2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

İnss cnm benim

Maşallah.. çok sevindim canım.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Hayırlısıyla darısı bizlerin başına inşallah..

merhaba arkadasim tebrik ederim.rabim hayirli guzel evladlar nasib etsin insallah.darisi butun isteyenlerin basina.

rose nerdesin canim?neden artik yazmiyosun?:44::44:

merhaba canım,yeni gördüm haberini ve çok sevindim..sağlıkla sıhhatle Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,darısı bizlerin olur umarım..martda bende başlıyorum hayırlısıyla 2.tedaviye..inşallah bizimde yüzümüz güler..

rose nerdesin canim?neden artik yazmiyosun?:44::44:

geldim canım sorma ya bu aralar yoğunluktan giremedim gelenim gidenim eksik olmadı innaki!!! eşimde kışları evde olunca gelen giden oluyor çok fırsat bulupta gelemedim....

evet rose gırmıyo ilk açılışı ben yaptım arkam gelir işallah :)

girmezmiyim canım müsait olsam girerim elbet ama mutfak oda gibi benim için bu aralar muftaktan çıkamıyorum....çok sıkıldım inanın ..

tatlım ben biliyorum hamiş kalacağını ama her ihtimali düşndüm seni ümitlendirmemk için ama sonunda dualarımızla oldu canım çok sevindim inan kendim hamiş kalmış kadar sevindim topiğimizin ilk hamişi yazacağım ttalım...öpüyorum seni kocaman ......amiinn canım inşallahhhhhhh

inşallah canım darısı başına tatlım... amiinnnnnnn.................senden de inşallah iyi haberler bekliyoruz canım......

saol cnm allah razı olsun allah sızede nasip etsin :) bende öptüm cnm dualarım sızınle......

işallah cnm benım bu da 2 cıydı rabbım umutlarım yoktu ama allah nasip etti darısı sızın basınıza :)

saol cnm allah razı olsun allah sızede nasip etsin :) bende öptüm cnm dualarım sızınle......

rica ederim canım nedemk.... inşallah AMİİİNNNNNNN........BAKALIM rabbim bizlere ne zaman ol diyecek canım.....
eeeeee n eler yapıyorsun baklım desene ilk üç ay yatacağım benimkide soru işte.... inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder canım....

hos geldin canim iyice merak etdik seni.

hoş buldum canım sorma ya kış olunca kadınlar klübüne zor giriyorum 1ay filan geçse çoğunlukla burada olurum zaten ....teşekkür ederim ilginiz için canım benim ....

yazmayı unuttum canım gündüzleri satış filan yapıyorum evden işe bşladım 2 ay önce kafamı dağıtak için başladım iyi geldi .....hemde üç beş kuruş kazanıyorum ....o yüzden de gelemiyorum bazen arkadaşlarımın evine gidip satış yapıyorum öye işte...amaç stresten uzak olmak ....bu zorlu süreçte size tavsiyem kendiniizzi eve kapatmayın bir şlerle meşgul olun bence böyle ömür geçmiyor çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…