- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
inşallah cnm benim rabbım sızede nasip etsın yatıp kalkıp dua edıcem :,)
Cnm Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi tum isteyen bizlerin vasina bizde tedaviye baslicaktik doktor esime uc aylik ilac tedavisi verdi normal yolla deniyoruz bakalim hayirlisi
Dualarında unutma bizleri de.. sona yaklaştıkça zaman geçmez oldu..
yazmayı unuttum canım gündüzleri satış filan yapıyorum evden işe bşladım 2 ay önce kafamı dağıtak için başladım iyi geldi .....hemde üç beş kuruş kazanıyorum ....o yüzden de gelemiyorum bazen arkadaşlarımın evine gidip satış yapıyorum öye işte...amaç stresten uzak olmak ....bu zorlu süreçte size tavsiyem kendiniizzi eve kapatmayın bir şlerle meşgul olun bence böyle ömür geçmiyor çünkü....
seva naber cnm
iyilik canim senden he haber:132::132:
bende iyiyim yoktun bugün?
yakendime yeni oyun bulmusum nerdeyse butun gunu takiliyorum
o da iyiymiş tatlımm, gelsene topiğimee
hangi topikdeysen ordan yaz canim hemen geliyim.
unuturmuyum cnm evet benımde öle oldu son zamanlar ama rabbım sabır verdi hayırlısı işallah rabbım cennet kokusunu aldırcak
slm bugün merkezden aradılar,martta tedaviye gelip gelmeyeceğimizi öğrenmek için..şubatta bir umut kendiliğinden olur diye umutlandık..yine olmadı..bize yine yollar gözüktü..martta maraton başlıyor yine..Allahım hayal kırıklığına uğratmasın inşallah bu sefer..bu sefer herşey yolunda gitsin inşallah..
işallah cnm rabbım senın ıçın uygun gördugun zaman bu sefer gelmiştir . allah herkese o duyguyu yasatsın
iyi yapiyorsun canim calismak guzel.
Amiinn.. ne güzel söyledin.. cennet kokusu.. bir umut bekliyorum, inşallah olacak..
slm bugün merkezden aradılar,martta tedaviye gelip gelmeyeceğimizi öğrenmek için..şubatta bir umut kendiliğinden olur diye umutlandık..yine olmadı..bize yine yollar gözüktü..martta maraton başlıyor yine..Allahım hayal kırıklığına uğratmasın inşallah bu sefer..bu sefer herşey yolunda gitsin inşallah..
bende martta baslıyacagım allahın ıznı ıle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?