çook dua etçezzz , güzel rüyalar içinde uyuycaazzz ve yarın meleklerle konuşucazz :):) bayıltma beni burdaa , gelir gelmez yaz bitanemmmmm
ah kuzum benim ya kıyamam ben sana inşş kurtulsun bi an önce kusmalarındanmaşallahhh size imreniyorum valla keşke benimde canım sıkılabilse ölüyorum bulantılardan :26: resmen sürünüyorum hele sabahları tam bir faciaa.. allaha şu mübarek cuma günü yalvarıyorum geçsinde azıcık hamileleğimin tadını çıkarayım diye...
of gerçekten bunaltıcı evde hapis olduk ama değer kuzularımız için pazartesi olsaydı bir görseydim belki kalp atışınıda duyarım 6 haftalık oluyor o zaman oh diyeceğim herhal
of gerçekten bunaltıcı evde hapis olduk ama değer kuzularımız için pazartesi olsaydı bir görseydim belki kalp atışınıda duyarım 6 haftalık oluyor o zaman oh diyeceğim herhal
giz78 sizin sorununnuz nedir benimki pkos doğum tarihinizle aynıyız:) o yüzden sordum
bende de pko vardı canım beni 5 yıl uğraştırdı çok zor bi hastalık
canım benim fsh yüksekti döllenme olmuyordu 6 yıl olacak evleneli şükür şimdi
canım benim fsh yüksekti döllenme olmuyordu 6 yıl olacak evleneli şükür şimdi
canım sağol cvp icin sen şimdi hamilemisin ya bunu yazarken bile ellerım titriyor yaşın kac nerde tedavi oldun tüp mü ya kusura bakma pkos bulunca soru üstüne soru....
hiç uğramadın canım merak ettim çok bel ağrın da vardı inşş iyisinizdir :26:
tşk ederim cvp icin yani siz pkos deyilmiydiniz?
hamişler ben bugün tahlil sonucum çıkınca gittim doktora...çok şükür 2li tarama sonucu temiz çıktı....bu arada % 100 kızım geliyor inşallah.....eşimde dayanamayıp beni bebek kıyafetleri satan bir yere götürdü...illa birşey almak istiyorum kızıma dedi...ilk eşyasını ben almak istiyorum dedi....bizde hastane çıkışı takımı aldık...daha erken ama...dayanamadık... güzel sağlıklı günlerde giymek nasip etsin inşallah....
Ankarada gebelik takibi için hangi doktora gidiyorsunuz???tüp-bebek doktorumu artık degistirmek istiyorum. ..
ah kuzum benim ya kıyamam ben sana inşş kurtulsun bi an önce kusmalarındanbak ben can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım yatsam yatamıyorum bile
canım bizi kış sedromu vurdu
hadi canım hayırlı olsun gülü gülü giysin pıtırcık:)
sağol canım....amin inşallah...allahıma bin şükür bugünleri de gördük....allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?