2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

çook dua etçezzz , güzel rüyalar içinde uyuycaazzz ve yarın meleklerle konuşucazz :):) bayıltma beni burdaa , gelir gelmez yaz bitanemmmmm

canımıniçi bitanem, haber vericem zaten sen heeep aklımdasın seninde mutlu haberlerini alınca heralde bu dünyada benden daha mutlu kimse olamaz bitanemmmmmm...gelir gelmez yazarım canımıniçi

ah kuzum benim ya kıyamam ben sana inşş kurtulsun bi an önce kusmalarından bak ben can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım yatsam yatamıyorum bile
of gerçekten bunaltıcı evde hapis olduk ama değer kuzularımız için pazartesi olsaydı bir görseydim belki kalp atışınıda duyarım 6 haftalık oluyor o zaman oh diyeceğim herhal

canım bizi kış sedromu vurdu

of gerçekten bunaltıcı evde hapis olduk ama değer kuzularımız için pazartesi olsaydı bir görseydim belki kalp atışınıda duyarım 6 haftalık oluyor o zaman oh diyeceğim herhal

giz78 sizin sorununnuz nedir benimki pkos doğum tarihinizle aynıyız:) o yüzden sordum

bende de pko vardı canım beni 5 yıl uğraştırdı çok zor bi hastalık

canım sağol cvp icin sen şimdi hamilemisin ya bunu yazarken bile ellerım titriyor yaşın kac nerde tedavi oldun tüp mü ya kusura bakma pkos bulunca soru üstüne soru....

canım sağol cvp icin sen şimdi hamilemisin ya bunu yazarken bile ellerım titriyor yaşın kac nerde tedavi oldun tüp mü ya kusura bakma pkos bulunca soru üstüne soru....

ne kusuru canım sor tabievet canım çok şükür hamileyim ilk tüp bebek denemem de rabbim nasip etti çok şükür yaşım 27 izmir de oturuyorum ben canım orda yaptırdım inşş sen de bi an önce kavuşursun evladına hayırlısıyla

hadi canım hayırlı olsun gülü gülü giysin pıtırcık:)

ah kuzum benim ya kıyamam ben sana inşş kurtulsun bi an önce kusmalarından bak ben can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım yatsam yatamıyorum bile

canım bizi kış sedromu vurdu

canım benim şükret haline bir ağrın derdın olmasında tek sıkıntı can sıkıntısı olsun.. yemek yemeye çalışmak işkence oldu yemesem aç durunca daha beter oluyom sususzluktan içim yanıyo valla su içemiyorum.. çok garip durumlarmış bunlar bı yedığımı bır daha görmek ıstemıyorum .. şükrediyorum kış günler kısa vallahi akşam olup yatağa gıderken gün bıtıyo bı gun daha geçti diye gün sayıyorum şu 3 ayım bıtse allahın izniyle bulantılarım hafıflese doya doya yemek yıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…