecmis olsun inss onemli bisey yoktur bu yasadigimiz streslerde hormon dengemizi bozuyor cnm dikkat et kendine

İyi dileklerin icin tsk ederim cnm inss allah sizlerede nasip edecek anne olmayi tum kalbimle diliyorum allahim olmayanlara daha sonrada benim gibi ugrasanlara diyorum inss

Merhaba, cok tesekkur ederim tavsiyen ve yazin için. Cidden cokk heyecanlı 1 süreç. Umarim hepimiz için herşey yolunda gider. Hayirlisi ile bebishlerimiz olur.. Yarin ilk kontrolümu yaptiracagim. Gündüzleri is güç hayat telaşı ile oyalaniyorum. Ama akşamlar i evdeysem surekli burda yazilanlari okuyorum.. 1 dolu detay şey öğrendim. Cidden cok faydali buluyorum. Hele de ayni gunleri, deneyimleri yasayan kızlarla burda olmak insana yalniz değilsin hissini yasatiyor. Panik yok, sakin olmalisin telkinlerim de ise yariyor. Sinirlerim epey bozuk gibi, esime sariyorum bu aralar.. Hayatım da kötü giden hersey icin onu suçlar oldum.. Ki bu mantıksız farkindayim. Elinden gelen özeni göstermesine ragmen..
Biraz sonra ilk kontrolden önceki son ignemi
göbeğime vuracagim.. Hiç canım yanmiyor,
Bence bizler birazda bu tedaviyi kendi içimizde büyütüyoruz.. Yapmayalim kızlar. . Sakin ve kontrollü olmaya gayret gosterelim. Ve bol bol dua edelim.
Allah baba hepimizin sesini duyacaktir..Inaniyorum..

kecmis olsun canim,iyi bir doktora gorun insallah her sey duelir.:94::94::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…