Oooff yaa patladim evde otur otur
Aynen bende bi de evde durunca hep biseyler yiyorum yaa sonum kötü :))valla canım ben de 2,5 aydır evdeyim market dışında bir yere çıkmıyorum.evin içinde dolanıp duyruyorum...şubatın 10 una kadar da evdeyim...çalışmak yokk
Aynen bende bi de evde durunca hep biseyler yiyorum yaa sonum kötü :))
Aynen bende bi de evde durunca hep biseyler yiyorum yaa sonum kötü :))
hamişler ben bugün tahlil sonucum çıkınca gittim doktora...çok şükür 2li tarama sonucu temiz çıktı....bu arada % 100 kızım geliyor inşallah.....eşimde dayanamayıp beni bebek kıyafetleri satan bir yere götürdü...illa birşey almak istiyorum kızıma dedi...ilk eşyasını ben almak istiyorum dedi....bizde hastane çıkışı takımı aldık...daha erken ama...dayanamadık... güzel sağlıklı günlerde giymek nasip etsin inşallah....
hamişler ben bugün tahlil sonucum çıkınca gittim doktora...çok şükür 2li tarama sonucu temiz çıktı....bu arada % 100 kızım geliyor inşallah.....eşimde dayanamayıp beni bebek kıyafetleri satan bir yere götürdü...illa birşey almak istiyorum kızıma dedi...ilk eşyasını ben almak istiyorum dedi....bizde hastane çıkışı takımı aldık...daha erken ama...dayanamadık... güzel sağlıklı günlerde giymek nasip etsin inşallah....
Decavit ne zaman aklima gelirse o zaman iciyorum ac tok fark etmiyo ama demir hapini kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum onu da dr dedı ecz ac ic der sakin ac icme miden mahvolur dedi hakkikaten bikere mecburen ac ictim gece öldüm resmensana birşey sormak istiyorum decavit ve demir hapını doktor bana da yazdı.bir de magnezyum yazdı bacaklarım çok ağırıyordu geceleri uyutmuyordu beni.magnezyum eksikliğinden oluyomuş.hatta ilerleyen zamanlarda kramplar giriyomuş.
sen decavit ve demir hapını günün hangi saatinde alıyorsun?aç mı tok mu???
aynen bende bütün gün sıkıtıdan patla durOooff yaa patladim evde otur otur
hayırlısı olsun canım testin temiz gelmiş çok şükürHayırlı olsun canım.benim de ikili test temiz çıktı oğlumuz olacak inşallah...
Decavit ne zaman aklima gelirse o zaman iciyorum ac tok fark etmiyo ama demir hapini kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum onu da dr dedı ecz ac ic der sakin ac icme miden mahvolur dedi hakkikaten bikere mecburen ac ictim gece öldüm resmen
kızlar 2'li testte değer 50 altındaysa erkek 50 üstündeyse kız oluyo
Hadi maşallah canım, gözün aydın. Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel günlerde giydir :))
Hayırlı olsun canım.benim de ikili test temiz çıktı oğlumuz olacak inşallah...
a
bugün hep güzel haberler burda maşallah canım senin de testin iyi çıkmış gözünüzyadınayyyy ayyyy kızımıza da ilk cicileri alınmış güle güle iyi sağlıklı günlerde giymesi nasip oluır canım inşşş
kızlar 2'li testte değer 50 altındaysa erkek 50 üstündeyse kız oluyo
evet canım kızlara oğlan da lazım dimi amahayırlısı olsun canım testin temiz gelmiş çok şükürdemek oğluşun geliyor rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşş
saol canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla doğururuz bebişlerimizi...eeee sizin kızlara bir oğlan lazım dimi...
valla bende çok duydum canım genel de çıkıyo benim 72 çıkmıştı hatta ben sonucu dr göstermeden eşime kesin kız demiştim öyle de olduben de duymuştum serbest bhcg değerine göreymiş.benim 27 çıkmıştı.doktora sormuştum yok öyle birşey demişti...ben de doğrulanıyor.seninki kaç çıktı?
2li testteki değermi canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?