Aslina bakarsan devlette hemen hemen ayni paraya geliyo ozeldede yaptirirdim fakat tuttuktan sonra ordada tutar dedim esime esim hep ozel olsun istedi ben devlet bize bu hakki vermis kullanalim okadar ssk oduyoruz dedim
tühhh üzüldüm vallahi inan!! bunda da umarım bir hayır vardır canım ... rabbim veriyor rabbim alıyor canım karşı gelemeyiz ne yapalım inşallah bundan sonra herşey güzel olur.... aynı paraya geliyorsa bence artık özelde yaptır devlette pek ilgilenmiyorlar özelde herşeyinle ilgileniyorlar özelliklede tüp bebek merkezleri........ben bunu gördüm inanki
Ben busefer umutluyum ayni zamanda esimede su marankinin macun tarifinden macun hazirlattim onu yiyor bakalim kismetimizde ne varsa o olsun
umutlu ol tatlım tabikide inanmak yolun yarısı unutma bunu!! inşallah bebişlerimizi alacağız kucaklarımıza... sonrada burada benim bebeğim bugün bunu yaptı seninki şunu yaptı diye konuşacağız inşallahhhhhhhh
İnsallah cnm sizde sorun ne ilaclarin.yan etkisi gectimi bugun
merhaba,benim de 2.tüp bebek tedavim mart ayında başlayacak inşallah..ilki uzun protokoldü olmadı ne yazıkki,yumurta kalitesi düşüklüğü nedeniyle transferim gerçekleşemedi..ankarada anatolia da hakan hocanın hastasıyım,kendim başka şehirdeyim..şu anda beklemedeyim,bu sefer femara protokolü uygulanacakmış..hakkımızda hayırlısı inşallah..
merhaba,benim de 2.tüp bebek tedavim mart ayında başlayacak inşallah..ilki uzun protokoldü olmadı ne yazıkki,yumurta kalitesi düşüklüğü nedeniyle transferim gerçekleşemedi..ankarada anatolia da hakan hocanın hastasıyım,kendim başka şehirdeyim..şu anda beklemedeyim,bu sefer femara protokolü uygulanacakmış..hakkımızda hayırlısı inşallah..
canım ben polikistik over sendromlumuyum... kilo var regl olamıyorum ilaçsız .... eşimde de spermleri yavaş hareketliii..... ikkimizdede var sorun anlayacağın .... tam geçmedi ama bugün düne göre daha daha iyiyim canım dün çok kötüydüm yattığım yerde başım dönüyodu ....bugün bas dönmesi yok ama sersemlik hala var...
hakkında hayırlısı olsun canım doktor aşılama tutma ihtimali çok düşük dedi......mecbur bende isterim yoksa aşılama yaptırmayı ama nasip işte.....olanın önüne geçilmiyor canım... hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun tedavin hayırlı olsun inşallah...
canım ben antalyadayım ........özel anadoluya gidiyorum
Allah daha iyi etsin cnm yasin daha 22kilon nekadar fazla veremiyormusun kilo bendede var kilo ama sorun olmadi sukur
benimde tutma ihtimali yüzde 15 ama doktorum deneyelim dedi inşallah tutar rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah çok zor bir imtihan hamile haberi alınca bütün gün ağlıyorum rabbim kimseye aratmasın düşmanıma bile hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum ya tutmazsa diye :18::18:
İnsallah cnm bu sefer olur hepimizin umudu ve duasi bu
Merhaba arkadaşlar nasılsınız :) hepinizden önce olucak benim transferim dualarınızı bekliyorum cumartesi konturolü iple çekiyorum işallah herşey güzel geçer inanırmısnız kuş gibi yüreğim çarpıyo sanki daha önce tüp bebek yaptırmamışım ağlayışlarım umutsuzluklar hepsi bitti o yıkılışlarım yok içim yeniden mutluyum belkide daha önce böyle olmamıştım ilkinde sanki ben yaşamadım güzel rabbim hepimizin yanında olsun isteyen herkese nasip etsin ...........
amin inşallah canım,gerçekten çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç..Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?