Kızlar gribin hamileli belirtisi olduğunu hîç duydunuz mu
Evet halamin kizinda öyle oldu cokta istifar etti gripken hmlydi bilmiyordu.dok belirti oymuş demiş. Bi kac kiside duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gribin hamileli belirtisi olduğunu hîç duydunuz mu
Canlar dun kötüyüm diyordum ya kötü filan degilmisim bugünkü halimi gordukten sonra geceden beri 3 kere acillik oldum hastanelr kapali benim kendi doktorum yurtdisinda acilden baska hic bi yer yok ama saolsun acildeki doktor ilgilendi sonuc itibariyle etimin üstünde bi kat daha puturlu et var gibi şiş ve serumun etkisi geçmeden kasinmaya kabarmaya son Sürat devam ediom alahim kimseyi dusurmesin
Msbeyaz arkadasim yanitin icin cok tesekkurler birkac sorum daha olacak olacak : sorununuz neydi? Kac embiryo koydurdunuz ve kaci tuttu? Cevaplarsan cok sevinirim simdiden tesekkurler saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirmeni diliyorumm
Crinone jelll kullananlarrrrr yardimmmmmmmmmmmm sürekli vajinami tahris edioo kanama oluoooo n yapmammm lazimmm lütfennn((((
Sabah testim var arkadaslarrr umarim pozitif cikar ama kahver lekelenme sonrasi kirmizi gelince ümidim kesildi
Rica ederim merak ettigin seyleri sorabilirsin cevaplarım..bizde Sorun sperm sayısının az olmasıydi bende bi sorun yoktu cok sükür..2 tane embriyo koyuldu (ben istedim) 2 si de tuttu cok sükür..10+4 günlük hamileyim su anda..
Sunu da belirtmeliyim ki bazen hiç problemi olmayan kişilerde negatif sonuclar problemli ve imkansız denen kişilerde pozitifler gordum bu yüzden herseyin Allah'ın takdiriyle oldugu inancindayim..tüp bebek de sadece bir sebep yani..
bir çok kişide lekelenmeler uzun süre devam ediyor merak etme pozitif sonuç alırsın.sadece stres yapma
Rica ederim merak ettigin seyleri sorabilirsin cevaplarım..bizde Sorun sperm sayısının az olmasıydi bende bi sorun yoktu cok sükür..2 tane embriyo koyuldu (ben istedim) 2 si de tuttu cok sükür..10+4 günlük hamileyim su anda..
Sunu da belirtmeliyim ki bazen hiç problemi olmayan kişilerde negatif sonuclar problemli ve imkansız denen kişilerde pozitifler gordum bu yüzden herseyin Allah'ın takdiriyle oldugu inancindayim..tüp bebek de sadece bir sebep yani..
bende heyecenla keseleri görmeyi bekliyorumumarım hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar olurda sağlıkla alırız bebeklerimizi...
Canlar dun kötüyüm diyordum ya kötü filan degilmisim bugünkü halimi gordukten sonra geceden beri 3 kere acillik oldum hastanelr kapali benim kendi doktorum yurtdisinda acilden baska hic bi yer yok ama saolsun acildeki doktor ilgilendi sonuc itibariyle etimin üstünde bi kat daha puturlu et var gibi şiş ve serumun etkisi geçmeden kasinmaya kabarmaya son Sürat devam ediom alahim kimseyi dusurmesin
keseleri ne zaman görceksin canım?niye şimdiye kadar bakılmadı?
benim 5+3 günlük yarın görmeye gidicem inş, ben de çok heyecanlıyım..![]()
Gün sayisi nasil hesaplaniyo transferden sonra 12.gun hamile oldugumuzu ogrendigimizde bebek kac gunluk oluyo????
keseleri ne zaman görceksin canım?niye şimdiye kadar bakılmadı?
benim 5+3 günlük yarın görmeye gidicem inş, ben de çok heyecanlıyım..![]()
bende pzt günü kısmetse ilk kez bebeğimi görmeye gidecem canım acayip heyecanlıyım![]()
5+falan nasil oluyo
bende pzt günü kısmetse ilk kez bebeğimi görmeye gidecem canım acayip heyecanlıyım![]()