Merhaba arkadaşlar;
Ben de Kayserideyim. Acıbademde tedavi görüyorum. Yarın transfer günüm.. şimdiye kadar harcadığım 6000e yaklaştı.. Sonu güzel olsun da inşallah bi şekilde denkleşiyor..
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah..
İstanbuldayım 2 kez Çapa tıp fakültesinde denedim 2 kapalı 2 açık ameliyat oldum kapalı olan tüplerimi açmaya kistleri almak için tüpler açılmadı ameliyat sonrası hep kistler tekrar oluştu çok fiziksel acı çektim ama manevi acı ve kaygısı daha derin iz bıraktı... Orada 2 başarısız denemem oldu daha önünden geçmem...şimdi emsey diye yeni evime yakın özel bir hastahanenin tüpbebek bölümüne gidiyorum ilk denemem burada negatifsanırım buda negatif ne yapayım takdiri ilahi... Diyeceğim o ki senin canın psikolojin herşeyden önemli borç dert işinde isim yapmış ve senin sorununa yönelik hizmet verebilecek merkezi seçmen Rabbim yıpratmadan bu sınavı hayırla sağlıkla ve en mutlu sonla bitirmeni nasipetsin :)) ay ne çok yazdım bee ))))
Merhaba arkadaşlar;
Ben de Kayserideyim. Acıbademde tedavi görüyorum. Yarın transfer günüm.. şimdiye kadar harcadığım 6000e yaklaştı.. Sonu güzel olsun da inşallah bi şekilde denkleşiyor..
Canım tedavin hayırlı olsun inşaallah pozitif sonucu alırsında 9 ay sonunda hayır ve sağlıkla evladına kavuşursun :)
Canim rabbim pozitif sonuclarini gostersin...saglikla hayirlisiyla ins...
Merhaba arkadaşlar;
HAYIRLISI OLSUN CNM ŞİMDİ ZAMAN SANA GEÇMEZ ŞİMDİ BENİMDE ÖYLEYDİ ŞİMDİ BİR BAKTIM 12 GÜN GEÇMİŞ ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN :) POZİTİF OL BU ÇOK ÖNEMLİ ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİ MURADI CÜMLEMİZE NASİP EDER İŞALLAH
Amin inşallah..
tek embriyo olduğu için şansım biraz düşük ama Rabbim istedikten sonra şansın ne önemi var dimi.. 'Ol' der oluverir..
hepimizin hakkımızda hayırlısı inşallah..
Yine olmadı şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum içim yanıyor(( hangi merkez hangi dr. Rabbim bana ne zaman annelik nasipedecek ((( 4. denememdi maddi ve manevi tükendim artık yaş oldu 35 Allah'ım yardımcımız olsun .... çok üzgünüm
cnm tek ve çift olması önemli değil rabbim nasip etsın yeterki 1 tane olupda olanlar var herşeyin hayırlısını versin allah büyük ......
Yine olmadı şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum içim yanıyor(( hangi merkez hangi dr. Rabbim bana ne zaman annelik nasipedecek ((( 4. denememdi maddi ve manevi tükendim artık yaş oldu 35 Allah'ım yardımcımız olsun .... çok üzgünüm
KIZLAR AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 12 GÜN 541 RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM DARSISI SİZLERİN BAŞINA :) ÖLÜYORUM ALLAHIM BUGÜNLERİDE GÖRDÜM SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM HERKESE NASİP ET
KIZLAR AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 12 GÜN 541 RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM DARSISI SİZLERİN BAŞINA :) ÖLÜYORUM ALLAHIM BUGÜNLERİDE GÖRDÜM SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM HERKESE NASİP ET
Cnm cok sevindim:masallah degerin de guzel allah tamamina erdirsin inss :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tebrikederim cnm rabbim sağlık ve hayrla kucağına almayı nasipetsin inşaallah
Sevgili meslekdaşım rapor süreci zor bir süreç randevular tahliller hem eşin hem senin için üniversite hastahaneleri ve belli başlı doğumevi hastahaneleri veriyor.hangi şehirde olduğunu bilmiyorum özelde dediğin parayı buluyor ben özelde denedim şubat tatilini yatarak geçirdim bugün 8. Gün 10 şubat tahlil günüm sana nacizane önerim devletten rapor almayı düşünüyorsan şimdiden başla çünkü yaklaşık 1_2 ay sürebiliyor...hakkında hayırlı ve mutlu bir sonuç alman duasıyla....
Açılışı ben yaptın işalalh rabbim sizlere de pozitif sonuçlar nasip etsin dualarım hep sizler için olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?