2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

merhaba kızlar bizde dün kesemizi ve yolk sacımızı görük drum herşey yolunda 7 ocakta kalp atışı için gidicez bugün 5. haftam bitiyor
erken değil dimi 7 ocak 5. gün transferi oldum .. hatta kesenin içinde çok küçücük nokta vardı :)
ALLAH ım hepimize sağlıkla almayı nasip etsin hatta ilaçlarım biticek belki 4 ocakta gidebilirim
inş bende duyar yada görürüm kalp atısını

kızlar transferim 7 aralıkta oldu bugün 5+0 oluyorum ben değilmi

Son düzenleme:
demir hapını doktor bana da kahvaltıdan önce iç dedi.bir dahaki gittiğimde bi r daha sorayım...yalnız ilaçtan sonra en az 2 saat süt içmmemek gerekiyormuş...
Evet protein almamak gerekiyomus ama portakal mandalina filan yense iyi okur yaziyodu internette bi yerde gynoferon demir hapimin adi

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun.... büyük gün geldi yarın kesemizi görmeye gidicez çok heycanlıyım bu gece nasıl uyurum bilmiyorum.. inşallah herşey yolundadır 7.haftanın içerisindeyim... engeç ben görüyorum heralde aranızda olsun neyse hayırlısı olsun çok merak ediyorum

Son düzenleme:

canım gözün aydın ne güzel bebişini görmüşsün,yarında ben görcem inşallah 11.45 te ayyy bayılıcam heycandan... senin kan değerin kaçtı canım 12. gün ?

cnm hadi bakalımm güceksin tabi inşallah hem de kalp atışınıda görürsün güzel haberlerini bekliyorum
bende yarın normal doktoruma gidicem tüp bebek doktoruma devam etmicem. buyumuştur benım çekirdek çok merak ediyorum onu

inşallah canım doktorunu değiştirirken, tüp bebek doktoruna haber veriyomusun peki???

inşallah canım doktorunu değiştirirken, tüp bebek doktoruna haber veriyomusun peki???

ona kontrole gidicem nm haftaya son kez. o zaman vedalaşırım. hediye almıştık geçen hafta gidişimde ama vedalaşamadım kontrole çağırınca

canım gözün aydın ne güzel bebişini görmüşsün,yarında ben görcem inşallah 11.45 te ayyy bayılıcam heycandan... senin kan değerin kaçtı canım 12. gün ?

az kaldı canım, son 24 saat :) inş güzel haberlerle gelirsin... belki de iki tane olur belli mi olurhadi hayırlısı bakalım

canım 5. gün embriyosu 9. gün 142,38 11. gün 352,02 16. gün 3471 di
tşkler canım inşallah sende görürsün kalp atısınıda görebilirsin 7 haftada görülüyormuş :)

çok şükür canım görmüşsün bebeğini inşş kalp atışlarınıda duymak nasip olur benim de 5. gün embriyosuydu 8. haftada da pıt pıtları duymuştum
senin ve hepimizin cuması mübarek olsun canım inşş yarın kont miniğini görürüsün kuzum herşey yolundadır

az kaldı canım, son 24 saat :) inş güzel haberlerle gelirsin... belki de iki tane olur belli mi olurhadi hayırlısı bakalım

inşallah bitanem benimmm bugün saatler geçmez benim için hayatımın en heycanlı en mutlu günlerini yaşıyorum... Rabbim herkese tattırsın bu duyguları...:119::119::119::119::119:

inşallah canım benim çok mutluyum... eşim benden daha çok heycanlı miniğimizi görürüz inş. sağlıcakla

inşallah canım benim çok mutluyum... eşim benden daha çok heycanlı miniğimizi görürüz inş. sağlıcakla

çok haklısın canım benim dünyalara değişilmez bu guygular bu anlar binlere kez üşürler olsun rabbimize hamdolsun

çok haklısın canım benim dünyalara değişilmez bu guygular bu anlar binlere kez üşürler olsun rabbimize hamdolsun

evet canım çoooooooook şükür Rabbimize...annelerimiz babalarımız dışında kimse bilmiyo henüz hamile olduğumu söylemedik...3 ay dolsun ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz

evet canım çoooooooook şükür Rabbimize...annelerimiz babalarımız dışında kimse bilmiyo henüz hamile olduğumu söylemedik...3 ay dolsun ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz

canım siz iyi dayanıyosun valla biz daha öğrendiğimiz gün bütün aileye söylemiştik hatta ben test yaptığım akşam anneme söyledimo kadar içim de birikmiş o söyleme duygusu tutamadım kendimi sevincimi bi an önce paylaşmak istemiştim

offff ya ne can sıkıntısı

maşallahhh size imreniyorum valla keşke benimde canım sıkılabilse ölüyorum bulantılardan :26: resmen sürünüyorum hele sabahları tam bir faciaa.. allaha şu mübarek cuma günü yalvarıyorum geçsinde azıcık hamileleğimin tadını çıkarayım diye...

of gerçekten bunaltıcı evde hapis olduk ama değer kuzularımız için pazartesi olsaydı bir görseydim belki kalp atışınıda duyarım 6 haftalık oluyor o zaman oh diyeceğim herhal

çook dua etçezzz , güzel rüyalar içinde uyuycaazzz ve yarın meleklerle konuşucazz :):) bayıltma beni burdaa , gelir gelmez yaz bitanemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…