2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
1 saat önce suyum geldi, ara ara sancılarım var, sanırım doğum başlıyor, :16::16: Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza:16::16::16:dualarınızı bekliyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, analı-babalı büyüsün inşallah...

1 saat önce suyum geldi, ara ara sancılarım var, sanırım doğum başlıyor, :16::16: Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza:16::16::16:dualarınızı bekliyorum
n
rabbim yardımcın olsun belkide almışındır mis kokulunu kucağına rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna durumunu bize hber ver ne güzel yaaa darısı başımaa:)

kızlar çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım rabbim aldıklarımızı yaptıklarımızı sağlıkla kullanmayı nasip etsin cümlemize

Kızlar ben özelde tüp bebek yaptırdım çok şükür hamileyim..takiplerde ücret nasıl alınıyor bilen varmı...yada özelde takip edilen hamişlrr ücret ler nasıl oluyor aylık mı...

Kızlar ben özelde tüp bebek yaptırdım çok şükür hamileyim..takiplerde ücret nasıl alınıyor bilen varmı...yada özelde takip edilen hamişlrr ücret ler nasıl oluyor aylık mı...

Eskişehir Acıbadem de ücreti 210 TL takip te

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ALLAH bi avazda kolay bi doğum nasip etsin

Kizlar slm herkese ya benim idrarda pozitif cikti bugun kanamam geldi kesildi cok sukur yarin kan verecem hayirlisi insallah 9 yildan sonra bende anne olurum allahim istiyen herkese nasip etsin yarabbim

Eveeet sonunda doguruyorum 19 haziran persembe sabahi bana dua edin acayip.tirsiyorum yaa
hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah sizler mutlu sona yaklaştınız darısı bizlere artık:16:
Eki Görüntüle 1156875
kızlar oğluşum için yaptığım kapı süsü nasıl olmuşEki Görüntüle 1156875
çok güzel olmuş eline sağlık:16:

Allah bir avazda kurtarsın hayırlı sağlıklı doğum olsun:16:

Bizlerde sona geldik artık doğum diye yazarmiyiz buradan o mutlu haberi paylaşımını yaparmiyiz

ay canım sanırım doğum yapmışsındır allah analı babalı büyütsün inşallah canım uzun ömürler versin..sağlıkla büyüt...

Eveeet sonunda doguruyorum 19 haziran persembe sabahi bana dua edin acayip.tirsiyorum yaa

pilise, hasretim, ayşegül, ankara 12 benim idolümdünüz. ben ilk başlığa yazmaya başladığımda sizler 30. haftalardaydınız. benim için rüya gibiydi 30lu haftaları görmek. şimdi ben 30lu haftalara geldim sizin kuzucuklarınıza kavuşma vaktiniz geldi.duygulandım bir an :43:rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeklerinizi analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.:nazar:

pilise, hasretim, ayşegül, ankara 12 benim idolümdünüz. ben ilk başlığa yazmaya başladığımda sizler 30. haftalardaydınız. benim için rüya gibiydi 30lu haftaları görmek. şimdi ben 30lu haftalara geldim sizin kuzucuklarınıza kavuşma vaktiniz geldi.duygulandım bir an :43:rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeklerinizi analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.:nazar:

Allah razi olsun canim simdi cabuk gecti gibi geliyo ama haftalari sayarken hic de cabuk gecmiyodu insallah sizin dogum haberlerinizi de alcam burdan kaybolmaya niyetim yok ama kismet diyelim:1:

Canım öncelikle gözün Aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de özelde yaptırdım. Doktorumu çok sevdim ilgili güleryüzlü o yüzden biz de aynı yerde devam ediyoruz. Muayene ücreti 200 ₺ . Kalp atışında gitmiştik 6+5 de gördük şükür. Bi problem yok 4 hafta sonra görüşelim dedi. Bugün 8+2 olduk şükür.

Teşekkür ederim. İnşallah. Haftaları değil günleri saydık adeta. Çok şükür son haftaya girdik. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla, analı babalı kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin. İnşallah doğum sonrası bebeklerimizi büyütürken de desteklerimizi sürdürmeye devam ederiz.

Teşekkür ederim. İnşallah. Haftaları değil günleri saydık adeta. Çok şükür son haftaya girdik. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla, analı babalı kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin. İnşallah doğum sonrası bebeklerimizi büyütürken de desteklerimizi sürdürmeye devam ederiz.
Amin canim senin dogum belli mi canim konusmusuzdur daha once belki ama valla aklimda yok sezeryan mi normal mi olcak ay cok sordum ;))

Canım öncelikle gözün Aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de özelde yaptırdım. Doktorumu çok sevdim ilgili güleryüzlü o yüzden biz de aynı yerde devam ediyoruz. Muayene ücreti 200 ₺ . Kalp atışında gitmiştik 6+5 de gördük şükür. Bi problem yok 4 hafta sonra görüşelim dedi. Bugün 8+2 olduk şükür.

Maşallh canım...Allah kucağında almayıda nasip etsin inş.

Amin canim senin dogum belli mi canim konusmusuzdur daha once belki ama valla aklimda yok sezeryan mi normal mi olcak ay cok sordum ;))

Haziran annelerine yazdım ama görmedin sanırım. Acı eşiğin yüksek açılman 4cm olursa normal deneyebiliriz dedi doktorum, zaten oğluşumun gelişimi 1 hafta geri olduğundan çok zorlanmazmışım. Aksi halde suni sancı vs. ile olmayacak. Normali ben denemek istediğim için böyle, yoksa doktorum sezeryan öneriyor. 23 haziran pazartesi sezeryan için uygun dedi. Ama beni kararlı göremeyince 20 haziran cuma kontrolde tekrar konuşalım dedi. Hala nst de sancı çıkmadığı için yüksek ihtimal haftaya sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım sanırım. Yanımda kayınvalidem var. Annemde bu hafta hastanede yatıyor, belki hastaneden çıkar ve yetişir hem de bebeğim biraz daha büyür diye süreyi uzatmak istiyorum.

Kızlar ben normal olsun diye ortada dolanirken oğlum planı bozuk sezeryan olacağım galiba şuanda hastanedeyim sabah sezeryan olabilirim dua edin

Back
X