2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

10 kilo aldim canim ben bi de gobek deligimin hemen altinda catlaklarim oldu yeni aynadan bakinca gorebiliyorum

ben 7kilo aldım ama başladığım kiloya göre üç kilo almış oluyorum:)ama yatarken sağa sola dönerken kendimi tam bir ağır vasıta gibi hissediyorumbende yok henüz olmaz inşallah

ben 7kilo aldım ama başladığım kiloya göre üç kilo almış oluyorum:)ama yatarken sağa sola dönerken kendimi tam bir ağır vasıta gibi hissediyorumbende yok henüz olmaz inşallah

aman insallah olmaz canim kilo da ne iyiymis valla ben hic vermedim baslarda da hep aldim

yaaaa kızlar bende 10 kilo aldım daha 2,5 ayım var....bu nereye kadar gider bilmiyorum.... ((

valla canim kendime maksimum 5 kilo daha alma hakki taniyorum toplamda 15 kilo almis olcam o zaman bi bi arkadasim daha cok alirsin diyo ozellikle 8. ayda cok aliniyomus insallah oyle olmaz tirsiyorum valla

2014 un sonundada olsa sanirim 2014 annesi olacagim yani insallahhhhhh.
daha cok yeniyim dun aldim kan sonucumu 11. gun degerim 186 cikti..simdide kese ve kalp atisi icin heyecanlaniyorum:18::18::18:Allahin izniyle bi gorup duysaydimm, siz ne zamam gordunuz ve duydunuz??bana tavsiyeleriniz nelerdir, simdiden tesekkur ederim:)) Allah hepimize kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla sihhatlee

Arkadaşlar bugün 2 li taramam vardı ultrasonda bebeğimin ense kalınlığı ölçüldü sınır 3 iken benimki 3.5 çıktı doktorum cvs diye bi test yapalım erkenden teşhis edelim dedi test için karından iğneyle plesentadan parça alındı ve genetiğe yollandı başından böyle bişey geçen varsa yazın lütfen çok kotkuyorum

canım yaaa bende kendime 15 kilo vermiştim ama bu gidişle daha fazla alacağım sanki....son aylarda daha çok alınıyormuş....dikkat etmeye çalışıyorum ama.....70 kiloyla hamile kaldım şuanda 80,5 olmuşum.... ((( aslında hamile kaldığımda bir kaç kilo fazlam vardı....veremeden hamile kaldım...boyum 1,72...inşallah 90 kiloyu bulmam.... ((

Tekrar hayirli olsun canim testten 15 gun sonra keseyi gorduk ama kalp atisi yoktu drumuz 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi pitpitlari da o zaman duyduk.protein agirlikli beslenmeye,bol su tuketmeye,gunluk 1 avuc badem ve ceviz tuketmeye calis.bide enfeksiyon ve mantara karsi sik camasir degistir ilk aklima gelenler bunlar.

cok tesekkur ederim miracimmm, benim bugun transfer sonrasi 12. gun belki haftaya goruruz keseyi sonraki haftada kalp atisi insallah..2.5 litre su icmeye calisiyorum yeterli olur insallah..her sabah yumurtam ve gunde 1-2 bardak sut 1 kase yogurt yiyorum, tabi bulanti falan yok henuz istedigim gibi yiyyip iciyorum,kureyemiside bol bol yiyorum canim..onerilerin icin cok tesekkur ederimmm

masallah canim arkadasimiz sağolsun anlatmis zaten ne güzel bide tabi kendini kolla canim ani hareketler yapma dizlerini kirarak egil mmesela ust raflara uzanma gibi bol bol dinlen insallah mide bulantin olmaz boyle devam eder

boyun uzunmus canim ne guzel bende 65le hamile kaldim keske en azindan 60 olsaydim diyorum 52 kiloyla evlenmistim oysa napalim dogurunca veririm diye avutuyorum kendimi

masallah canim arkadasimiz sağolsun anlatmis zaten ne güzel bide tabi kendini kolla canim ani hareketler yapma dizlerini kirarak egil mmesela ust raflara uzanma gibi bol bol dinlen insallah mide bulantin olmaz boyle devam eder

senin bebginede masallah canim yolu coktan yarilasmisisniz saglikla kavusman nasip olsun insallah..aslinda bulantimda olsa fena olmaz bebisin saglikli oldugunu gosteriyormus..ne zaman baslar acabaaa:26::26:

Supersin valla.aman bulanti olmasin ben o bulantilar yuzunden yemek yiyemedim nerdeyse sadece meyveyle beslendim diyebilirim 17. Haftanin icindeyiz ve sadece 1 kilo aldim.ama gobek aldi basini yurudu

Supersin valla.aman bulanti olmasin ben o bulantilar yuzunden yemek yiyemedim nerdeyse sadece meyveyle beslendim diyebilirim 17. Haftanin icindeyiz ve sadece 1 kilo aldim.ama gobek aldi basini yurudu

valal harikasin arkadasim 17 haftada 1 kilocuk masallah..demekki bulantilar cok zayiflatti seni..anca toparladin heralde..olsun bebis saglikli olsunda kilolar alinir verilir hic sorun degil..benim erken daha galiba bulantilar icin..ara ara hafifi oluyodu sanki gecen hafta bu hafta pek hissedemedim..

senin bebginede masallah canim yolu coktan yarilasmisisniz saglikla kavusman nasip olsun insallah..aslinda bulantimda olsa fena olmaz bebisin saglikli oldugunu gosteriyormus..ne zaman baslar acabaaa:26::26:
yok canim yeterki bulanmasin masallah bizimki onden onden gidiyo tostos olacak galiba hic mide bulantisi yasamadim

insallah kotu bisey yoktur canim kendini uzmemeye calis ki bebeginde etkilenmesin

şimdi almaya başladım korkuyorum çok alırsam diye bünyem çok müsait:)allahtan oğlum annesine çekmiş ne yesem kendine alıyor bana çok kalmıyor oda doğumla gider inşallah

Canım korkma benim bi arkadaşımada öyle demişler. Sonucu başka doktorada göstermiş. Sıkıtı yok demişler. Bol Bol dua et. Allah yardımcın olsun..

uyumak uyumak ve yine uyumak istiyorum

Günaydın...Bu durum sadece bende yokmuş demek ki,ben de sürekli uyumak istiyorum aynı ilk 3 ayda yaptığım gibi.Bir de yemek yemekten çok sıkıldım -ki normal yaşantımda en sevdiğim şeydir.Pozitif sonucu aldığımdan beri öğünleri atlamamaya çalıştım,hep düzenli yedim,normalde kahvaltı alışkanlığım yoktur mesela,kendime eni-konu güzel kahvaltılar hazırladım hep,ama şimdi yemekten çok sıkılmış durumdayım.En son dün öğlende bişeyler yemiştim ondan sonrasında hiç bir şey yemedim,canım hiç istemiyor,nedendir bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…