2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar ben bugün kalp atışlarını duymaya gittim ama daha duyulmadı yolk kesesi oluşmuş çok şükür kese büyümüş dr bi problem yok dedi bugün 5+6 haftalıkmışız ama keseye bakarken 6+4 haftalık da demişti kafam karıştı bilgisi olan varmı bu konuda?bi de benim gibi kalp atışını 6 haftadan sonra duyanlar varmıı kızlaaaaaar

gözün aydın zeytin :)
benmde dün 6+0 dı minişler...tabikiii kalp atımını göremedik..çok minkler daha...diğer bebişlerin ki 6+3 gibi falan görünmüştü..daha erken telaş etme canım...

Ne guzel cok az kalmis rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin... hazirliklarini bitirebildinmi peki...ilk goruste aska inanir misin bilmem ama 12gun sonra sahit olucaksin....
sağolsın canım herşeyimiz bitti çok şükür bi tek kızımın gelmesi kaldı allahın izniyle oda gelirse tamamdır valla eşime ilk görüşte aşık olmuştum ama eminim ki bu öyle böyle olmayacak onu 5 yıldır bekliyorum büyük bi özlem ve sabırsızlıkla
ah canım ya bide benim heyecanımı düşün onu ilk gördüğüm de anda eminim mutluluk gözyaşlarına boğulacağım içim kıpır kıpır resmen saatleri sayıyoruz yıkayıp ütülediğim eşyalarına bakıp bakıp seviyorum rabbim bu mutlulu her kadına yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın inşşşş
çok geçmiş olsun canım hep yat dinlen yorma kendini rabbim inşş sağ sağlim kucağına almayı nasip eder
Canim benim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin nasıl sevindim
amiiiiiiiiiin canım inşşş çok şüküğr bu günleri gösteren rabbime senin oğluşun ne alem de
amiiiiiin canım çok sağol rabbim hepimize evlatlarımızı sağ sağlim bağışlasın darısı hepinizin başına inşşş

valla canım bende baya kilo aldım sanırım en son 3 hafta önce kontrolüm vardı şimdide ctesi tekrar gidicem görücem bebeğimi inşallah, senin ne zaman kontrol

benim de 10 gun sonra kontrolüm sırtüstü yatamıyorum artık, bebek rahatsız oluyo gibi geliyo. detaylı ultrasona girdin mi?

benim de 10 gun sonra kontrolüm sırtüstü yatamıyorum artık, bebek rahatsız oluyo gibi geliyo. detaylı ultrasona girdin mi?

22. haftaya gelmişsin. Sola yatmaya başlayabilirsin. Sırt üstü ve sağa yatmayı doktorlar tavsiye etmiyor. Yine de doktoruna danış.

insallah canim detayli ultrasonda organlarina mi bakiyor canim senin nasil cikti insan genede korkuyor hayirlisiyla rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayida nasip eder insallah

Evet canım organlara bakılıyormuş, detaylıca...ikili test gibi olasılık değil yani...
Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah....

22. haftaya gelmişsin. Sola yatmaya başlayabilirsin. Sırt üstü ve sağa yatmayı doktorlar tavsiye etmiyor. Yine de doktoruna danış.

Genelde sola ve bazen de mecburen sağa yatıyorum. Ne güzel senin kavuşmana çok az kalmış. Allah rahat bi doğum nasip etsin inşallah

Merhaba, neolur stres yapma çarşamba olsun bakalım pozitiftir inşallah dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, neolur stres yapma çarşamba olsun bakalım pozitiftir inşallah dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insallah canim insallah dualariniz icin tskler
icim aciyor yüregim aciyor

ben ctesi gördüm bebeğimi baya büyümüş tombiğim şimdilik kilom normal 5 ayda 5 kilo almışım artık daha dikkat edicem tabi, benim ciddi sırt ağrım var bu yüzden sırt üstü yatıyorum 5 dk falan sonra yan dönüyorum böyle idare edicem artık, detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey normal 3 hafta sonrada radyolog bakıcakmış

kızlar bugün bebeğim 11+1 günlük. cuma günü yani 11+5'te tüp bebek doktoruma gidicem. 12+1de de kendi doktoruma gidicem. cinsiyeti söylerler mi acaba? çok merak ediyorum...

kızlar bugün bebeğim 11+1 günlük. cuma günü yani 11+5'te tüp bebek doktoruma gidicem. 12+1de de kendi doktoruma gidicem. cinsiyeti söylerler mi acaba? çok merak ediyorum...

Mrh.canım tedavi doktorundan ayrı doktora da gidiyorsun kaçıncı haftada başladın sanırım o doğumunu yaptıracak

Allah de ötesini bırak...

Mrh.canım tedavi doktorundan ayrı doktora da gidiyorsun kaçıncı haftada başladın sanırım o doğumunu yaptıracak

evet canım. 2 doktora da gidiyorum. öğrendiğim anda ona da gitmeye başlamıştım ben. maalesef ikisi de doğumumu yaptıramayacak. eşimin tayini nedeniyle başka bir yere gideceğiz orda artık başka bir doktor bulucam inşallah. çok isterdim doğumumu kendi doktorumun yaptırmasını ama kısmet...

Canım çok güzel bir duygu olsa gerek bende yarın gideceğim kalp sesi için inş. Herşey yolundadır rabbim bize bağışlar inş. Meleklerimizi 🙏🙏🙏 kese ye bakarken dediği doğrudur çünkü bebeğin gelişimine göre haftan belli oluyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…