2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

çok teşekkür ederim canlarım benim hele bi transfer olsun da benim tek isteğim herşeyi yapayım riskli olmasın
bu aralar hep olumsuz şeyler duyuyorum bana iki tane embriyo koyacaklar ikizlerdede düşük riski fazlaymış bende bugün Allah de ötesini bırak diye bi kitaba başladım ve anladım ki Allah herşeye kadir herşey nasip herşeyi Rabbime havale ediyorum...

aynen oyle allah de otesini birak canim bana transfer esnasinda dediler iki tane diye tamam dedim biriyle devam ediyorum cok şükür insallah sana da nasip olsun

Sen yeter ki inan. İnan diyorum ama sonuç kağıdını aynı gün kaç kere elime alıp bu benim mi diye inanmayıp defalarca baktığımı hatırlarım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Hep dua ediyorum.

bizde de esim gitti tahlil sonucunu almaya ben arabada bekliyorum orda da sormamis sonuc ne diye geldi sonuca baktim aaa hamileyim dedim adam inanamadi yolu da yarilamistik eve gidiyoduk döndük geri hemsireye sorduk evet hamilesin dedi:1::1:

Sen yeter ki inan. İnan diyorum ama sonuç kağıdını aynı gün kaç kere elime alıp bu benim mi diye inanmayıp defalarca baktığımı hatırlarım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Hep dua ediyorum.

çok duygulandım ya aminnn İnşallahhhh

bizde de esim gitti tahlil sonucunu almaya ben arabada bekliyorum orda da sormamis sonuc ne diye geldi sonuca baktim aaa hamileyim dedim adam inanamadi yolu da yarilamistik eve gidiyoduk döndük geri hemsireye sorduk evet hamilesin dedi:1::1:

Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguları inşallah. Bize de sağlıklı, hayırlı, vakitli doğumlar nasip etsin :nazar::emir_bebek::49::nazar:

Kızlar günaydın..
Ben bugün garip garip rüyalar gördüm. Hepside bebeğimle ilgiliydi ay çok fena oldum. Rüyamdan kalkıp çok dua ettim.

Kızlar günaydın..
Ben bugün garip garip rüyalar gördüm. Hepside bebeğimle ilgiliydi ay çok fena oldum. Rüyamdan kalkıp çok dua ettim.

günaydın canım:) bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm ,ama hamilelik boyunca kötü rüya görmek normalmiş bende hep görüyorum malesef .hiç canını sıkma dua et çok iyi geliyor için rahatlar:)

günaydın canım:) bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm ,ama hamilelik boyunca kötü rüya görmek normalmiş bende hep görüyorum malesef .hiç canını sıkma dua et çok iyi geliyor için rahatlar:)

Canım hemen kalkıp ettim. Bir tek kendime değil herkese ediyorum canım ya.. Allah yardımcımız olsun. Hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin...

çok teşekkür ederim canlarım benim hele bi transfer olsun da benim tek isteğim herşeyi yapayım riskli olmasın
bu aralar hep olumsuz şeyler duyuyorum bana iki tane embriyo koyacaklar ikizlerdede düşük riski fazlaymış bende bugün Allah de ötesini bırak diye bi kitaba başladım ve anladım ki Allah herşeye kadir herşey nasip herşeyi Rabbime havale ediyorum...

Olumsuz şeylere kulağını tıka bu dönem canım. Bana da transfer anında soylediler 2 tane diye ama önce Allaha sonra doktoruma çok güveniyordum. Zaten bir tanesinde kalp atışı oldu, böyle devam ediyoruz. İçini ferah tut, her şey olacağına varıyo :16:

Kızlar günaydın..

Ya canım bak tam o haftalarda ben de peşpeşe çok kötü rüyalar görüyodum, hepsini de hatırlıyodum aksi gibi :9: Şimdi zaman zaman yine oluyo. Merak ve tedirginlikten heralde :17:

valla canım ben kız hissediyorum ama çevremdeki herkes oğlan diyor yaaa anlayamadım valla :9::9::9: merak etme ctesi öğrenince yazarım sana hayırlısı neyse o olsun sağlılı olsunda, benimde mutfak korkulu bölge girince böööööööö diye çıkıyorum dışarı :1: geçsin diye bekiyorum ama pek bi değişiklik yok hala bulantı

Hadi bakalım yarın büyük gün :46::46::46:

gunaydin kizlar hepinize hayırlı cumalar, surekli bebislerimize bisey olur korkusu yasadigimiz icin cok normal ruyalar benderuyamda hep bebislerle ugrastim :1:
allaha emanetiz insallah hepimiz kucagimiza aldigimizda unutucaz bu gunleri

Dun randevumuz vardi masaALLAH elleri kollari yerinde durmuyordu kalp atislarini dinledik 3 lu taramamizda yapildi dr amcamiz herseyin yolunda oldugunu soyledi.kan ve idrar verdik haftaya insaALLAH onun sonuclarida guzel cikar.cinsiyetimizde kesinlesti,kizim icin alisverise baslanabilir artik :-)

Arkadaslar 17 haftalık hamileyim kasıklarımda cok ağrı var sanki idrarımı yapamiyomussum gibi bugun doktora gittim iltihap çıkmadı hastaneye gönderdi idrarima baktirmak icin ama bi hafta sonra anca belli olur sonuclar yurtdışında yasıyorum burda ozel doktorlar olmadıgı icin hersey geç sonuclaniyo böyle bi durum yaşayan varmı lütfen yardımcı olun kötü bisey değildir ins

Arkadaslar 17 haftalık hamileyim kasıklarımda cok ağrı var sanki idrarımı yapamiyomussum gibi bugun doktora gittim iltihap çıkmadı hastaneye gönderdi idrarima baktirmak icin ama bi hafta sonra anca belli olur sonuclar yurtdışında yasıyorum burda ozel doktorlar olmadıgı icin hersey geç sonuclaniyo böyle bi durum yaşayan varmı lütfen yardımcı olun kötü bisey değildir ins
aay canim yaa benimde hep sag tarfimda agri var ama senin kadar degil ustelik iltihap filan da var bende insallah siradan agrilardir hemen gecer

Back
X