2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canlar dun kötüyüm diyordum ya kötü filan degilmisim bugünkü halimi gordukten sonra geceden beri 3 kere acillik oldum hastanelr kapali benim kendi doktorum yurtdisinda acilden baska hic bi yer yok ama saolsun acildeki doktor ilgilendi sonuc itibariyle etimin üstünde bi kat daha puturlu et var gibi şiş ve serumun etkisi geçmeden kasinmaya kabarmaya son Sürat devam ediom alahim kimseyi dusurmesin

nurettin beye falan ulaşamadın mı? nedeni neymiş peki acil de olsa bunu bilirler canım, ne diyorlar?
moralini bozma herşey yoluna girer inş, kendine dikkat et

Msbeyaz arkadasim yanitin icin cok tesekkurler birkac sorum daha olacak olacak : sorununuz neydi? Kac embiryo koydurdunuz ve kaci tuttu? Cevaplarsan cok sevinirim simdiden tesekkurler saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirmeni diliyorumm

Rica ederim merak ettigin seyleri sorabilirsin cevaplarım..bizde Sorun sperm sayısının az olmasıydi bende bi sorun yoktu cok sükür..2 tane embriyo koyuldu (ben istedim) 2 si de tuttu cok sükür..10+4 günlük hamileyim su anda..

Sunu da belirtmeliyim ki bazen hiç problemi olmayan kişilerde negatif sonuclar problemli ve imkansız denen kişilerde pozitifler gordum bu yüzden herseyin Allah'ın takdiriyle oldugu inancindayim..tüp bebek de sadece bir sebep yani..

bende heyecenla keseleri görmeyi bekliyorum :D umarım hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar olurda sağlıkla alırız bebeklerimizi...

Son düzenleme:
Crinone jelll kullananlarrrrr yardimmmmmmmmmmmm sürekli vajinami tahris edioo kanama oluoooo n yapmammm lazimmm lütfennn:(((((

Crinone jelll kullananlarrrrr yardimmmmmmmmmmmm sürekli vajinami tahris edioo kanama oluoooo n yapmammm lazimmm lütfennn:(((((

Benim de bi tahris etti ama cok degil 2-3 gun falan..kuru tutmaya çalıştım islaklik olması orayı tahris ediyo..doktoruna bi danış yine de..

Rica ederim merak ettigin seyleri sorabilirsin cevaplarım..bizde Sorun sperm sayısının az olmasıydi bende bi sorun yoktu cok sükür..2 tane embriyo koyuldu (ben istedim) 2 si de tuttu cok sükür..10+4 günlük hamileyim su anda..

Sunu da belirtmeliyim ki bazen hiç problemi olmayan kişilerde negatif sonuclar problemli ve imkansız denen kişilerde pozitifler gordum bu yüzden herseyin Allah'ın takdiriyle oldugu inancindayim..tüp bebek de sadece bir sebep yani..

Ne mutlu sana:) bizim de sorunumuz sperm sayisi morfolojisi ve hareketi..bende bir sorun yok gibi gorunuyor sadece 3. gun testlerini henuz yaptirmadim adetimin baslamasini bekliyorum..bizde 2 tane koydurucaz sanirim bakalim hayirlisi..cok tesekkur ederim sanirim tedavime baslayinca bol bol sorum olucak sizlere:) su anda okumaktan arastirmaktan kafam kazan olmus durumda soru bile aklima gelmiyor:)

simdi bi soru geldi aklima arkadasim ve diger esinde sperm sayisi, morfolojisi ve hizi dusuk olan arkadaslar, tup bebege baslamadan once eslerinize vitamin keciboynuzu ya da baska seyler uyguladiniz mi? bu konuda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim, cok tesekkurler..

bende heyecenla keseleri görmeyi bekliyorum :D umarım hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar olurda sağlıkla alırız bebeklerimizi...

keseleri ne zaman görceksin canım?niye şimdiye kadar bakılmadı?
benim 5+3 günlük yarın görmeye gidicem inş, ben de çok heyecanlıyım..:16::16::16::16:

Canlar dun kötüyüm diyordum ya kötü filan degilmisim bugünkü halimi gordukten sonra geceden beri 3 kere acillik oldum hastanelr kapali benim kendi doktorum yurtdisinda acilden baska hic bi yer yok ama saolsun acildeki doktor ilgilendi sonuc itibariyle etimin üstünde bi kat daha puturlu et var gibi şiş ve serumun etkisi geçmeden kasinmaya kabarmaya son Sürat devam ediom alahim kimseyi dusurmesin

çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifa versin

keseleri ne zaman görceksin canım?niye şimdiye kadar bakılmadı?
benim 5+3 günlük yarın görmeye gidicem inş, ben de çok heyecanlıyım..:16::16::16::16:

bende pzt günü kısmetse ilk kez bebeğimi görmeye gidecem canım acayip heyecanlıyım :16::16::16::16:

Merhaba bende bugun itibari ile hamisler arasin katildim 8. Gun degerim 93, 92

Back
X