- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
peşimdemisin kıss beklerim ben genelde buradayım ama kociş yatmaya çağırıyor yarın görüşsek olur mu ilacı doktor vermesse kullanma sakınbak bana verdiği halde başıma ne geldi 30tl ye aldı dün kociş progestanı yarın alacağı jelde 75tl.. vallahi paralar şimdiden suyunu çekmeye başladıı....doktoruna sorda iç canım....belli olmazz sağol canım ...çok ama Allaha şükr duruurmuz iyi sıkıntı olmayacakkk
bişi daha diyecektim k. bakma hastahasta başını agrıtıyom
ya benm adetim iyice sapıttı2 gün iyi oluyo sonra damla damla 2 gün daha sonra bitiyo bu arada hayt içmeye başladım düzenlesin diye inş faydası olur sende olmamıştı beni korkkuttun :18:
tm balım yarın gelirim konuşuruz tekrar gecmiş olsun balımm ii geceler
akşşam çok kötüydüm yeni yeni kendime geldim.... bakınayım dedim kızlar ne yapmış dedim....
Kizlar bugun rapor icin kan verdim tedaviye bir adim daha atmis oldum bakalim sonu bu sefer insallah iyi olacak
cnm gecmis olsun tedavin hayirli olsun cnm benim
Hadi inssss cnm hersey guzel olacak ozaman senin icin allah isini rast getirsin cnm
Kizlar bugun rapor icin kan verdim tedaviye bir adim daha atmis oldum bakalim sonu bu sefer insallah iyi olacak
Saolun kizlar Allah herkese hayirli olani versin
amiiinn canım amiinn..... hiç stres yapma sıkıntı yapma kendini başka şeylere odakla kafanı dağıtıcak brşeyler........yoksa stres yaparsın sıkıntı yaparsın sonra üzülen sen olursun ki bunu istemem canım......
Cnm zaten calisiyorum isle ev le hastane arasi mekik dokuyorum inan dusunmeye zamanim nede halim kaliyo
anlıyorum canım en iyisi de bu zaten!!!!!!inan ki!!! bende kendime meşkale buldum bende kafamı dağıtıyorum bir ara kafayı yiyordum ben kadın doğum doktor psikoloğa gitmen gerek diyordu .... o kadar kötüydüm ama Allaha şükürler olsun iyyiim son bir yıldır
Allah daha iyi etsin cnm bu topikler terapi gibi hic gormedigin tanimadigin senle ayni seyi yasadigini bildigin insanlar birbirine destek oluyo bundan daha ii pskolog yoktur cnm damdan dusenin halinden damdan dusen anlar ya bizide bizden daha iyi anlayacak kimse yoktur bence
eevet haklıın canım dün eşimlede onu konuştuk zaten kafanı dağıtıyorsun iyi geliyor sana diyor onun için bir şey demiyor buraya girmeme ilk aylar sakladım kızar diye ama kızmadı şükür....
ketum canım benim çıkmam gerek pazara gideceğim geldiğimde gelmeye çalışırım görüşüürüz sonra yine olur mu? öpüyorum çok tekrar hayırlı olsun inşallahhhh
Cnm ben bircok seyi burda ogrendim nette arastiriyordum ama yasayanlardan ogrenmek gercekten daha iyi oluyo ben opudan sonra ne kanamam oldu ne agrim transferden sonra eve gittim kusma basdonmesi siskinlik devlet hastanesi olunca ne hemsire ne doktor bisey demiyo megerse ohss olmusum bunu atlattim burda ogrendim tutmama sebebi oluyormus doktorla hemsirelerde bisey demedi o sancilari adet olup negatif sonuc alana kadar xektim simdi burda ogreniyorum bircok seyi
sagol cnm iyiyim rose ayni seylerle gun geciyor cnm
İyi pazarlar cnm gorusuruz
Galiba bende varım bu yaza doğru bizde düşünüyoruz eşimde de bende de hiçbir sorun yok fakat 1,5 yıldır çocuğumuz olmuyor doktor yaşım küçük doktor isterseniz aşılama yaptırın dedi ama biz tüp bebek istiyoruz bakalım hayırlısı
merhaba benimde yaşım ufak sayılır ama doktorum önce aşılama dedi bence dene derim ben ilaca başladım kısmet olursa önümüzdeki hafta aşılama olucak inşallah tutar bu arada hangi doktora gidiyorsunuz ben bahçeci erbil bey harika bir doktar çok ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?