2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

rabbim ettiğimiz her duayı kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar evlatlar nasip etsin inşş :16::16::16::16:

Dun randevumuz vardi masaALLAH elleri kollari yerinde durmuyordu kalp atislarini dinledik 3 lu taramamizda yapildi dr amcamiz herseyin yolunda oldugunu soyledi.kan ve idrar verdik haftaya insaALLAH onun sonuclarida guzel cikar.cinsiyetimizde kesinlesti,kizim icin alisverise baslanabilir artik :-)

canım hayırlı olsun cinsiyeti belli olmuş benim de içimden hep kız geçiyo ama Rabbim hayırlısını versin
kızlar çok cimicime oluyor:12::12:

canım hayırlı olsun cinsiyeti belli olmuş benim de içimden hep kız geçiyo ama Rabbim hayırlısını versin
kızlar çok cimicime oluyor:12::12:

Bizim yaramaz kendini gostermekte gec bile kaldi.RABBIM hayirli saglikli versin insaALLAH gonlu muradini da versin

Kızlar herkese hayırlı cumalar :))

Doktordan geldim hastanemizin prosedürü gereği bebişimin fasulye kadar olan kalbine prof.tarafindan yapılan fetal anamoli taraması Hamdolsun iyi geçti.birde dogumdan sonrada bakilacak :))
Herkese selamlar.sevgiler :))

Ay kizlar cok heycanliyim dunden beri karnimda telefon titrer gibi biseyler oluyodu bugunde 2 kere seyirme gibi bisey oldu bebegimin hareketlerini hissetmeye basliyorum galiba:46::46::32::32::52::52:

Arkadaslar 17 haftalık hamileyim kasıklarımda cok ağrı var sanki idrarımı yapamiyomussum gibi bugun doktora gittim iltihap çıkmadı hastaneye gönderdi idrarima baktirmak icin ama bi hafta sonra anca belli olur sonuclar yurtdışında yasıyorum burda ozel doktorlar olmadıgı icin hersey geç sonuclaniyo böyle bi durum yaşayan varmı lütfen yardımcı olun kötü bisey değildir ins

Geçmiş olsun cnm. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir tahliller cikana dek bol su ic. Sbh aksam bir fincan papatya cayi ic. Hem idrar yolunu temizliyor hemde sakinlestiriyor. Ben iciyorum hala. Cekinmeden icebilirsin

kizlar eti nasil tuketiyorsunuz? henuz 5 haftalik hamileyim, et tavuk balik tuketmeye calisiyorum esim yapiyor yemekleri sagolsun aksama ne yapayim diye bana soruyor:) eti nasil tuketmeliyiz acaba?? suda haslamaktan gina geldi, izgara zaralimiki? siz nasil yapiyorsunuz? sebze yemekelrinin hangilerine katiyorsunuz?
tesekkurlerrrrrr

Kızlar iyi akşamlarr.bugun doktordaydık ALLAH A sukur bebegımızı gorduk Allah ın izniyle.9.haftanın içindeyiz:nazar: bişey sorucam bebeğinzin boyunu doktorunuz soyledimi kaç cm mış?:28::28:

Ay kizlar cok heycanliyim dunden beri karnimda telefon titrer gibi biseyler oluyodu bugunde 2 kere seyirme gibi bisey oldu bebegimin hareketlerini hissetmeye basliyorum galiba:46::46::32::32::52::52:

Bebeğinin pıt pıt ları başlamış, gözün aydın, artık onun orada olduğunu hissederek daha rahat olursun :emir_bebek:

kizlar eti nasil tuketiyorsunuz? henuz 5 haftalik hamileyim, et tavuk balik tuketmeye calisiyorum esim yapiyor yemekleri sagolsun aksama ne yapayim diye bana soruyor:) eti nasil tuketmeliyiz acaba?? suda haslamaktan gina geldi, izgara zaralimiki? siz nasil yapiyorsunuz? sebze yemekelrinin hangilerine katiyorsunuz?
tesekkurlerrrrrr

Ben balık ve tavuk yiyemiyorum. Haşlama etten de tiksindim. O nedenle bazen sabahları soğan-kıyma veya biber-kıyma kavurup üzerine yumurta kırıyorum. Aklına gelebilecek her sebze ve bakliyat yemeğine mutlaka kıyma yada et koyuyorum. Güvendiğim yerden et döner yiyorum. Köfte yiyorum. Anneme içli köfte yaptırıp dolaba attırdım, haşlayıp onu yiyorum. Böylece tek yönlü sıkılmamış oluyorum. Her gün yumurtayı da mutlaka tüketiyorum. Süt içmiyorum ama bol yoğurt ve peynir yiyorum :56: Bu arada yemekleri eşin yapıyormuş, ne güzel, kıymetini bil :)

Sagol canim bende doktora bi sorayim bakiyim.badem yagi tuylenme yapiyor diye duymustum sende oldumu öyle bisey

Çatlağın tedavisi yok ama tüylenme iğneli epilasyonla tedavi edilebiliyor. O nedenle çok umursamıyorum.

Kızlar iyi akşamlarr.bugun doktordaydık ALLAH A sukur bebegımızı gorduk Allah ın izniyle.9.haftanın içindeyiz:nazar: bişey sorucam bebeğinzin boyunu doktorunuz soyledimi kaç cm mış?:28::28:

Senin haftalarındayken evet boy ölçüsü alıyorduk ama artık kilo takibi yapıyoruz. Dolayısıyla o günleri hatırlamıyorum :49:

Bebeğinin pıt pıt ları başlamış, gözün aydın, artık onun orada olduğunu hissederek daha rahat olursun :emir_bebek:

Ben balık ve tavuk yiyemiyorum. Haşlama etten de tiksindim. O nedenle bazen sabahları soğan-kıyma veya biber-kıyma kavurup üzerine yumurta kırıyorum. Aklına gelebilecek her sebze ve bakliyat yemeğine mutlaka kıyma yada et koyuyorum. Güvendiğim yerden et döner yiyorum. Köfte yiyorum. Anneme içli köfte yaptırıp dolaba attırdım, haşlayıp onu yiyorum. Böylece tek yönlü sıkılmamış oluyorum. Her gün yumurtayı da mutlaka tüketiyorum. Süt içmiyorum ama bol yoğurt ve peynir yiyorum :56: Bu arada yemekleri eşin yapıyormuş, ne güzel, kıymetini bil :)

Çatlağın tedavisi yok ama tüylenme iğneli epilasyonla tedavi edilebiliyor. O nedenle çok umursamıyorum.

Senin haftalarındayken evet boy ölçüsü alıyorduk ama artık kilo takibi yapıyoruz. Dolayısıyla o günleri hatırlamıyorum :49:

tavsiyelerin icin cok sagol canim, simdilik beni dinlendiriyor sagolsun:) ama icli kofte yapamaz heralde:))) ben bile yapamam..afiyet seker olsun sanaaaa..

tavsiyelerin icin cok sagol canim, simdilik beni dinlendiriyor sagolsun:) ama icli kofte yapamaz heralde:))) ben bile yapamam..afiyet seker olsun sanaaaa..

Benim de 16 hafta annem ve kayınvalidem dönüşümlü yanımdaydılar. Sağolsunlar bende onların yardımını çok gördüm. Bi yapan olmasa yiyemezdim herhalde. İştahını açtıysam kusura bakma :) Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :nazar::emir_bebek::nazar:

Senin haftalarındayken evet boy ölçüsü alıyorduk ama artık kilo takibi yapıyoruz. Dolayısıyla o günleri hatırlamıyorum :49:[/QUOTE]

:1::1::1: doğru soylemişsin canım..ama napim bende evhamlı bırı olarak sorim dedimm..Allah ım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinnnnn:49::49:

Benim de 16 hafta annem ve kayınvalidem dönüşümlü yanımdaydılar. Sağolsunlar bende onların yardımını çok gördüm. Bi yapan olmasa yiyemezdim herhalde. İştahını açtıysam kusura bakma :) Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :nazar::emir_bebek::nazar:

yok canim henuz pek bi belirtim yok asermekte dahil:) amin insallah hepimize sagliklica kucaklamak sevmek koklamak nasip olsunn:nazar::nazar:

Sağol canim insallah bundan sonra rahatlarim biraz hareketleri hissettikce.Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Back
X