kızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri
kızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri
sağol canım canım valla bugün ayaklarım yere basmıyor sevinçtenoyyy yerim ben senin kızını...maşallah allah sağ salim kavuştursun sizi...doktor da bana 11. hafta kız 12. hafta erkek dedi geçen hafta gitmedik...benim de gönlümden kız geçiyordu...yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...erkekte pek yanılma olmuyormuş.erkek diye alıştırdık kendimizi...heralde yarın kesin birşey söyler...
tüp bebek dr erkek diğer dr hep kız demişti nihayet kız olduğunu anlaşıldı canımsenin doktorun daha önce de kız demişti dimi yanlış hatırlamıyorsam...cinsel organı tam olarak görünüyormuydu yani sen gördün mü???
sağooool canım benim rabbim inşş sizlere de göstersin bu günlerirayyyy gözün aydınnn canımherkesın kızı oluyo bana kıss kalmıcak bu gidişle
amiiiiiiiiiin canım benim inşşşşOhh masallah canim darisi bizim basimiza insallah gozunaydin
valla canım biz de çok sevindik sağolsın darısı sizlerin de başınaayyyy canımmm ne güzel...gözün aydın...hem allah gönlüne göre vermiş...hemde sağlığı iyi çok şükür....darısı bizim başımıza....
ay canımmaşallah ya benim de 2 aralık dı transferim değerlerin nasıldı acaba bende yarın gidecgeg.kese için kaçml olmuşkese
Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin
canım benimkide 550,63 acaba benimde ikiz olabilirmi :) ay çok heycanlı
Canım benim ben buraya bakana kadar sen keseni gormussun bile tebrik ederim çok. .. benim degerlerim 10.gun 209 12.gun 501 26. Gun 3300 du. Heyecanla kalp atislarini bekliyorum. Kesmde 56 mm
Allahim ne guzel belli olmus oof ben hem kiz olsun citirik bisey diyorun sonra diyorum ki yok ya tos tos bi oglan olsun allahim ne olursa olsun bi aanevvel evvel gecsin haziran olsun kocamda tosuncuk diye seviyoo adama malum mu oluyo ne sanki benimki erkek gibi geliyo bana kananam da kahverengiye dindu hepinizden allah razi olsun aysegulcum dikkat et kendine canim cok ayakta kalmaktanda olur dedi allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallahkızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri
Allahim ne guzel belli olmus oof ben hem kiz olsun citirik bisey diyorun sonra diyorum ki yok ya tos tos bi oglan olsun allahim ne olursa olsun bi aanevvel evvel gecsin haziran olsun kocamda tosuncuk diye seviyoo adama malum mu oluyo ne sanki benimki erkek gibi geliyo bana kananam da kahverengiye dindu hepinizden allah razi olsun aysegulcum dikkat et kendine canim cok ayakta kalmaktanda olur dedi allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallah
Ayyy demeeeheyecanladírdın beni havvamm kardesimm oyle hissediyosan oyledir, hem baksana degerler aynīymıs ikinizin
Teyzesine ugur getirdi yegenlerim ve senin duaların ,söyleyeyim de sevinn
Tedavim 2 subatinnsallahh transferim dogum gunumde,yaradanımmm nasip et
sağol canım benim inşş rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip etsinmaşallah canım darısı bize alrsın artık süslü süslü kıyafetler ne güzel...esra erolunda kızı oluyomuş odabugün açıkladı
tşk ederim kuzum darısı hepinizin başına olur inşşAyy canım benim tebrik ederim. Ben şuanda o duyguyu düşünemiyorum bile. Ne kadar da mükemmel bir duygu.
Allahim ne guzel belli olmus oof ben hem kiz olsun citirik bisey diyorun sonra diyorum ki yok ya tos tos bi oglan olsun allahim ne olursa olsun bi aanevvel evvel gecsin haziran olsun kocamda tosuncuk diye seviyoo adama malum mu oluyo ne sanki benimki erkek gibi geliyo bana kananam da kahverengiye dindu hepinizden allah razi olsun aysegulcum dikkat et kendine canim cok ayakta kalmaktanda olur dedi allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallah
Ayyy demeeeheyecanladírdın beni havvamm kardesimm oyle hissediyosan oyledir, hem baksana degerler aynīymıs ikinizin
Teyzesine ugur getirdi yegenlerim ve senin duaların ,söyleyeyim de sevinn
Tedavim 2 subatinnsallahh transferim dogum gunumde,yaradanımmm nasip et
Rabbim hayırlı mübarek etsin canım, gönlüne göre olmuş ne güzel...bana da kız gibi dedi doktor bakalım haftasonu bi daha gidicemher aşaması heyecan verici, doktor kaç cm olduğunu söylediği zaman cetvelle parmağımı ölçüp nerdeyse parmağımı öpesim geliyo bebişim diye sağlıklı sıhhatli bi şekilde hepimiz kucağımıza alırız inş...
nasıl yani benim 22 gün degerim3400 ve kesem 5.6 mm senin 56 mı doğru degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?