2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

tm balım yarın gelirim konuşuruz tekrar gecmiş olsun balımm ii geceler

korkma ttalım bende olmadı benim kaderim buuu!!!!! sende bişi olmaz yok canım estafurullah nedeemk ....üşütmüşündür ondan az geliyordur dert etmee....sen iç hayıtı cnm... inşallah faydası olurr

cnm gecmis olsun tedavin hayirli olsun cnm benim
akşşam çok kötüydüm yeni yeni kendime geldim.... bakınayım dedim kızlar ne yapmış dedim....

Kizlar bugun rapor icin kan verdim tedaviye bir adim daha atmis oldum bakalim sonu bu sefer insallah iyi olacak

Hadi inssss cnm hersey guzel olacak ozaman senin icin allah isini rast getirsin cnm

cnm gecmis olsun tedavin hayirli olsun cnm benim

Hadi inssss cnm hersey guzel olacak ozaman senin icin allah isini rast getirsin cnm

hoş geldin canım nasılsın ?????

Kizlar bugun rapor icin kan verdim tedaviye bir adim daha atmis oldum bakalim sonu bu sefer insallah iyi olacak

hadi hayırlısı canım....inşallah böyle güzel devam eder....dualarımız seninleee

Saolun kizlar Allah herkese hayirli olani versin

amiiinn canım amiinn..... hiç stres yapma sıkıntı yapma kendini başka şeylere odakla kafanı dağıtıcak brşeyler........yoksa stres yaparsın sıkıntı yaparsın sonra üzülen sen olursun ki bunu istemem canım......

Cnm zaten calisiyorum isle ev le hastane arasi mekik dokuyorum inan dusunmeye zamanim nede halim kaliyo

Cnm zaten calisiyorum isle ev le hastane arasi mekik dokuyorum inan dusunmeye zamanim nede halim kaliyo

anlıyorum canım en iyisi de bu zaten!!!!!!inan ki!!! bende kendime meşkale buldum bende kafamı dağıtıyorum bir ara kafayı yiyordum ben kadın doğum doktor psikoloğa gitmen gerek diyordu .... o kadar kötüydüm ama Allaha şükürler olsun iyyiim son bir yıldır

Allah daha iyi etsin cnm bu topikler terapi gibi hic gormedigin tanimadigin senle ayni seyi yasadigini bildigin insanlar birbirine destek oluyo bundan daha ii pskolog yoktur cnm damdan dusenin halinden damdan dusen anlar ya bizide bizden daha iyi anlayacak kimse yoktur bence

eevet haklıın canım dün eşimlede onu konuştuk zaten kafanı dağıtıyorsun iyi geliyor sana diyor onun için bir şey demiyor buraya girmeme ilk aylar sakladım kızar diye ama kızmadı şükür....

eevet haklıın canım dün eşimlede onu konuştuk zaten kafanı dağıtıyorsun iyi geliyor sana diyor onun için bir şey demiyor buraya girmeme ilk aylar sakladım kızar diye ama kızmadı şükür....

Cnm ben bircok seyi burda ogrendim nette arastiriyordum ama yasayanlardan ogrenmek gercekten daha iyi oluyo ben opudan sonra ne kanamam oldu ne agrim transferden sonra eve gittim kusma basdonmesi siskinlik devlet hastanesi olunca ne hemsire ne doktor bisey demiyo megerse ohss olmusum bunu atlattim burda ogrendim tutmama sebebi oluyormus doktorla hemsirelerde bisey demedi o sancilari adet olup negatif sonuc alana kadar xektim simdi burda ogreniyorum bircok seyi

ketum canım benim çıkmam gerek pazara gideceğim geldiğimde gelmeye çalışırım görüşüürüz sonra yine olur mu? öpüyorum çok tekrar hayırlı olsun inşallahhhh

çok geçmiş olsun canım ohss hakkında bir kaç bişry okudum evet tüp bebeği yani bebeğin tutunmasını engelleyen bir hastalık bildiğim kadarıyla ... çok üzüldüm özede yaptırmama nedeniniz maddi yönden mi keşke özelde yaptırabilseydiniz!!!!!

merhaba benimde yaşım ufak sayılır ama doktorum önce aşılama dedi bence dene derim ben ilaca başladım kısmet olursa önümüzdeki hafta aşılama olucak inşallah tutar bu arada hangi doktora gidiyorsunuz ben bahçeci erbil bey harika bir doktar çok ilgili

hakkında hayırlısı olsun canım doktor aşılama tutma ihtimali çok düşük dedi......mecbur bende isterim yoksa aşılama yaptırmayı ama nasip işte.....olanın önüne geçilmiyor canım... hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun tedavin hayırlı olsun inşallah...
canım ben antalyadayım ........özel anadoluya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…