2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

Canım tedavin hayırlı olsun inşaallah pozitif sonucu alırsında 9 ay sonunda hayır ve sağlıkla evladına kavuşursun :)

Canim haklisin ...borc dertte olsa yaptircaz artik ozelde yine dedigin cok dogru... Canim cok acilar cekmissin benimde 2 kapali amaliyatim var aldigim hormon ignelerinden rahim ici miyom olusmustu ...rabbim sabirlar versin bu surecte hepimize...canim test yaptin mi hemen negatif deme oyle...rabbim mucizeni verir insallah...

Canim rabbim pozitif sonuclarini gostersin...saglikla hayirlisiyla ins...

Mrh arkadaşlar artık gün falan saymıyorum çünkü zaman bitti :) artık bundan sonrası nasip rabbim isteyen herkese nasip eder işallah :) pazartesi tahlil günü .........

HAYIRLISI OLSUN CNM ŞİMDİ ZAMAN SANA GEÇMEZ ŞİMDİ BENİMDE ÖYLEYDİ ŞİMDİ BİR BAKTIM 12 GÜN GEÇMİŞ ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN :) POZİTİF OL BU ÇOK ÖNEMLİ ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİ MURADI CÜMLEMİZE NASİP EDER İŞALLAH

Amin inşallah..
tek embriyo olduğu için şansım biraz düşük ama Rabbim istedikten sonra şansın ne önemi var dimi.. 'Ol' der oluverir..
hepimizin hakkımızda hayırlısı inşallah..

Merhaba arkadaşlar bende 25yasindaym esim olıgozo ben de haşimato hastasıym dktr eşime tup bebek onerdi biz 1senelik ewlyz suan arastiryruz dktorlarla gorusuyruz bu yazin bende dusnyrum ins alahm izn werirse tp bebekle ilgli cok blgm yok ama ne yapalm katlanicagz kmseye solemedim durumumuzu drtlescek kmse yok arada bi buraya grip szn umutlarnzı okuyp umut doluyrum rabim kimsenin kucagni bos birakmasın busene hepimz alahn izniyle bebklermizi kucagmiza almayı hayırli ewlatlar olmayı nasip etsn

cnm tek ve çift olması önemli değil rabbim nasip etsın yeterki 1 tane olupda olanlar var herşeyin hayırlısını versin allah büyük ......
Amin inşallah..
tek embriyo olduğu için şansım biraz düşük ama Rabbim istedikten sonra şansın ne önemi var dimi.. 'Ol' der oluverir..
hepimizin hakkımızda hayırlısı inşallah..

Yine olmadı şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum içim yanıyor (( hangi merkez hangi dr. Rabbim bana ne zaman annelik nasipedecek ((( 4. denememdi maddi ve manevi tükendim artık yaş oldu 35 Allah'ım yardımcımız olsun .... çok üzgünüm

Canim herseyin hayirlisi uzulme...cok cok haklisin hepimiz bu yolda maddi manevi yipraniyoruz...vakti saati gelince kendiliginden bile olur...rabbim biliyo...bizler sadece araciyiz...benim kuzenim erkek azospermiydi o kadar denediler olmadi...14. Yil sonra kendiliginden geldi bebek...

cnm tek ve çift olması önemli değil rabbim nasip etsın yeterki 1 tane olupda olanlar var herşeyin hayırlısını versin allah büyük ......

Amin inşallah, dua ediyorum devamlı..

Allah büyük.. Sabrını da verir.. İnşallah bir sonrakinde duaların kabul olur..

cnm hayırlısı olsun rabbim işallah cümlemize evlatlar nasip eder yüce rabbim sana sabır versin ........

KIZLAR AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 12 GÜN 541 RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM DARSISI SİZLERİN BAŞINA :) ÖLÜYORUM ALLAHIM BUGÜNLERİDE GÖRDÜM SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM HERKESE NASİP ET

Cnm cok sevindim: masallah degerin de guzel allah tamamina erdirsin inss:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Tebrikederim cnm Rabbim sağlık ve hayrla kucağına almayı nasipetsin inşaallah

saol nesem bu sefer allAHtan dıledım olmasaydı razıydı hep öle düşündüm hayrıda şerrıde sabah gıtık sonuçtan anlA dım dr gösterdim sonuç 541 2 tane dondurlmuşum vardı hayırlsıı tek çift farketmez rabbım sAĞLIKLI SIHHATLİ EVLAT NASİP ETSİN .......
Cnm cok sevindim: masallah degerin de guzel allah tamamina erdirsin inss:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Açılışı ben yaptın işalalh rabbim sizlere de pozitif sonuçlar nasip etsin dualarım hep sizler için olucak

Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et 9 ay sonra hayırlısıyla meleğin kucağında inş...46:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…