2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

yoruluyorum artık otururken bile:)ayy az kalmış seninkisi çok heycanlı:)
aynen bende canım küçük bi iş veya hareket bile yapsam nefes nefese kalıyorum yerimden kalkamaz oldum bide bu karmaşık havalar çok bitkin halsiz yaptı beni :52::52:
sorma canım heyecan dorukta resmen günleri sayıyoruz çok şükür rabbime çoğu gitti azı kaldı :118:
ay valla az kaldi hee korkuyorum ben sezeryani beklerken normal dogurursam diye cok korkuyorum normalden :1: benimde 28 haziran son gun gozukuyo ama 20 sine kadar dogururum diyorum herkese:52:
valla bende normalden çok korkuyorum sezaryen olacakta iyiyim yani ohh rahatla bekliyorum günümü :9::9:sen bendeb sonra inşş canım bebişini alacaksın kucağına :16::16::16:
ayy bende normal beklerken sezeryan olursam diye korkuyorum:1:bende 20si gibi doğururum diyorum:52:

geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı ilk başta normal gözüküyodu ama saatlerce sancı çekip sonrasına kızı sezaryene aldılar hiç belli olmuyo canım neyin nasıl olacağı inşş hepimiz sağ sağlim kurtulalım da gerisi önemli değil :34::34:

canlar Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.. bizde başladık tedaviye ama çalışırken nasıl olur acaba diye endişeliyim bende çalışıyorum transfer olduktan kaç gün sonra işe geri başladınız korkulacak bişey oluyormu transferden sonra :26::26::26:

canım tarnsferden sonra ilk 2 gün önemli zaten bebiş o zamn tutunyr dr um söylediği 4-5 gün dinlenmem yeterli sanırım dr ların tavsiyesi çalışırkende ani hareketlerden kaçınırsan Allah ın izniyle bişeycik olmaz inş :)

Oğluşumu gördüm sabahtan. Özlemişim kuzucugumu. 22 haftalık oldum. Bebişim 29 cm boyunda 600 gr civarında. Doktor gayet iyi herşey yolunda gidiyor dedi.
Ama ben 2 kilo almışım 1 ayda ve şuanda 77 kiloyum doktor dikkatli ol dedi.1 saate yakin yürüyüş yapabilirsiniz dedi.az az yuruyordum ama artık artiricam.
Buarada fetal anamoli taraması yapılacak yarın. Rutin her gebeye yapıyoruz dedi doktorum ve Pediatri uzmanına yönlendirdi. Hayırlısı bakalim inşallah iyi şekilde geçer.
Allaha emanetsiniz ;)

Son düzenleme:
Oğluşumu gördüm sabahtan. Özlemişim kuzucugumu. 22 haftalık oldum. Bebişim 29 cm boyunda 600 gr civarında. Doktor gayet iyi herşey yolunda gidiyor dedi.
Ama ben 2 kilo almışım 1 ayda ve şuanda 77 kiloyum doktor dikkatli ol dedi.1 saate yakin yürüyüş yapabilirsiniz dedi.az az yuruyordum ama artık artiricam.
Buarada fetal anamoli taraması yapılacak yarın. Rutin her gebeye yapıyoruz dedi doktorum ve Pediatri uzmanına yönlendirdi. Hayırlısı bakalim inşallah iyi şekilde geçer.
Allaha emanetsiniz ;)

Hayirli olsun rabbim saglicakla kucagina versin....

bulantılar için henüz çok erken canım genelde 6.haftada başlıyor benimkisi 5.haftada başladı benim bebişler ikiz olunca her belirtiyi erkenden yaşıyorum:1:
sabırsızlanmanı çok iyi anlıyorum bir kalp atışını duysamda rahat etsem diyosun ama b sefer öteki kontrole odaklanıyorsun o da geçsin diye yani bu hep böyle gidicek bende aynı şeyleri hissediyorum:16::16:

canım ben transferin 8.günü işe gittim hiçbir problem yaşamadım çok şükür ama bu aralar gidemiyorum mide bulantılarım yoğun olduğu için raporluyum inşallah çalışmanın bir zararı olduğunu düşünmüyorum düşük riski yoksa:16:

hepimiz ayni telaslari yasiyoruz desene canim:1::1: evet farkindayim 9 ay telas heyecan endise merak bitmeyecek Allahim guzel sonuclar almak nasip etsin bebislerimizi kucagimizda sevmek nasip olsun insallahhhh:16::16::16:

Allaha emanetsiniz ;)

Gözün aydın canım. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Allaha emanetsiniz ;)

masallah canim bebegine kilolari da napalim canim aliyoruz valla verecez insallah

Zeynep kamilden rapor cikaran arkadaşlara bir sorum olucakk

hormon testi için kan aldilar benden 11 gun sonra gel dediler tekrar kan alicaklarini ve doktorlarla gorustureceklerini söylediler

doktorla görüştükten kac gun sonra rapor veriliyor ya da daha başka bir asama olacak mi ?

canim Günaydın benim sansima transferin ertesi gunu 9 gunluk bayram tatili baslamisti evdeydim dinlendim yattim hep korkulacak bisey olmuyo genelde 4-5 gun sonra ise baslayanlar cok kisi var

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun..... bende tahlil sonucuna kadar evdeydim...ondan sonra çalışmaya başladım....

canım benim iş yerim çok uzaktı o sebeple keseyi görene kadar raporluydum sonrasında da tayinim çıktı evime yakın bir yer olunca çalışmaya başladım

canım ne iş yapıyosun stresli ve yorucu bir işin varsa en azından sonuç alana kadar evde dinlen derim ben

canım tarnsferden sonra ilk 2 gün önemli zaten bebiş o zamn tutunyr dr um söylediği 4-5 gün dinlenmem yeterli sanırım dr ların tavsiyesi çalışırkende ani hareketlerden kaçınırsan Allah ın izniyle bişeycik olmaz inş :)

çok teşekkür ederim canlarım benim hele bi transfer olsun da benim tek isteğim herşeyi yapayım riskli olmasın
bu aralar hep olumsuz şeyler duyuyorum bana iki tane embriyo koyacaklar ikizlerdede düşük riski fazlaymış bende bugün Allah de ötesini bırak diye bi kitaba başladım ve anladım ki Allah herşeye kadir herşey nasip herşeyi Rabbime havale ediyorum...

Kizlar aranizda camlica erdem hastanesine giden var mi....dr ariyorum da memnun oldugunuz dr varmi...

Ümraniyede mi oturuyorsun. Bi arkadaşım madicana çamlıcada hüseyin beye gidiyor ve memnun kaldı. Doktor tüp bebek konusunu da biliyormuş. Tüp bebekten anlayan ve ilgili doktor bulmak zor. Daha önce aynı hastanede başka bir bayan doktora gitti ama bu daha iyi, bilgili ve ilgiliymiş.

Zeynep kamilden rapor cikaran arkadaşlara bir sorum olucakk

hormon testi için kan aldilar benden 11 gun sonra gel dediler tekrar kan alicaklarini ve doktorlarla gorustureceklerini söylediler

doktorla görüştükten kac gun sonra rapor veriliyor ya da daha başka bir asama olacak mi ?

Kan sonuçların çıkar çıkmaz gidersin. Vajinal usg, akciğer filmi, tiroid usg, ekg falan çektirmiş olmalısın. Genelde kan alındığı gün bunlarda yapılıyor. Sonuçları dahiliye, g.cerrahi ve psikoloğa da götüreceksin. Onlar için sıra bekleme, tüp bebek olduğunu söyle aradan gir. Belgeler hazır olunca dosya açılacak. Kurula ve sonra heyete gireceksin. Ben bazı tahlilleri dışarda yaptırdığım için 1 ayda raporu almıştım. Ama yeni yapıyorsan uzun sürebilir. Rahim filmi istenecekse ve hastanede değilde dışarda yapacaksan, sonraki aya kalmasın, randevu al ve bu ay yaptır. Adetten belli bir gün sonra yapılıyor ve bu arada ilişki yasak. Şimdiden kolay gelsin. Eşin faktörlüyse ürolojideden de muayene ve evraklar alınacak. Onları da beklemeden alın, zaman kaybı olmasın.

canlar Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.. bizde başladık tedaviye ama çalışırken nasıl olur acaba diye endişeliyim bende çalışıyorum transfer olduktan kaç gün sonra işe geri başladınız korkulacak bişey oluyormu transferden sonra :26::26::26:

Doktorlar 3 gün yeterli diyor ama bence yetmez. Bana 5. gün 2 tane transfer yapılmıştı. 4. gün enfeksiyon nedeniyle acile gittim ve doktor bhcg testi yapmış. Değerim 3 küsurdu, yani daha yeni yeni kana karışmaya başlamıştı. 7. gün değerlerim çıkmıştı. 12. gün işe gittim. 1 hafta sonra kanama vs. olunca rapor aldım ve gitmedim.

Doktorlar 3 gün yeterli diyor ama bence yetmez. Bana 5. gün 2 tane transfer yapılmıştı. 4. gün enfeksiyon nedeniyle acile gittim ve doktor bhcg testi yapmış. Değerim 3 küsurdu, yani daha yeni yeni kana karışmaya başlamıştı. 7. gün değerlerim çıkmıştı. 12. gün işe gittim. 1 hafta sonra kanama vs. olunca rapor aldım ve gitmedim.

demekki kişiden kişiye değişiyor durumlar hayırlısı olsun :26::26: canım bebişini hayırla kucağına alırsın İnşallah :16:

Ümraniyede mi oturuyorsun. Bi arkadaşım madicana çamlıcada hüseyin beye gidiyor ve memnun kaldı. Doktor tüp bebek konusunu da biliyormuş. Tüp bebekten anlayan ve ilgili doktor bulmak zor. Daha önce aynı hastanede başka bir bayan doktora gitti ama bu daha iyi, bilgili ve ilgiliymiş.

Kan sonuçların çıkar çıkmaz gidersin. Vajinal usg, akciğer filmi, tiroid usg, ekg falan çektirmiş olmalısın. Genelde kan alındığı gün bunlarda yapılıyor. Sonuçları dahiliye, g.cerrahi ve psikoloğa da götüreceksin. Onlar için sıra bekleme, tüp bebek olduğunu söyle aradan gir. Belgeler hazır olunca dosya açılacak. Kurula ve sonra heyete gireceksin. Ben bazı tahlilleri dışarda yaptırdığım için 1 ayda raporu almıştım. Ama yeni yapıyorsan uzun sürebilir. Rahim filmi istenecekse ve hastanede değilde dışarda yapacaksan, sonraki aya kalmasın, randevu al ve bu ay yaptır. Adetten belli bir gün sonra yapılıyor ve bu arada ilişki yasak. Şimdiden kolay gelsin. Eşin faktörlüyse ürolojideden de muayene ve evraklar alınacak. Onları da beklemeden alın, zaman kaybı olmasın.

Eşime urolog rapor verdi
Hormonu ve vajinal usg o gun hastanede hallettik dısarıdan rahım filmi smear kultur ıdrar prolaktin yaptırdım.akciger filmi ni de mi istiyorlar demediler öyle birsey bilseydimm cektırırdim dısardann off :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşime urolog rapor verdi
Hormonu ve vajinal usg o gun hastanede hallettik dısarıdan rahım filmi smear kultur ıdrar prolaktin yaptırdım.akciger filmi ni de mi istiyorlar demediler öyle birsey bilseydimm cektırırdim dısardann off :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki değişmiştir. Ben geçen sene mayısta almıştım. Tüp bebek bölümünü ara, sor istersen.

amin İnşallah nasıl bi duygudur kiimbilir Rabbim bana da taddırırmı acaba hayırlısı :16::16::16:

Sen yeter ki inan. İnan diyorum ama sonuç kağıdını aynı gün kaç kere elime alıp bu benim mi diye inanmayıp defalarca baktığımı hatırlarım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Hep dua ediyorum.

Back
X