2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ohh azkaldı senin ne güzel :)haftasonları giremiyorum bende işte giriyorum haftaiçi ancak

ayyyy sorma ya bende gün yaklaştıkça merak etmeye başladım cinsiyeti, bugünüde sayma bitti sayılır 4 gün kaldı hafta sonu inşallah bebişim gösterir annesine cinsiyeti kadın al tabi hayatım bu dönemde rahat etmek hakkımız çocuktan sonrada ihtiyaç olacak tabi , benim hala bronşitim geçmedi öksürüp duruyorum mide desen sürekli yanma ve bulantı poffff şu hafta sonu gelse bebeğimi görsemde rahatlasam korkuyorum öksürmekten bişey olcak diye

Ths yüksek cıktı 1 hafta önce 4.42 olan ths 4.64 çıktı doktarda çok kararsız kaldı.
Bide gebelik takibinizi tüp bebek için gittiniz merkezlerde mi yaptırdınız?

canim senin nasil 58 gun kalmis oluyo hamilelik takviminde 71 gun yaziyo dr sana dogum tarihi mi verdi anlamadim

benim iki taraflıda var bende acaba vucut kendini doğuma mı hazırlıyor diye düşünmeye başladım

canim vucut kendini dogumada hazirliyo olabilir sen gerci daha iyi bilirsin ama surekli ve duzenli araliklarda kasik agrisi pek iyi degil adet olacak gibi bi agri mi eger oyle degilse yorgunluktan da olabilir

Ths yüksek cıktı 1 hafta önce 4.42 olan ths 4.64 çıktı doktarda çok kararsız kaldı.
baska bi jinekologta devam ettim ben zaten krndi doktoruna sormadan başka bi dr ilac verirse kullanma once devam ettigin jinekologa sor bence

Kızlar bişey soracagim şimdi bebeği ultrasonda göreceğiz ya ağda yaptırmayı dusunuyorum ama nasıl olacak. Birşey olur diye korkuyorum.

canim vucut kendini dogumada hazirliyo olabilir sen gerci daha iyi bilirsin ama surekli ve duzenli araliklarda kasik agrisi pek iyi degil adet olacak gibi bi agri mi eger oyle degilse yorgunluktan da olabilir

Yok canım aslında tam kasiklarim değil kemigim ağrıyor çatim genişliyor galiba:)

Kızlar tsh için bugün dahiliyeye gittim ilgilenmedi endokrine git dedi çok sinir oldum

Tiroid hastalıklarına aslında endokronoloji bakar. Dahiliyenin alt uzmanlık dalı, ben 12 yaşından beri gidiyorum. Tüp bebek yaptığını söyleyince de doktorlar çekinip sorumluluk almıyor ve başka doktora yönlendirebiliyor.

Gebelik öncesi TSH değerlerini hiç ölçtürmüşmüydün. Bundan sonra her ay TSH ölçtürmeni isterler büyük ihtimal. Benimde tüp bebek öncesi normalken, gebelikle birlikte arttı, ilaç dozumu değiştirdik, her ay kan veriyorum ve gerekirse yeni düzenleme yapıyoruz. Ama TSH takibini kadındoğumcun da yapacaktır ama o da endokronologtan fikir isteyecektir, doktora görün ilaç dozunu azalt ya da artır diyecektir. Ben tüp bebek doktorumla birlikte başka bir doktora daha gidiyorum. Dönüşümlü olduğu için en azından bebeğimi daha sık görüyorum, farklı görüşler alıyorum.

Bende Tsh sıkıntı yok benim halamlarda sorun olduğu için 2 senede bir kontrol ettiririm en son aralıkta gittim. Değerim yüksek değildi. 2,40 larda falandı. Ama Endokrine gidicem doktorumda kararsız o da bişey diyemedi. Değer yüksek ama çok değil diyor. Bakalım ben bütün tetkiklerimi yaptırayım. Saol canım bilgilerin için.

Günaydın guzeller gunaydinnn. Mutlu gunlerimiz olsun

Dun gordum pasami. Eşşek sipasi kocaman olmus. Boyu 1 hafta onden gidiyormuş. kilosu da 582 gr. olmuş. Masallah. Her sey yolundaydi. Eli basinin uzerinde resmen selam verdi bi kac kez parmagini da emiyordu sipa

1 ay sonra minigin kalp ekosu cekilecekmis. Tup doktorum istemismiydik dedi hayir dedim. Baktiralim o zaman dedi.

Annem doktora toplamda ne kadar kilo almasi gerekir dedi dr da en fazla 12 kiloyla bitirmesi gerekiyor dedi. 5.5 ayligiz 8 kilo bitti bile ne yaparim bilmiyorum! Aman dikkat kizlar. Hele bide annemdeyim 2 gun daha, ha bire yiyorum. Bu arada annem 50 kiloyla hamile kalmis dogurdugunda 100 kiloymus. Bizimki Birazcik abartmis )

Kasik agrisi bende de vardi dr soyledim. Bel ve bacak agrisi da var. Kemik agrilari normal dedi. Kasik agrisi da var deyince alttan muayene etti. Serviks boyuna bakti. 41mm imis. Iyi dedi. Problem yokmus. Bol bol su ic dedi. Idrar yolu enfeksiyonuna onlem olarak soyledi sanirim.

Havadisler boyle kizlar. Ha bide ankara sitelerde bebek odalarina baktik. 2500 3500 arasinda degisiyor . Bence erken babama kalsa bugun alacak. Dunya kadar model var bitmez aceleye gerek yok

Kızlar bişey soracagim şimdi bebeği ultrasonda göreceğiz ya ağda yaptırmayı dusunuyorum ama nasıl olacak. Birşey olur diye korkuyorum.

Benim sorduğum kişiler hep yaptırıyomuş ağda gebeyken canım. Ben yine de ilk 3 ay yaptımadım ama artık yaptırıcam. İnşallah bi sorun olmaz :44:

İçini ferah tut canım, bişey olmaz inşallah. Benim de ara ara hapşırıklar devam ediyo. Bi de idrar yolu enfeksiyonum tekrarlayacak diye korkuyorum, arada yanmam oluyo, ha bire su içiyorum :26:
Bu arada bulantılar bu haftalarda biter diyolar, inşallah sen de rahatlarsın. Benimki sadece kendi mutfağımda bulanıyo
Ay hadi bakalım seni beklerken ben de bi kaç gün oyalanırım Cumartesi mi gideceksin? Gidince hemen yaz olur mu.. Kız mı hissediyosun erkek mi? Bana erkekmiş gibi geliyodu hep ama o kadar çok ekşi yiyorum ki fikrim değişmeye başladı

Gözün aydın canım Biz de o günleri görürüz inşallah.

Günaydın kızlar....
Yürürken aman bir şey olur mu diye yürüyorum.. Abartıyorum galiba , bunu ben farketmiyorum da öyle yürüyormuşum ://

valla canım ben kız hissediyorum ama çevremdeki herkes oğlan diyor yaaa anlayamadım valla merak etme ctesi öğrenince yazarım sana hayırlısı neyse o olsun sağlılı olsunda, benimde mutfak korkulu bölge girince böööööööö diye çıkıyorum dışarı geçsin diye bekiyorum ama pek bi değişiklik yok hala bulantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…