- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Oylemi diosun cnm???
Olabilir tabi devamı gelmediyse korkma. Ama bence gene de bi idrar testi yap Ultra hassas olandan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylemi diosun cnm???
Oylemi diosun cnm???
Kanamasi olup hamile kalanda var dioo bide diokiii kanama hamilelikte olumsuz dio,, kanamam bir anda 1kez oldu acikpembe adet gbi yogun sonra bi dha gelmedi
maşallah canım bi de ben duysam öle ağır bi yük kalkcak ki üstümdençok korkuyorm ya...5+3 olduk bugün. haftaya pzt gitcz dr a nasıl geçecek bilmiorm 1 hfta
maşallah canım bi de ben duysam öle ağır bi yük kalkcak ki üstümdençok korkuyorm ya...5+3 olduk bugün. haftaya pzt gitcz dr a nasıl geçecek bilmiorm 1 hfta
Evettt aliyorum dusuk onleyici,,, hayir daha testime 4gunum var, doktor gununu bekle dedi, kanama gebelik ustunde etkisi olumsuz dediiiiiii bn mafffff oldum o ann(((((((((((
Doktor mutlaka gununu bekle dediiiiiiii((((( kanama olmasiiii gebelik ustunde olumsuzmusssssssss
(((((
naz canım benimde 5+3![]()
Ins duyarsin canm gercekten insanin ustunden yuk kalkiyo asil o zaman hamileligin farkins variyosun. Gecer canm insana gecmiyo gibi geliyo ben 20 gun beklicem bidaha gtmek icin cok uzun geliyo insana
bencede yerlşme kanaması bu cnm
Canm yerlesme kanamasidir o hem acik pembe diyosun. Doktorun abartmis bence benim doktor ole kanaman olursa korkma demisti kirmizi kanama olmasin dedi. Sen doktoruna cok takilma gt ve kan testi yap gununde tekrar yaparsin cnm.
canım benizde pazartesi günü iki üç damla pembemsi akıntı oldu bende tedirgin oldum ama sıkma canını kullandığımız jelden olabilir onun plastiğinin kenarlarında bazen ufak kıymıklar oluyo bazende ilaç tahriş ediyo bazende yerleşme kanaması olabiliyor seninki açık pembeymiş koyu olursa korkun diyorlar ben doktoruda aramadım valla
Ya inanki bu doktorlar hastaya konuşmayı bilmiyo.. Benim doktorum olabilir olursa da hiç korkma bisi olmaz demişti herkesin bünyesi aynı degil gülüm belkide yerleşme kanamasıdir zaten pembe diyosun ve devam etmemiş bence bugun olan bi lekeye bebeğinin tutmasının bi alakası uok o tuttuysa coktan tuttu zaten.. Bence hiç olmamamis gibi duşun test gunünü bekle..stres yapma..
oyle öyle canım ben geçen tv de dinledim doktor anlatıyordu 5.günde embriyoda tutunmasını sağlayan ufak tırnak gibi uzantılar oluyormuş daha iyi oluyormuş gerçi herşey nasip kısmet
ne güsel cnm ya sende aynı şeyleri hissedio msn? ya ben hala hamile olduğuma inanamıyorm hep bi korku war içimde((
Yani tutunmasını sağlayan uzantılar oluyormuş oyle demişti adam yani yapı olarak tırnak değil tabiTirnak gibi uzanti derken anlamadim.aciklayabilirmisin
ne güsel cnm ya sende aynı şeyleri hissedio msn? ya ben hala hamile olduğuma inanamıyorm hep bi korku war içimde((
evet ne bahane bulsamda doktora gitsem diye düşünüyorum minicik ya kaybolup gidicek arada derede diye korkuyorum
Arkadaşlar peki sizin belirtileriniz yok mu? Eğer sizde belirti başlamadıysa biz hiç aramayalım:)
ama herkeste belirti olacak siye bir şey yok tabi çok bunaltma kendini illa belirti diye çünkü bunları yaşasanda yine acabalar devam ediyor ben test sonucunu aldım keseyi gördüm ama hala inanamıyorum devamlı korkularım var eşimle tam olarak sevinemiyoruz bile hep bir aksilik olursa korkusu var
Agrilarinla veya iliskiyle bi alakası yok inanki bu şekil belirtilere cok kafanı takma hiçbişe ifade etmiyolar cunku cuma gunü teste kadar kendini hamile say ve tadını çıkar:)aksamlar. Ben yeni üye oldum hep takip ediyordum. Benim pazartesi transfer edildi 2 blastosist. Transfer günü dahi persembe gününe kadar cok kasiklarim agridi sancim dahi vardi ve adet gorecegim sandim fakat cok erkendi.cuma biraz azaldi ve günden güne azaldi ama arada kasiklarima belirti geliyo batiyo falan.bu bizim ikinci denememiz ilkinde bukadar rahatsiz degildim cok erken kanamam gelmisti yine öyle olur diye endiseleniyorum.bugun akintim oldu sümük gibi az önce crinone jelden sonrada oldu.acaba biraz ayip olacak ama esimle biraz yakindik istek oldu bende icim kipir kipirda oldu yani yapmadik ama kasilmalardan dolayimi olduki akinti.orgazm olmayin diyorlar nebilim korkuyorum agrilarim neden cok oldu ve simdi azaldi yoksa tutmadimi. Yardim edin lütfen. Cuma test var
Agrilarinla veya iliskiyle bi alakası yok inanki bu şekil belirtilere cok kafanı takma hiçbişe ifade etmiyolar cunku cuma gunü teste kadar kendini hamile say ve tadını çıkar:)