2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Slm arkadaslar. Nasilsiniz? Benim lekelenmem vardi simdi kahverengide geliyo ama sürekli degil günde bi iki kez oldu.kac gündür istahim hic yokzorla yiyorum ve zorla su iciyorum.sabahlari daha kötü oluyo midem yapisik sanki acigimdan ölmüsüm sanki ama sanki midem bulaniyor veya bulanacak gibi oluyoo test cuma

Kaçıncı gün embriyosuydu canım senin? benim 5. gün embriyosu. bugün 6. günüm kasık ağrılarım vardı girip girip çıkan. Bugün henüz daha birşey yok. midemde yanma oluyor sadece. bide ateşim hep 36.5 un üstünde hatta bu sabah 36.8 di.

Daha ne olsun.. Bende ilk baslarda pek cikarmiyodum simdi her aksam nerdeyse maalesef aksam ne yesem beni mahvediyo onceden bütün gun biyleydim simdi aksama dondü..ama usutmeneye dikkat et yine daha fazlalasir..

Canm nane limonun rahim kasilmasi yaptigini bilmiyodum bnde icmistm. Benm migde bulantim yok ama asermem var cnm hersey istiyo sanki. Burnuma kokular gelmeye basladi sende de oluyo mu. Bide kac haftalik oldun

Kaçıncı gün embriyosuydu canım senin? benim 5. gün embriyosu. bugün 6. günüm kasık ağrılarım vardı girip girip çıkan. Bugün henüz daha birşey yok. midemde yanma oluyor sadece. bide ateşim hep 36.5 un üstünde hatta bu sabah 36.8 di.

Benimde 5 gün embriosu. Cuma test var insallah. Benimde transfer günü dahi ilk 4 gün karnim agridi Haftasonu iyiydi iki gündür leke var cok sicaklik var derece bilmiyorum

Benimde 5 gün embriosu. Cuma test var insallah. Benimde transfer günü dahi ilk 4 gün karnim agridi Haftasonu iyiydi iki gündür leke var cok sicaklik var derece bilmiyorum
BEnde bugün yok herhagi birsey. Korku var sadece...cumaya kadar dayanamazsam evde idrar yapıcam

Canm o sicsklik normal bende de olmustu hep ates geldi ustume

Canm nane limonun rahim kasilmasi yaptigini bilmiyodum bnde icmistm. Benm migde bulantim yok ama asermem var cnm hersey istiyo sanki. Burnuma kokular gelmeye basladi sende de oluyo mu. Bide kac haftalik oldun

Ben hepsine aserme diyorum iste bulantı kusma koku ve koku hassasiyeti..hepsi de var maalesef..ben kokulardan rahatsız oluyorum su anda deterjan sabun yemek soğan sarımsak falan gibi.. Bide gordugum yada duydugum bazı seyleri canım istiyo.10+2 yiz canim biz..

Ben hepsine aserme diyorum iste bulantı kusma koku ve koku hassasiyeti..hepsi de var maalesef..ben kokulardan rahatsız oluyorum su anda deterjan sabun yemek soğan sarımsak falan gibi.. Bide gordugum yada duydugum bazı seyleri canım istiyo.10+2 yiz canim biz..

Anladim cnm olsun bebis saglikli olsunda herseye katlaniriz. Masallah bayagi ilerlemissinz Allah yuzunu gostermeyi de nasip etsin ins hepimize

Saol canim iyiyiz biz sukur evde oturuyorz bu bayram doktor yasakladk gezmeyi. Ins her isteyen anne olmayi tadsin. Biz kalp atisini duyduk canm bebisin. Sen nasilsin hamilelik nasil gdiyo varmi belirtilerin.

canım benim saolasın gayet iyiyim tek sorunum deli gibi iştahımın açık olması ama günlük canım hep tatlı istiyor bide karnık çok şiş rahat 4.5 aylık diyebilirim ama dr um kalan yumurtalarımın büyümeye devam ettiğini ve su toplaması olduğunu söyledi bu şişlik için test verdi ama araya bayram girince haftaya yaptırıcam artık rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne güzel bak sen kalp atışınıda duymuşsun rabbim tamamına erdirsin gülüm

canım benim saolasın gayet iyiyim tek sorunum deli gibi iştahımın açık olması ama günlük canım hep tatlı istiyor bide karnık çok şiş rahat 4.5 aylık diyebilirim ama dr um kalan yumurtalarımın büyümeye devam ettiğini ve su toplaması olduğunu söyledi bu şişlik için test verdi ama araya bayram girince haftaya yaptırıcam artık rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne güzel bak sen kalp atışınıda duymuşsun rabbim tamamına erdirsin gülüm

Benimde ole canm isthim cok var hep agzim dolu olcak. Allah szede nasip etsin kalp atiini duymayi ins.

Benimde ole canm isthim cok var hep agzim dolu olcak. Allah szede nasip etsin kalp atiini duymayi ins.

inşş canım rabbim bana da nasip eder kalp atışını duymayı :18:pzt günü kont var çok tedirgim inşş herşey yolundadır :25:

Anladim cnm olsun bebis saglikli olsunda herseye katlaniriz. Masallah bayagi ilerlemissinz Allah yuzunu gostermeyi de nasip etsin ins hepimize

Amiiiin canım.. Evet parmak bebek oldu artık benimkiler :) sıkıntılı geçince bu ay cok zor ilerledi aslında bundan sonra daha hızlı geçer belki..

Bol bol dua et ins hersey holunda gder. Ben hergun 7 kere karnima elimi koyup ayetel kursi okuyorum sizde ole yapin.

bende aynısını yapıyorum canım :21::21:gece yatağa yattığım da okuyorum canım rabbim bana bebeğimi bağışlasın diye :16::16:inşş o güzel pıt pıtları da duymak nasip olur canım :16::16:

Back
X