Günaydın...Bu durum sadece bende yokmuş demek ki,ben de sürekli uyumak istiyorum aynı ilk 3 ayda yaptığım gibi.Bir de yemek yemekten çok sıkıldım -ki normal yaşantımda en sevdiğim şeydir.Pozitif sonucu aldığımdan beri öğünleri atlamamaya çalıştım,hep düzenli yedim,normalde kahvaltı alışkanlığım yoktur mesela,kendime eni-konu güzel kahvaltılar hazırladım hep,ama şimdi yemekten çok sıkılmış durumdayım.En son dün öğlende bişeyler yemiştim ondan sonrasında hiç bir şey yemedim,canım hiç istemiyor,nedendir bilmem.
ben geçen perşembe yaptırdım dayanamıyorum test yapsam görünür mü acaba tecrübesi olanlar lütfen yazın....[/QUOT
canım bence erken biraz daha sabret bir hafta bile olmamış gözükmezse daha çok stres olursun az daha sabret güzel sonuçların olsun inşallah
canım hayırlı olsun bebişin 6+4'de kalp atışlarını duydum bebişlerimin şuan çok yoğun mide bulantıları yaşadığım için sadece iyi gelen şeyleri yiyebiliyorum senin bulanmıyosa süt yumurta et meyve sebze grubundan tüket inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin2014 un sonundada olsa sanirim 2014 annesi olacagim yani insallahhhhhh.
daha cok yeniyim dun aldim kan sonucumu 11. gun degerim 186 cikti..simdide kese ve kalp atisi icin heyecanlaniyorum:18::18::18:Allahin izniyle bi gorup duysaydimm, siz ne zamam gordunuz ve duydunuz??bana tavsiyeleriniz nelerdir, simdiden tesekkur ederim:)) Allah hepimize kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla sihhatlee
Teşekkür ederim Ayşegül beni biraz rahatlattın seni dinleyeceğim ve bekleyeceğim haftaya belli olacak zaten.....ben geçen perşembe yaptırdım dayanamıyorum test yapsam görünür mü acaba tecrübesi olanlar lütfen yazın....
Supersin valla.aman bulanti olmasin ben o bulantilar yuzunden yemek yiyemedim nerdeyse sadece meyveyle beslendim diyebilirim 17. Haftanin icindeyiz ve sadece 1 kilo aldim.ama gobek aldi basini yurudu
canım ben doktora gittigimde 6 haftaya girdin dedi ama normalde :26:transfer olalı 28 gün oldu doktora soracaktım komsum var o normal yoldan kaldı o nunda 6 hafta ama onda mide bulanması var ve bebegin kap atışını duydular biz nasıl hesap yapmamız gerekiyor sen sordunmu doktora benide bilgilendirirsen sevinirim :26:
Mrb transferin 20.günü 5haftalik olarak Kabul ediliyor
canım galiba biz narmal yoldan hamile kalanlardan farklı oluyoruz
canım ben doktora gittigimde 6 haftaya girdin dedi ama normalde :26:transfer olalı 28 gün oldu doktora soracaktım komsum var o normal yoldan kaldı o nunda 6 hafta ama onda mide bulanması var ve bebegin kap atışını duydular biz nasıl hesap yapmamız gerekiyor sen sordunmu doktora benide bilgilendirirsen sevinirim :26:
jcanım galiba biz narmal yoldan hamile kalanlardan farklı oluyoruz
j
Yani aslinda mantikli onlarda döllenip tüplerde ilerleme rahimde hücrelere bölünme 15 günü buluyo zaten.bizdeki fark bu sürec yok
canım galiba biz narmal yoldan hamile kalanlardan farklı oluyoruz
Ya ben inetrenetten hesaplattım. 5+6 gün oluyor. Ama ben daha keseyi nisanın 15. göreceğim. Bana geç geldi normal mi yoksa. Keseyi görmek için sabırsızlanıyorum.
evet canım çok şükür yavaş yavaş günleri azaltıyoruz allahın izniyleohh azkaldı senin ne güzel :)haftasonları giremiyorum bende işte giriyorum haftaiçi ancak
canim senin nasil 58 gun kalmis oluyo hamilelik takviminde 71 gun yaziyo dr sana dogum tarihi mi verdi anlamadim
evet canım çok şükür yavaş yavaş günleri azaltıyoruz allahın izniyle
e tabi canım işten geliyosun yorgun oluyosun vakit bulamıyosundur
evet canım doğum tarihimiz belli 4 yada 8 haziran kısmetse
evet canım çok şükür yavaş yavaş günleri azaltıyoruz allahın izniyle
e tabi canım işten geliyosun yorgun oluyosun vakit bulamıyosundur
evet canım doğum tarihimiz belli 4 yada 8 haziran kısmetse
ay valla az kaldi hee korkuyorum ben sezeryani beklerken normal dogurursam diye cok korkuyorum normaldenbenimde 28 haziran son gun gozukuyo ama 20 sine kadar dogururum diyorum herkese
ayy bende normal beklerken sezeryan olursam diye korkuyorumbende 20si gibi doğururum diyorum
yok canim yeterki bulanmasin masallah bizimki onden onden gidiyo tostos olacak galiba hic mide bulantisi yasamadim
canım hayırlı olsun bebişin 6+4'de kalp atışlarını duydum bebişlerimin şuan çok yoğun mide bulantıları yaşadığım için sadece iyi gelen şeyleri yiyebiliyorum senin bulanmıyosa süt yumurta et meyve sebze grubundan tüket inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?