2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
Cnm Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi tum isteyen bizlerin vasina bizde tedaviye baslicaktik doktor esime uc aylik ilac tedavisi verdi normal yolla deniyoruz bakalim hayirlisi

hayırlısı cnm çok tşk ederım dualarımda hep sizlere rabbım bana yaşattı dılerım sızde yasarsınız :)
Cnm Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi tum isteyen bizlerin vasina bizde tedaviye baslicaktik doktor esime uc aylik ilac tedavisi verdi normal yolla deniyoruz bakalim hayirlisi

iyi yapiyorsun canim calismak guzel.

slm bugün merkezden aradılar,martta tedaviye gelip gelmeyeceğimizi öğrenmek için..şubatta bir umut kendiliğinden olur diye umutlandık..yine olmadı..bize yine yollar gözüktü..martta maraton başlıyor yine..Allahım hayal kırıklığına uğratmasın inşallah bu sefer..bu sefer herşey yolunda gitsin inşallah..

işallah cnm rabbım senın ıçın uygun gördugun zaman bu sefer gelmiştir . allah herkese o duyguyu yasatsın

iyi yapiyorsun canim calismak guzel.

evet canım çalışmak güzl bu aralar yoğunum canım baya o yüzden giremiyorum pek fazla....
görüşmeyeli neler yapıyorsunuz kızlar???

Amiinn.. ne güzel söyledin.. cennet kokusu.. bir umut bekliyorum, inşallah olacak..

inşallah olacak canım üzülme sakın seni en iyi anlayan bizleriz emin ol tatlım dua dua dua başka elden bir şey gelmiyor canım..

selam canım nasılsın iyi misin canım !!! az kaldı hadi bakalım hayırlısı stresten uzak olmaya çalış canım çaba göstermeye çalış canım..inşaşşallh bu sefer olacak canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…