kızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri
Rabbim hayırlı mübarek etsin canım, gönlüne göre olmuş ne güzel...bana da kız gibi dedi doktor bakalım haftasonu bi daha gidicemher aşaması heyecan verici, doktor kaç cm olduğunu söylediği zaman cetvelle parmağımı ölçüp nerdeyse parmağımı öpesim geliyo bebişim diye sağlıklı sıhhatli bi şekilde hepimiz kucağımıza alırız inş...
aynen canım her kont ayrı heyecan ayrı bi güzel bebişinin büyüdüğünü görmek dünyalara değişilmezbiziki de şu an 9.59 cm canım eşimin parmağı kadar rabbim neler yaratıyo işte inşş kuacağımıza almayı da nasip eder
seninki de bi an önce netleşir alışverişine başlarsın sende
aynen canım her kont ayrı heyecan ayrı bi güzel bebişinin büyüdüğünü görmek dünyalara değişilmezbiziki de şu an 9.59 cm canım eşimin parmağı kadar rabbim neler yaratıyo işte inşş kuacağımıza almayı da nasip eder
seninki de bi an önce netleşir alışverişine başlarsın sende
hayırlı olsun canım, kendi gibi pek cici bunlarinş giymesi de nasip olur...
geçen hafta doktor %90 kız deyince ben de bi kaç parça alışveriş yapmıştım, gelip gidip onlara bakıyorum seviyorum canım. aldığım şeyler hem erkek hem kız için kullanılabilecek renk ve tarzda zıbın takımları
inşşşş canım inşş rabbim o günleri de gösterir nasip ederçoooook güzeller, güzel günlerde giymek nasip olur işnşallah.
bu arada ben sana bi mesaj yazmıştım cnm bi önceki sayfada bişe sormuştum görmedin sanırım cinsiyet tahmini ile ilgili..
sağolsın canım inşş o günleri de görmek nasip olurhayırlı olsun canım, kendi gibi pek cici bunlarinş giymesi de nasip olur...
geçen hafta doktor %90 kız deyince ben de bi kaç parça alışveriş yapmıştım, gelip gidip onlara bakıyorum seviyorum canım. aldığım şeyler hem erkek hem kız için kullanılabilecek renk ve tarzda zıbın takımları%90 çok büyük bi olasılık canım kesin zaten kız bu saatten sonra yanılma payı olmazdır heralde valla insan almadan duramıyor ben eskide bebek mağazasının önünden bile geçmek istemezdim dün deli gibi eşimle mağaza aradık
ayyyy çok güzel... çok beğendim inşallah onları giydirip fotoğrafınıda atarsın bigün buraya
bende çok beğendim canım aldıkça alasım geldi ne güzelmiş bebeğime alışveriş yapmakinşş giydiğini görmekte nasip olur
inşşşş canım inşş rabbim o günleri de gösterir nasip eder
yazdım canım ama galiba sen farkedemedinilk tüp bebek dr erkek demişti diğer dr hep kız demişti dün de kesinleşti
sağolsın canım inşş o günleri de görmek nasip olur%90 çok büyük bi olasılık canım kesin zaten kız bu saatten sonra yanılma payı olmazdır heralde valla insan almadan duramıyor ben eskide bebek mağazasının önünden bile geçmek istemezdim dün deli gibi eşimle mağaza aradık
bende çok beğendim canım aldıkça alasım geldi ne güzelmiş bebeğime alışveriş yapmakinşş giydiğini görmekte nasip olur
cnm onu anladım da diğeri kız tahminini ne zaman yapmıştı ilk olaraktan. yani cinsiyet en erken kaçıncı haftada ortaya çıkıyor onu merak ettim. doktorun tahmın ettiğine göre önceden de anlamış olmalı onu sordum cnm aslında, merak işte
inşşşş canım inşş rabbim o günleri de gösterir nasip eder
yazdım canım ama galiba sen farkedemedinilk tüp bebek dr erkek demişti diğer dr hep kız demişti dün de kesinleşti
cnm onu anladım da diğeri kız tahminini ne zaman yapmıştı ilk olaraktan. yani cinsiyet en erken kaçıncı haftada ortaya çıkıyor onu merak ettim. doktorun tahmın ettiğine göre önceden de anlamış olmalı onu sordum cnm aslında, merak işte
ben yanlış anlamışım 2 hafta önce kont yine sorduğumuz da kız gibi ama net bişey söyleyemem demişti zaten kızlar geç kendini gösterirlermiş
ben yanlış anlamışım 2 hafta önce kont yine sorduğumuz da kız gibi ama net bişey söyleyemem demişti zaten kızlar geç kendini gösterirlermiş
anladım cnm erkek olsa 3 ay dolduunda bile belli edebilir o zaman, zaten genelde anlaşılamayanlar kız çıkıyor. geç anlaşıldığı için..
Allah mis kokulunu kucağında büyütmeyi nasip etsin cnm. bnımde 2. kontrol haftaya perşembe gunu zaman geçmiyor vala inş bizde o günleri görebiliriz..
anladım cnm erkek olsa 3 ay dolduunda bile belli edebilir o zaman, zaten genelde anlaşılamayanlar kız çıkıyor. geç anlaşıldığı için..
Allah mis kokulunu kucağında büyütmeyi nasip etsin cnm. bnımde 2. kontrol haftaya perşembe gunu zaman geçmiyor vala inş bizde o günleri görebiliriz..
aynen canım zaten erkekten kıza dönen çokta kızdan pek erkeğe dönen yok gibine dense o çıkıyo inşş canım inş rabbim hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin bende ilk haftalar nasıl geçecek diye kendi kendimi yedim bitirdim ama çok şükür allahın izniyle geçiyo
yaaaaa çok şekerler.....içinde birşey yokken bile insanın alıp kucağına sevesi geliyor bu kıyafetleri....allahım sağlıklı bir şekilde giydirmeyide nasip etsin inşallah..... eşim beni durdurmuyor ne zamandır... gidelim birşeyler alalım diye....bende daha erken diyorum...ben ondan daha sabırsızım aslında gitsem deli gibi alışveriş yaparım da....şu bir kaç haftayı da bir atlatayım da...zaten doktor bana %90 kız dedi ama....cuma yada pzt tekrar gideceğiz 2li taramanın sonucunu almaya o zaman tekrar bakarız dedi doktor....o zaman kesin söylerim dedi...bakalım artık ondan sonra bende alırım bir şeyler herhalde....
Yok canim igneyle jel yok progedtan hapi sabah akşam fitil gibi kullaniyorum aay ne hayaller ne hayaller tahmin edebiliyorum halinizi cunku ayniyiz ay allahim nolur sen kimseye evlat aratma yarabbimbizde erkek diye seviyoruz babası ne hayyaller kuruyo oğluyla maça gidicekmiş kendi acayip gs lı :) neler neler.. ben de kız delisiyim. yani ne olursa olsun bizim için çook biyik bir sevinç olucak. Allah sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
kanaman kesildi demek cnm kahverengi olması iyi bişey. hafta bire düştü benım progestan iğnelerim. her gun jel var tabi. sende kullanıyorsun diymi hala
kızlar bende bugun bebeğimi gördüm :) ama dertlerım bıtmıyo yıne etrafında kanlanma var bıraz dedı.. ve test sonuçlarım bıraz kotu çıktı tsh aşırı düşük dahılıyeye gıttım tekrar tahlıl verdım birazdan da guatr için ultrasona gırcem dua edın kötü bır şey çıkmasın
Canim bak ilk 3 ayda tsh düşük cikiyomys benimde öyle cikti hatta jinekolog kizdi niye sağlık ocağı tahlil yaptirdi diye bu degetlerin gecerliligine 16. Haftada bakicaz dedi daha sonra başka bi dr da gittim o da 8. Haftanin kan değeri diyince bakmadi bile tahlilere korkma yani ilac verirse dahiliyeci sakin jinekologa sormadan kullanmakızlar bende bugun bebeğimi gördüm :) ama dertlerım bıtmıyo yıne etrafında kanlanma var bıraz dedı.. ve test sonuçlarım bıraz kotu çıktı tsh aşırı düşük dahılıyeye gıttım tekrar tahlıl verdım birazdan da guatr için ultrasona gırcem dua edın kötü bır şey çıkmasın
7. haftaya yeni girdim.kesemizide gördük kalp atışını da gördük. Ama kalp atışını sesini
duymadik. Çünkü başka bir doktora baktirdim.oda sadece kalp atıyor bir sorun yok dedi ama ses felan duymadim.kendi tüp bebek doktoruma pazartesi günü gidicem. Sizler kaçıncı hafta da kalp atışını duydunuz.
Canim bak ilk 3 ayda tsh düşük cikiyomys benimde öyle cikti hatta jinekolog kizdi niye sağlık ocağı tahlil yaptirdi diye bu degetlerin gecerliligine 16. Haftada bakicaz dedi daha sonra başka bi dr da gittim o da 8. Haftanin kan değeri diyince bakmadi bile tahlilere korkma yani ilac verirse dahiliyeci sakin jinekologa sormadan kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?