Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et 9 ay sonra hayırlısıyla meleğin kucağında inş...46:
saol nesem bu sefer allAHtan dıledım olmasaydı razıydı hep öle düşündüm hayrıda şerrıde sabah gıtık sonuçtan anlA dım dr gösterdim sonuç 541 2 tane dondurlmuşum vardı hayırlsıı tek çift farketmez rabbım sAĞLIKLI SIHHATLİ EVLAT NASİP ETSİN .......
KIZLAR AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 12 GÜN 541 RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM DARSISI SİZLERİN BAŞINA :) ÖLÜYORUM ALLAHIM BUGÜNLERİDE GÖRDÜM SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM HERKESE NASİP ET
Maşallah..çok sevindim canım.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Hayırlısıyla darısı bizlerin başına inşallah..
KIZLAR AZ ÖNCE HASTANEDEN GELDİM SONUÇ 12 GÜN 541 RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM DARSISI SİZLERİN BAŞINA :) ÖLÜYORUM ALLAHIM BUGÜNLERİDE GÖRDÜM SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM HERKESE NASİP ET
merhaba arkadasim tebrik ederim.rabim hayirli guzel evladlar nasib etsin insallah.darisi butun isteyenlerin basina.
rose nerdesin canim?neden artik yazmiyosun?:44::44:
evet rose gırmıyo ilk açılışı ben yaptım arkam gelir işallah :)
rose nerdesin canim?neden artik yazmiyosun?:44::44:
evet rose gırmıyo ilk açılışı ben yaptım arkam gelir işallah :)
merhaba canım,yeni gördüm haberini ve çok sevindim..sağlıkla sıhhatle Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,darısı bizlerin olur umarım..martda bende başlıyorum hayırlısıyla 2.tedaviye..inşallah bizimde yüzümüz güler..
geldim canım sorma ya bu aralar yoğunluktan giremedim gelenim gidenim eksik olmadı innaki!!! eşimde kışları evde olunca gelen giden oluyor çok fırsat bulupta gelemedim....
girmezmiyim canım müsait olsam girerim elbet ama mutfak oda gibi benim için bu aralar muftaktan çıkamıyorum....çok sıkıldım inanın ..
tatlım ben biliyorum hamiş kalacağını ama her ihtimali düşndüm seni ümitlendirmemk için ama sonunda dualarımızla oldu canım çok sevindim inan kendim hamiş kalmış kadar sevindim topiğimizin ilk hamişi yazacağım ttalım...öpüyorum seni kocaman ......amiinn canım inşallahhhhhhh
merhaba canım,yeni gördüm haberini ve çok sevindim..sağlıkla sıhhatle Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,darısı bizlerin olur umarım..martda bende başlıyorum hayırlısıyla 2.tedaviye..inşallah bizimde yüzümüz güler..
saol cnm allah razı olsun allah sızede nasip etsin :) bende öptüm cnm dualarım sızınle......
hos geldin canim iyice merak etdik seni.
işallah cnm benım bu da 2 cıydı rabbım umutlarım yoktu ama allah nasip etti darısı sızın basınıza :)
inşallah canım darısı başına tatlım... amiinnnnnnn.................senden de inşallah iyi haberler bekliyoruz canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?