yani net 10 gunde çıkıyo benım eşim cuma ızın alıcak o gun gıdıcez 11 gun oluyo ıdrar testı yapmaya cesaretım yok hayırlısı ise rabbım nasip edicek bende korkuyorum ama napalım bu bızım kaderımız rabbım bizimle olsun :)
Canim nasilsin belirti var mi belirti...
9 güne mrh arkadaşlarişallah rabbim sonuda guzel olur zaman geçiyo cuma günü kontrol günü hayırlısıyla ama test tarihi pazartesi 10 şubat diyolar 14 gun olmuş oluyo kontrole gıttıgım gun olmadı kan testı ısticem yada baska yerde yaptırıcam 11 gun bılmıyorum kafam karışık allahıma sürekli sabır istiyorum test sonucuna göre sonuçta herşey allahtan ilkinde yaptıgım cahilliği yapmak istemiyorum verende allah alanda ilkindeki hataları düşündüğümde ben bir kul olarak allaha çok isyan ettim peygamberler bile evlad konusunda sınanmış bu imtihanın kolay geçmesini bekleyemezdim onun için rabbime ne olursa olsun kalbimi dilini kilitle allahım dıye yalvarıyorum hayırlısı dıye dua edıyorum ve hepimiz için istiyorum allah yardımcımız olsun :)
kecmis olsun canim,iyi bir doktora gorun insallah her sey duelir.:94::94::103:
Merhaba, cok tesekkur ederim tavsiyen ve yazin için. Cidden cokk heyecanlı 1 süreç. Umarim hepimiz için herşey yolunda gider. Hayirlisi ile bebishlerimiz olur.. Yarin ilk kontrolümu yaptiracagim. Gündüzleri is güç hayat telaşı ile oyalaniyorum. Ama akşamlar i evdeysem surekli burda yazilanlari okuyorum.. 1 dolu detay şey öğrendim. Cidden cok faydali buluyorum. Hele de ayni gunleri, deneyimleri yasayan kızlarla burda olmak insana yalniz değilsin hissini yasatiyor. Panik yok, sakin olmalisin telkinlerim de ise yariyor. Sinirlerim epey bozuk gibi, esime sariyorum bu aralar.. Hayatım da kötü giden hersey icin onu suçlar oldum..Ki bu mantıksız farkindayim. Elinden gelen özeni göstermesine ragmen..
Biraz sonra ilk kontrolden önceki son ignemi
göbeğime vuracagim.. Hiç canım yanmiyor,
Bence bizler birazda bu tedaviyi kendi içimizde büyütüyoruz.. Yapmayalim kızlar. . Sakin ve kontrollü olmaya gayret gosterelim. Ve bol bol dua edelim.
Allah baba hepimizin sesini duyacaktir..Inaniyorum..
Cnm cok gecmis olsun inss onemli bisey yoktur bu yasadigimiz streslerde hormon dengemizi bozuyor cnm dikkat et kendine
sağol canım teşekkürler... haklısın stres maf ediyor bizi bende ona yoruyorum bu aralar sıkıntım çok ondan göğüsüme vurdu sanırsam...
İyi dileklerin icin tsk ederim cnm inss allah sizlerede nasip edecek anne olmayi tum kalbimle diliyorum allahim olmayanlara daha sonrada benim gibi ugrasanlara diyorum inss
geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun bitanem .....
inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olur..
canım benim kanım kendime bile yetmiyor. bebek de beni daha kötü hale getirecek o yüzden doktorum ikiz olmasının söz konusu olmadığını söyledi.. aslında hamilelik zor geçecek benim için ama çok istiyorum.. Hakkımda hayırlıysa Rabbim verecektir inşallah..
Yarın transfer günüm.. Dualarınızda beni de unutmayın..
9 güne mrh arkadaşlarişallah rabbim sonuda guzel olur zaman geçiyo cuma günü kontrol günü hayırlısıyla ama test tarihi pazartesi 10 şubat diyolar 14 gun olmuş oluyo kontrole gıttıgım gun olmadı kan testı ısticem yada baska yerde yaptırıcam 11 gun bılmıyorum kafam karışık allahıma sürekli sabır istiyorum test sonucuna göre sonuçta herşey allahtan ilkinde yaptıgım cahilliği yapmak istemiyorum verende allah alanda ilkindeki hataları düşündüğümde ben bir kul olarak allaha çok isyan ettim peygamberler bile evlad konusunda sınanmış bu imtihanın kolay geçmesini bekleyemezdim onun için rabbime ne olursa olsun kalbimi dilini kilitle allahım dıye yalvarıyorum hayırlısı dıye dua edıyorum ve hepimiz için istiyorum allah yardımcımız olsun :)
kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana.. 3. gün için 11 erken olabilir ama 5se yeterli bence..
benim de bugün 3. gün transferi yapılacaktı. doktorum biraz daha bekleyip 5. gün yapmak istediğini söyledi.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah..
böyle devam ederse gideeğim canım.... şimdilik bir sıkıntı yok stres ten oluyor tahminim bu aralar çok sıkıntım var maesef..
haklısın canım rica ederim nedemek.. hakkında rabbimden hayırlısını diliyorum canım hayatımızdaki kötülükler bizleri olgunlaştırıyor canım birde otaraftan bakmalıyız diye düşnüyorum yaşadıklarımızda hayır aramalıyız bence şer değil canım neyse olumlu yazından ve düşüncen dolayı çok teşekkürler canım.....
amiiinnnn canım i nşallahhhhhhhh.....
teşekkür ederim canım amiiinnn sağol tatlım
anladım canım.. haklı doktorun hamiş kalırsan inşallah kan ilacı verir doktor sana kesin ..eğer çok ciddi kan düşüşü olursa bi ünite kan verirrler canım tahminim.......üzülme yeterki olsun sağ salim sen ve evladın inşallahhh zaman gelşr bugünlere güleriz canım..
hadi bakalım az kaldı inşallah hamileyim ddemeni sabırsızlıkla bekliyoruz canım... haklısın hayat tecrübesi bizlere verilmiş nimet canım...haklıısn canım evet dualarımız senle tatlım inşallah hepimizin işleri yoluna girer rabbimin izniyle en büyük dileiğim bu ...
Iyiki varsiniz...bu aralar kafam cok dumanli...huzunluyum hep aglayasim var... rabbimin emanetini gonderecegi gunu sabirsizlikla bekliyorum..rabbim hepimize sabir versin...
Iyiki varsiniz...bu aralar kafam cok dumanli...huzunluyum hep aglayasim var... rabbimin emanetini gonderecegi gunu sabirsizlikla bekliyorum..rabbim hepimize sabir versin...
sende iyi ki varsın canım .... inan sana şuanki durumu anlatsam haline şükredersin kaç kere intihar etmeye kalktım aama olmadı rabbim izin vermedi caanım ...ama anlatamıyorum manevi sıkıntılarımız çok fazla kafayı yemek üzereyim artık 8 yıldır gerçekleşmesini beklediğim sıkıntılarm var ama olmuyor hep engel çıkıyor halinize şükredin kızlar bende başkalarına bakıp şükretmeliyim beterin beteri vardır derler doğru onun için caanını sıkma canım ....bunlar benim gözümde ufat tefek kalıyor inanki!!
sende iyi ki varsın canım .... inan sana şuanki durumu anlatsam haline şükredersin kaç kere intihar etmeye kalktım aama olmadı rabbim izin vermedi caanım ...ama anlatamıyorum manevi sıkıntılarımız çok fazla kafayı yemek üzereyim artık 8 yıldır gerçekleşmesini beklediğim sıkıntılarm var ama olmuyor hep engel çıkıyor halinize şükredin kızlar bende başkalarına bakıp şükretmeliyim beterin beteri vardır derler doğru onun için caanını sıkma canım ....bunlar benim gözümde ufat tefek kalıyor inanki!!
Canım benim şimdi inşallah intihar gibi şeyler düşünmüyorsundur...bir bebek hepimizin umudu olacak...tabi Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını verirse...2tane arkadaşımın ikiz bebeklerını dünyaya getirdiğini öğrendim...hemde kendiliğinden hamile kalmışlar...Rabbim inşallah bizede gösterir...arkadaslar bu arada bişey daha öğrenmek istiyorum hepinizden ...herkes tüp masraflarını raporla devletten mi karşılıyor yoksa özelde paranızla mı yaptırıyorsunuz valla Haziran'da yaptırmamın nedeni hem öğretmenim tatil olması hemde parayı o zamana kadar anca para biriktirmem...malum tutar 7000 ne yakın tutuyor değil mi. Cocuk diye bu güne kadar hiç yoksa 25 bin harcadık...rapor çıkartanlar nasıl çıkarttıklarını anlatırlarsa sevinirim...
böyle devam ederse gideeğim canım.... şimdilik bir sıkıntı yok stres ten oluyor tahminim bu aralar çok sıkıntım var maesef..
haklısın canım rica ederim nedemek.. hakkında rabbimden hayırlısını diliyorum canım hayatımızdaki kötülükler bizleri olgunlaştırıyor canım birde otaraftan bakmalıyız diye düşnüyorum yaşadıklarımızda hayır aramalıyız bence şer değil canım neyse olumlu yazından ve düşüncen dolayı çok teşekkürler canım.....
amiiinnnn canım i nşallahhhhhhhh.....
teşekkür ederim canım amiiinnn sağol tatlım
anladım canım.. haklı doktorun hamiş kalırsan inşallah kan ilacı verir doktor sana kesin ..eğer çok ciddi kan düşüşü olursa bi ünite kan verirrler canım tahminim.......üzülme yeterki olsun sağ salim sen ve evladın inşallahhh zaman gelşr bugünlere güleriz canım..
hadi bakalım az kaldı inşallah hamileyim ddemeni sabırsızlıkla bekliyoruz canım... haklısın hayat tecrübesi bizlere verilmiş nimet canım...haklıısn canım evet dualarımız senle tatlım inşallah hepimizin işleri yoluna girer rabbimin izniyle en büyük dileiğim bu ...
Sevgili meslekdaşım rapor süreci zor bir süreç randevular tahliller hem eşin hem senin için üniversite hastahaneleri ve belli başlı doğumevi hastahaneleri veriyor.hangi şehirde olduğunu bilmiyorum özelde dediğin parayı buluyor ben özelde denedim şubat tatilini yatarak geçirdim bugün 8. Gün 10 şubat tahlil günüm sana nacizane önerim devletten rapor almayı düşünüyorsan şimdiden başla çünkü yaklaşık 1_2 ay sürebiliyor...hakkında hayırlı ve mutlu bir sonuç alman duasıyla....
cnm benim dondurulmuşlarımı denedim bu sefer az önce hemşireyle görüştüm pazartesi yapalım buraya gel birlikte dedi pazar doluyo ama pazaretesi ondan yapıcaz dedi iğnelere ilaçlara devam :) hayırlısı artık........
Rabbim pozitif sonuçlarını göstersin sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım arkadasım...bende biraz bugün araştırdım yok rahim filmi yok rapor parası yok zırt yok vırt derken dediğin gibi astarı yüzünü buluyo...çalıştığımız maalesef ne zamanımız ne gücümüz yeter hastane köşelerınde sürünmeye...Konya'da yasıyorum canım sen nerdesin nerde yaptırdın?
Rabbim pozitif sonuçlarını göstersin sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım arkadasım...bende biraz bugün araştırdım yok rahim filmi yok rapor parası yok zırt yok vırt derken dediğin gibi astarı yüzünü buluyo...çalıştığımız maalesef ne zamanımız ne gücümüz yeter hastane köşelerınde sürünmeye...Konya'da yasıyorum canım sen nerdesin nerde yaptırdın?
İstanbuldayım 2 kez Çapa tıp fakültesinde denedim 2 kapalı 2 açık ameliyat oldum kapalı olan tüplerimi açmaya kistleri almak için tüpler açılmadı ameliyat sonrası hep kistler tekrar oluştu çok fiziksel acı çektim ama manevi acı ve kaygısı daha derin iz bıraktı... Orada 2 başarısız denemem oldu daha önünden geçmem...şimdi emsey diye yeni evime yakın özel bir hastahanenin tüpbebek bölümüne gidiyorum ilk denemem burada negatifsanırım buda negatif ne yapayım takdiri ilahi... Diyeceğim o ki senin canın psikolojin herşeyden önemli borç dert işinde isim yapmış ve senin sorununa yönelik hizmet verebilecek merkezi seçmen Rabbim yıpratmadan bu sınavı hayırla sağlıkla ve en mutlu sonla bitirmeni nasipetsin :)) ay ne çok yazdım bee ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?