Cogul gebelik te artış fazla oluyor bırde dıs gebelik te .dış gebelik olmadığı kesinleşmiş kaç kese gorundu
kızlar herşey yolunda ama be bebeğe bişe olursa diye çok endiişeleniyorum. ben aslında böyle biri diildim şimdi böyle oldum.
kan testını de 4 kez tekrarlamıştım ilk öğrendiğimde. geçen cuma bebeği gördük kalp atışını gördük ama içimdeki endişe bitmiyor ben mi anormalim acaba ya
evet anormalsin :18::18::18::18:ama hepimiz deliyiz ya rahat ol stres yok ben de bebeğimi kalp atışını duysam oh diyeceğim zil takıp oynıyacagım
Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin
cnm kendine çok dikkat et mümkünse kalkma yataktan bi süre dinlen çok geçmiş olsun
evet anormalsin :18::18::18::18:ama hepimiz deliyiz ya rahat ol stres yok ben de bebeğimi kalp atışını duysam oh diyeceğim zil takıp oynıyacagım
Sagol canim dinleniyorum insallah bi daha olmaz sanirim gelisimi duran keseyi tamamen attim bu atada dr a birak iki kereyi yirmi kere de gitsen rahatlamazsin her gun ayni stres yasaniyo acaba iyimi acaba bisey oldu mu buyuyo mu doğurana kadar rahat yok anliyacagin saglikli sihhatli bi gorsek o günleri hepimuz rahatlasak
cnm sen kaçsın bu arada. ben 5+6 da kalp atımını gördüm vajinal ultrasondan.
bende son adet tarihinden sayarsam 5+1 canım 3 gün embriyosu bu da önemli tabi 2 aralık transfer
şu anda kesen görünür cnm ama kalp atışı için bikaçgun daha sabretsen haftasonuna kadar her ıkısını de görebilirsin inşallah.
kesemi bugün gördüm işte 5.6mm pazarteside kalp atışını inş. senin değer kaçtı en son kan ve kese ölçümü birde yolk sac göründümü sende dr dedimi böyle birşey
Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin
kan sonucumda çıkmış cuma 1244 di bugün ise3410 niye %100 katlamıyor hep benim böyle gidiyor
Yatıyorum zaten insallah bi daha olmaz durdu cok şükür benim gelisimi duran ikinci bi bebisim vardi galiba o gitti dr da oyle düşünüyocanım çok geçmiş olsun dikkat et kendıne... en az 10 gun yat ınan çok ıyı gelıyo.. wc harıcı kalkma.. allahım bebeklerımızı bıze bağışlasın...
Yatıyorum zaten insallah bi daha olmaz durdu cok şükür benim gelisimi duran ikinci bi bebisim vardi galiba o gitti dr da oyle düşünüyo
Yatıyorum zaten insallah bi daha olmaz durdu cok şükür benim gelisimi duran ikinci bi bebisim vardi galiba o gitti dr da oyle düşünüyo
kızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?