2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar herşey yolunda ama be bebeğe bişe olursa diye çok endiişeleniyorum. ben aslında böyle biri diildim şimdi böyle oldum.
kan testını de 4 kez tekrarlamıştım ilk öğrendiğimde. geçen cuma bebeği gördük kalp atışını gördük ama içimdeki endişe bitmiyor ben mi anormalim acaba ya

evet anormalsin :18::18::18::18:ama hepimiz deliyiz ya rahat ol stres yok ben de bebeğimi kalp atışını duysam oh diyeceğim zil takıp oynıyacagım

evet anormalsin :18::18::18::18:ama hepimiz deliyiz ya rahat ol stres yok ben de bebeğimi kalp atışını duysam oh diyeceğim zil takıp oynıyacagım

öyle olmuyormuş işte , bende öyle diyordum. şimdi iyimi diye merak ediyorum. sanırım 2 kez daha doktora gitsem ancak rahatlarım:18:

Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin

cnm kendine çok dikkat et mümkünse kalkma yataktan bi süre dinlen çok geçmiş olsun

cnm kendine çok dikkat et mümkünse kalkma yataktan bi süre dinlen çok geçmiş olsun

Sagol canim dinleniyorum insallah bi daha olmaz sanirim gelisimi duran keseyi tamamen attim bu atada dr a birak iki kereyi yirmi kere de gitsen rahatlamazsin her gun ayni stres yasaniyo acaba iyimi acaba bisey oldu mu buyuyo mu doğurana kadar rahat yok anliyacagin saglikli sihhatli bi gorsek o günleri hepimuz rahatlasak

cnm sen kaçsın bu arada. ben 5+6 da kalp atımını gördüm vajinal ultrasondan.

cnm kanaman o yüzden olmuştur senin bozulan kese gnedeniyle. gözün aydın o zaman ii birşeydir tamamen kaybolması. bebeğine yer açılmış oldu. Allah ona sağlık versin.
diken üstünde olmak da kötü birşey. sevinirken endişelenmek gibi acayip duygular içerisindeyim. çoğu kişide vardır demekki bu durum. sonuçta biz çok istedik onları, Allah ayırmasın bebeklerimizi bizden

bende son adet tarihinden sayarsam 5+1 canım 3 gün embriyosu bu da önemli tabi 2 aralık transfer

şu anda kesen görünür cnm ama kalp atışı için bikaçgun daha sabretsen haftasonuna kadar her ıkısını de görebilirsin inşallah.

şu anda kesen görünür cnm ama kalp atışı için bikaçgun daha sabretsen haftasonuna kadar her ıkısını de görebilirsin inşallah.

kesemi bugün gördüm işte 5.6mm pazarteside kalp atışını inş. senin değer kaçtı en son kan ve kese ölçümü birde yolk sac göründümü sende dr dedimi böyle birşey

kesemi bugün gördüm işte 5.6mm pazarteside kalp atışını inş. senin değer kaçtı en son kan ve kese ölçümü birde yolk sac göründümü sende dr dedimi böyle birşey

Cnm doktorum ölçtü falan da bana demedi bişey bende sormadım. o kadar heyecanlıydım ki hiç birşey soramadım. doktorun tüm anlattıklarını da unuttum ilaçlar hakkında, donerken yolda telefon edip sordum düşün yani
kan değerim en son ayın 15inde 4185 ti. ben ayın 20 sinde ilk defa gitmiştim öyle gördüm bebişi.

Inşallah iyidir canim bu aksam kanamam oldu benim cok korkum sanirim fazla gezdim tozdum hemen dogum evine gittik mutlak istirahat dedi dr yatiyorum galiba baya bisure yatcam oof allahim kimseye yasatmasin

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendıne... en az 10 gun yat ınan çok ıyı gelıyo.. wc harıcı kalkma.. allahım bebeklerımızı bıze bağışlasın...

kan sonucumda çıkmış cuma 1244 di bugün ise3410 niye %100 katlamıyor hep benim böyle gidiyor

Cnm ya aceleyle yanlış anlamışım seni.ben ıkı gun sonra ki degerin 3400 cıktı sandım oyuzden cogul gebelik dusundum. Senın artıslar % 60 ın ustunde. Sıkıntı yok yani % 60 artması yeterli

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendıne... en az 10 gun yat ınan çok ıyı gelıyo.. wc harıcı kalkma.. allahım bebeklerımızı bıze bağışlasın...
Yatıyorum zaten insallah bi daha olmaz durdu cok şükür benim gelisimi duran ikinci bi bebisim vardi galiba o gitti dr da oyle düşünüyo

Yatıyorum zaten insallah bi daha olmaz durdu cok şükür benim gelisimi duran ikinci bi bebisim vardi galiba o gitti dr da oyle düşünüyo

yaa öyledir o zaman.. aman diğerine bişe olmasın sen yat dınlen keyfını çıkar hatta.. herşey ayağına gelsin

kızımla beraber biz geldikkk allahın izniyle kızım oluyo çok şükür rabbime gönlüme göre verdi nasip etsi binlerce kez şükürler olsun bebişim de çok iyi hatta bugün bişeyler aldık kızımıza ilk cicileri

çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğini korusun inşş hiç kalkma sürekli yat dinlen allaha emanet olun

çok geçmiş olsun maalesef bu kanamaları birçoğumuz yaşadık korktuk...bana 12 hafta çok dikkat et sonra halay bile çekebilirsin diyolardı ama ben tam ohh 12 hafta bitti derken kanamam oldu azdı ama yine de insanın yüreği ağzına geliyor...maddi manevi çok zor günler geçirdik hepimiz...sanırım normal hamileliklere göre daha dikkatli olmalıyız kendimizi çok yormadan bu süreci atlatacağız inşallah...Allah hepimize yardım etsin güç versin sabır versin...

oyyy yerim ben senin kızını...maşallah allah sağ salim kavuştursun sizi...doktor da bana 11. hafta kız 12. hafta erkek dedi geçen hafta gitmedik...benim de gönlümden kız geçiyordu...yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek...erkekte pek yanılma olmuyormuş.erkek diye alıştırdık kendimizi...heralde yarın kesin birşey söyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…